Se oli sellainen viikko se

Viikko meni ihmeen huonoissa fiiliksissä. Se alkoi niin huonosti. Paska fiilis jatkoi olemassaoloaan loppuviikkoon. Nyt ei sitten ärsytä mikään. Muistan viikon varrelta vain ne hyvät jutut. Niitä oli paljon. Huvittaa mokoma kiukuttelu.

Olen niin ailahtelevainen, että huvittaa ihan sekin. Tai en ehkä ailahtelevainen, tunneihminen pikemminkin. Kaikki on aina x100. Elämä on muuten paljon eletymmän tuntuista näin. Helpompaa? Ei ehkä, mutta paljon siistimpää. En kestäisi tasaista harmautta kovinkaan pitkään.

Kuvat ovat eiliseltä päivältä. Taas yhden viikon rikkaampi elämä. Käytiin aamukävelyllä koirien kanssa kauppahallissa. Niin, tajusin siinä sitä superterveellistä vihersmoothieta ostaessani, ettei koiria saa tietenkään viedä kauppahalliin. Idiootti. Onneksi meidät ohjattiin (kauniimpi versio pihalle heittämisestä) ystävällisesti terassille. Niin, aurinkoisena sunnuntaiaamuna vois ehkä olla kivempi istua terassilla muutenkin, enpä mä heti tajunnut. Idiootti. Onneksi oli sentään hyvä ja ravitseva vihreä smoothie. Olen onnistunut pitämään niin hyvin kiinni fiksuista ruokavalinnoista ja syönyt todella puhtaasti ja hyvin koko viikon.

Jos viime viikko oli ihan paska, tämä on varmasti parempi. Aamu nyt ei alkanut kovin positiivisilla asioilla. Tajusin viikonlopun verottaneen erinäisiä tavaroitani satojen eurojen edestä (vaikka olin siis käytännössä ihan vain kotona sairastelemassa) ja huomasin bussikuskin näyttävän minulle keskisormea haistavittu -toivotuksen saattelemana, kun hän on ensin yrittänyt kahdesti ajaa autoni kylkeen. Maanantai. Asenne on kuitenkin aivan eri. Hyvin nukutut yöt ja vihdoinkin terve olo tekevät kai ihmeitä. Saatan olla tunnin päästä taas aivan toista mieltä, mutta pidetään tämä nyt edes hetken.

Tuleva viikko tuo tullessaan tavallisen arjen lisäksi 2-vuotissynttäreiden järjestelyä. Rakastan juhlien järjestämistä teoriassa, mutta siinä vaiheessa kun tuskailen viiden eri vihreän lautassävyn valinnassa juhlatarvikeliikkeessä, muistan taas kuinka en pidäkään siitä yhtään. Unohdan taatusti tilata ilmapallot ja enköhän ole jättänyt jonkun tärkeän tyypin kutsumattakin. Luojalle kiitos ei tarvitse itse leipoa.

Leipomisesta puheenollen, täydellisen terveellinen ruokavalioni täydentyi ihan täydellisellä korvapuustilla. Siinä vaiheessa kun heitetään kauppahallista pihalle, ehtii onneksi livahtaa vielä ostamaan pullan.

Upeeta viikkoa kaikille hyville tyypeille. Sille bussikuskillekin, ehkä sillä oli tällä kertaa se huono päivä.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment