10 ihan satunnaista

Innostun kausittain jostain yhdestä tietystä jutusta ja vedän sen kanssa sitten ihan överiksi. Mulla oli esimerkiksi joskus kanelikausi, jolloin maustoin lähes jokaikisen ruoan kanelilla, söin sitä ihan älyttömästi ja olin sen jälkeen joulupuuroa lukuunottamatta ilman kanelia pari vuotta. Tulipahan kaneliviikoilla todettua, että se sopii lähes kaikkeen.

Rakastan veneilyä sekä merellä ja saaristossa vietettyä aikaa. Haaveissani on vielä joskus viettää vaikka kokonainen kesä veneessä. Muutenkin kuin siis kannella aurinkoa ottaen, ettei kukaan nyt saa postauksen kuvista väärää käsitystä. Olen ihan säänkestävä veneilijä.

Nespresson myymälän ikkunoissa oli mainos heidän uudesta hyvin kofeiinipitoisesta kahvistaan, jota markkinoitiin aamukahvina tyyliin lauseella ”tällä alkaa hyvä päivä”. No tietysti piti ostaa ja nyt joka aamu kun siemailen kahviani, ajattelen että päivästä tulee kyllä hyvä. Jo pelkkä ajatuskin riittää – onnistunut mainos siis. Ja helppo uhri.

Monet pitävät mua todella sosiaalisena ja jatkuvasti puhuvana tyyppinä, mutta oikeasti viihdyn paljon paremmin yksin ja hiljaa omien ajatusteni seurana. Olen saanut paljon kehuja vuorovaikutustaidoistani esimerkiksi töissä, mutta jos saa valita, istun silti ennemmin vaikka yksin toimistossa. Joku taatusti yllättyi tästä!

Toukokuisen Monacon reissun jälkeen en ole laittanut tänä kesänä kertaakaan jalkaani korkokenkiä. Tosi rennot kiilakorot kahteen kertaan, mutta niitä ei voi laskea korkkareiksi.

En ajatellut koskaan meneväni naimisiin, mutta tiedän kyllä heti millaiset häät haluan jos vaikka joskus muutankin mieleni. Ihan mekkoa ja kukkia ja häätanssia myöten.

Mulla on ollut kaksi kertaa elämäni aikana ihan vaaleat hiukset. Ihan kivat, mutta ei yhtään mua. Ajattelen, että hiusten jatkuvat muutokset kertovat myös ihmisen mielentilasta. Ei oikein tiedä mitä haluaa ja on vähän hukassa jonkin muunkin kanssa, kuin vain sen hiusvärin.

Jos keksin yhtäkkiä jonkun idean mitä haluaisin tehdä, on se pakko toteuttaa heti. Maltti ja kärsivällisyys ovat hyveitä, joita jakaessa en ilmeisesti ollut paikalla. Tässä minulla on opettelemista vielä pitkään. Sain esimerkiksi päähänpiston että haluaisin opiskella hieman italiaa. No ei se ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin ja italiankieliset lauseeni kuulostivat ihan hirveiltä. Meni hermot ja en hetkeen kestänyt kuunnella sanaakaan italiaa. Oikeasti kielihän ei edes ole vaikein mahdollinen, kuvittelin vain handlaavani sen samantien.

En tykkää yhtään juoda kylmää vettä. Jäävesi jääpaloineen ei todellakaan ole mikään janojuoma, tilaan veden yleensä aina huoneenlämpöisenä jos mahdollista ja hanasta juon sitä ennemmin vaikka vähän lämpimämpänä kuin jääkylmänä.

Feng shui -ajattelu on läsnä lähes kaikessa mitä teen. Huonekalujen järjestys, oma istumapaikkani, tilan tarve.. Huono feng shui vaikuttaa ihan koko elämään. Kuulin tästä äidiltäni jo ihan nuorena ja sisäistin ajattelutavan heti siitä lähtien.

Sellaista hömppää tähän aamupäivään. Ihanaa perjantaita ja hauskoja viikonloppurientoja kaikille jos sellaisia on tiedossa. Hangon Poker Run jää multa tällä kertaa väliin ja pysytään ihan kiltisti rannalla pienen rakkaani kanssa. Viikon päästä sitten flow-juttuja!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
3 Comments
 • Alina b.
  Posted at 11:50h, 05 elokuun Vastaa

  Hei :) mua on aina vähän kiinnostunut feng shui :) olisi kivaa jos tekisit siitä joskus postauksen. Hyvää viikonloppua!

 • mirvaannamaria
  Posted at 12:30h, 05 elokuun Vastaa

  Joo voisin tehdäkin! Kiitos ideasta :) Ja samoin oikein kivaa viikonloppua!

 • Vierailija
  Posted at 09:56h, 06 elokuun Vastaa

  Ja muutenkin olisi kiva nähdä sisustusaiheinen kirjoitus (jos vain haluat teidän kotia enempää blogiin tuoda) :) Ne kuvat, joissa teidän kotia näkyy, kertovat että teillä on todella kaunis koti. Olisi kiva nähdä sitä enemmänkin :) Tykkäsin todella paljon esim. niistä laatoista keittiön pöydän päälle. Ehkä saattaisi löytyä muitakin kivoja sisustusvinkkejä :)

Post A Comment