Huonoja päiviä

Tiedätte kaikki varmasti huonon päivän. Kun aamusta asti kaikki ärsyttää ja menee tavalla tai toisella pieleen. Joskus niitä päiviä sattuu olemaan useampi peräkkäin. ärsyttää jopa se että ärsyttää. Olen koko viikon ollut ihan puolikuntoinen tämän angiinan takia, enkä ole päässyt urheilemaan. Liikunta on itselleni se hyvän fiiliksen salaisuus huonoina päivinä. Mutta koska liikkumaan ei nyt pääse, en ole oikein päässyt tästä jatkuvasta vitutuksesta eroon. On täytynyt oikeasti miettiä syitä huonoon fiilikseen. Vaikka tiedän, että tosiasiassa minulla ei edes ole mitään syytä olla millään tavalla kiukkuinen.

Pienet stressaavat jutut vaikuttavat yllättävän paljon. Jos tiedän, että jokin epämiellyttävä asia on hoidettava, se on tehtävä heti. Alitajunnassani tiedän kuitenkin, että jotain ärsyttävää on tulossa lähitulevaisuudessa. Aloitin tänään hoitamalla kaikki tylsät jutut pois alta. Siirsin pari varattua aikaa ensi viikolle, koska olen sairaana. Tein to do-listan loppuviikolle ja aloin hoitaa siitä hommia pois samantien. Maksoin laskut, vaikka niiden eräpäivä olisikin vasta ensi viikolla. Olo koheni heti.

Aloin miettiä myös minua ahdistavia ja stressaavia asioita ja kirjoitin niitä ylös. Pistelevä neule alkoi suorastaan naurattaa, vaikka aamulla se oli pilaamassa päiväni ihan täysin. Ajanpuutteeseen teen muutoksen heti tänään ja keskityn vain olennaisiin asioihin. Liikkumaan en toistaiseksi pääse, mutta voin korvata viikon urheilut aktiivisuudella kotona. Pyykit ne siellä taas odottavat viikkaajaansa ja tiedän olevani paljon parempi ihminen siistimmässä ympäristössä. Olen päästänyt pahan mielen valloilleen kyllä ihan syyttä.

Mutta sitä se on. Uhmaikäisen kanssa eläminen ei ole todellakaan elämää siitä helpoimmasta päästä ainakaan tälläiselle lyhytpinnaiselle ihmisille. Ajanpuute on suunnattoman ärsyttävää, enkä siedä lainkaan kiirettä. Pidän ajatukset kasassa aina sillä liikunnalla ja olemalla hetken ihan yksin. Kun nämä puuttuvat edes yhdestä viikosta, sen huomaa tosiaan heti. Mielellä on valtava vaikutus. Onneksi sitä voi muuttaa heti. Voit itse valita että juuri tästä hetkestä lähtien käytät aikasi paremmin hyödyksi, käyt vähän ulkoilemassa, teet jotain mistä tulee varmasti hyvä fiilis. älä odota koskaan sinne maanantaihin tai edes aamuun asti.

Tilasin pari juttua joiden hankkiminen on ollut to do-listalla jo pitkään. Sovin illaksi vain kivoja juttuja ja ajattelin halata pienen uhmaikäiseni pyörryksiin heti haettuani hänet. Valmistaudun henkisesti kiukkukohtauksiin jo etukäteen. Laskut on maksettu, rästihommat hoidettu ja ennen nukkumaanmenoa viikkaan vielä sen pyykkivuoren. Sen pistelevän neuleen heitin aamulla roskiin.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
1 Comment

Post A Comment