Syksyn mielenkiintoisin tuoksu – sisältää tupakkaa!

Tutustuin Tom Fordin tuoksuihin vuosi sitten syksyllä. Jotenkin unohdin niiden olemassaolon jo, mutta piipahdin kesällä heidän liikkeessään ja siinä kenkiä sovitellessani bongasin tutut pullot kassatiskiltä. Myyjä oli aiemmin kehunut kesätuoksuani, joka ei ollut heidän, ja sanoi tietävänsä juuri minulle sopivan tuoksun pimeisiin ja kylmiin syysiltoihin kun kerroin olevani Suomesta. Hän suihkaisi tuoksua lapulle ja tunnistin sen heti – tupakka ja vanilja! Tätä olin nuuskinut aiemminkin.

Ja niin tämä hieman turhan isolla hintalapulla varustettu tuoksu lähti mukaani. Odottelemaan niitä pimeitä ja kylmiä syysiltoja. Jos joku ihmettelee, miksi kukaan haluaa tuoksua röökiltä, kannattaa antaa tälle mahdollisuus iholla. Tässä tupakka ei todellakaan ole se kuvottava sormien välissä savuava myrkkytuoksu, vaan tuo kovin hienostuneen ja lämpimän seuralaisen aina toimivalle vaniljalle. Mikään kevyt kesäpäivän tuoksu tämä ei todellakaan ole, mutta paksu neule, ulkona raivoava myrsky, kynttilänvalo ja punaviinilasi ovat täydellinen pari tälle. Samoin pikkujoulukausi mustine juhlamekkoineen. Ehdottomasti mielenkiintoisin tuoksu, johon olen törmännyt.

// This fragrance is super interesting. Tobacco and vanille.. So charming, warm, mystic and lovable. It’s a perfect choice for those dark evenings with your cozy knits. Love it!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment