Mihin se kesä oikein meni?

Havahduin aamulla ulkona ollessani siihen, että on oikeasti aika kylmä. Laitoin Micaelillekin ensimmäistä kertaa kunnon takin sitten toukokuun. Katselin vähän haikeana aurinkotuoleja ulkona, en oikein osaisi enää kuvitella makaavani niillä pelkissä bikineissä. Viime elokuun helteiden jälkeen oletin jotenkin samanlaista, mutta tämä kuukausi ei ole kyllä ollut läheskään samanlainen. Vielä pitäisi olla kesä, mutta väkisinkin tuntuu syksyltä. Käytän kyllä sandaaleja vielä varmaan syyskuussakin, syksy-, ja talvivaatteiden kausi on muutenkin aivan liian pitkä. Sori vaan, en ymmärrä teitä jotka kaivatte jo nyt nilkkurit ja kaulahuivit kaapista! Synkistelisin tätä ehkä enemmänkin, mutta vietän onneksi ison osan syyskuusta siellä, missä on edelleen ihan kesä. Nyt kun ajattelen, kesä tuntuu olleen kovin lyhyt, sateinen ja kylmä. Kun selasin kuva-arkistojani, muistinkin yhtäkkiä toukokuun helteet, monet hauskat illat, auringonotot ja loma-aamut. Ehkä se oli sittenkin aika kiva kesä. Tai siis, on edelleen. Ainakin kuun loppuun asti on vielä kesä, onhan?

Toukokuussa aloitettiin terassikausi. Vaikken nyt ihan liiallisuuksiin olekaan terasseille viihtynyt, olen silti ollut siellä enemmän kuin koskaan aiemmin. Jos sää vain sallii, voisin mennä Löylyyn samppiksille vielä ennen huomista flowhun lähtöä. Toukokuu oli ihana ja ihmeellisen lämmin. Maailman parhaimmasta vapusta alkanut kuukausi oli täynnä juhlaa ja rakkautta. Yksi parhaimmista ystävistäni meni naimisiinkin ja hauskoja häitä tanssittiin aurinkoisessa säässä Katajanokalla ilman sukkiksia – vain viikko vapun jälkeen!

Toukokuun lopulla lähdimme isolla porukalla Nizzan kautta Monacoon seuraamaan F1-kisoja. Viikko jahdilla meni kuin siivillä ja tuntui, että kuplivaa tuli juotua koko kesän edestä. Ikimuistoinen reissu aloittikin varsin railakkaasti tämän kesän.. Tägien Monaco ja Nizza alta löydät lisää matkajuttuja näistä maisemista.

Toukokuun parhaat biisit: Pannaan Suomi kuntoon, Ettei nyt vaan sattuis mitään, Leijonakuningas Ruoka: Birgitan koko menu tuli koluttua läpi moneen kertaan Tyyppi: Ihana hääpari Hanna ja Aaro, ystävät Monacossa

Kesäkuussa Monacosta palattuamme olimme kesäkuun ihan rauhallisesti kotona. Yksi hauska pikkulintuperjantai mahtui kyllä tuohon väliin. Kiitos ihanat tytöt edelleen siitä! Olin paljon töissä ja yksin kotona Micaelin kanssa. Fiilisteltiin alkanutta kesää, syötiin terveellisesti ja valmistauduttiin alkavaan kesälomaan.. Viimeiset päiväkotipäivät olivat hieman ennen juhannusta.

Juhannukseksi matkustimme Espanjan kotiin. Vajaat pari viikkoa meni eläessä hyvin terveellisesti. En muista milloin olisin nukkunut niin hyvin. Kaikki alkuvuoden univelatkin tuli kuitattua. Espanjassa säät suosivat meitä oikeastaan joka päivä, reissu oli kaikin puolin oikein onnistunut. Kotiin unohtuneesta passista huolimatta.. Reissussa saatiin viettää aikaa ihanien ystävien kanssa, sillä kerralla kotiin ei olisi halunnut vielä lähteä.

Kesäkuun biisit: Mike Perryn The Ocean, Sannin Vahinko, JVG:n Hehkuu Ruoka: Grilli! Tyyppi: Ystävät Espanjassa ja sit eräs ihana ♥

Tänä kesänä on tullut myös jonkin verran veneiltyä. Vaikka Välimerellä onkin niin kovin kaunista, veneily on silti parasta Suomessa. Aalloilla olisi kyllä voinut viettää vieläkin enemmän aikaa. Ehkä ensi kesänä sitten, can’t wait.. Micael on todella innostunut veneistä, hän on muutamaan otteeseen päässyt ohjaamaankin venettä ja pikkuinen oli ihan fiiliksissä. Tuleva köysipoika ja kapteeni on tullut äitiinsä.

Heinäkuussa Espanjasta palattuamme lähdimme käytännössä samantien Hankoon. Hangon regatta on jokakesäinen must-tapahtuma ja se ei pettänyt tänäkään vuonna. Kesän hauskimmat bileet, räikkösluokanjahdit, flipperit, golfautot ja maailman parhaimmat ystävät! Regatan jälkeen vietettiin heinäkuu ihan vain kotona. Käytiin äidillä, isovanhemmilla, Porvoossa, myöhemmin uudelleen Hangossa.. Veneiltiin, nautittiin lämpimistä illoista. Ne loppuivat aivan liian äkkiä! Missään vaiheessa ei ahdistanut loman loppuminen ja töihin paluu. Ensimmäistä kertaa ikinä!

Heinäkuun biisit: Vihaajat vihaa, Rio Ohoi!, älä tuu droppaa mun tunnelmaa, ja kesän paras – Don’t be so shy.. Ruoka: Makaronitehtaan Fungi, pullo punaviiniä ja jälkkäriksi Aperol spritz. Tyyppi: Roosa ♥

Elokuusta ei voi tehdä vielä minkäänlaista yhteenvetoa, katsotaan mitä tämä loppukesä tuo tullessaan.. Ainakin Flow Festival ja 2-vuotissynttärit ovat tiedossa.. Töitä ja arkeen paluuta. Vuosi on ollut tähän asti niin upea ja täynnä muutoksia. Ja kaikki tuntuu vain menevän kokoajan parempaan suuntaan. Olen onnekas, että ympärilläni on niin ihania ihmisiä. Nyt ihan mahtavaa alkavaa viikonloppua, siitä tulee upea!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


3 Comments
 • Piia Kukkola
  Posted at 12:56h, 12 elokuun Vastaa

  Ihania kuvia, ihania vaatteita ja niin minne se kesä meni , sinne kait mistä se ens vuonna uudelleen tulee.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,

 • Emma
  Posted at 22:06h, 12 elokuun Vastaa

  Don’t be so shy on soinut täälläkin repeatilla. Onneksi meillä jatkuu kesä vielä syyskuussakin ;)

 • mirvaannamaria
  Posted at 22:57h, 12 elokuun Vastaa

  Se on ihan paras! Ulkona on nytkin ihan jäätävän kylmä, onneks tää kesä ei tosiaan oo ihan vielä ohi, se jatkuu vaan muualla :D

Post A Comment