8 x KIITOLLINEN JUST NYT

Viikonloppu meni aivan hujauksessa. 2-vuotisjuhlien järjestäminen on oikeasti rankempaa kuin mun duuni! Ajattelin tehdä tänään synttäripostauksen, mutta se nyt jäi. Koko päivä on mennyt niin fiilistellessä tätä elämää, ettei ole oikein pystynyt istua alas kirjoittamaan. Oikeasti mä nukuin varmaan viiden tunnin päiväunet.. Synttäritunnelmiin voi palata huomennakin. Nyt sänky kutsuu taas, sitä ennen hieman kiitollisuudenaiheita viime päivistä..

2vuotissynttärit olivat aivan mahtavat. Niin onnistuneet kaikin päin. Tuhannesti kiitoksia kaikille meidän ihanille vieraille. Ja äiti ja mamma, olitte korvaamaton apu! Mulla on maailman parhaimmat sukulaiset ja ystävät.

Ystävät He, joita voi halata keskellä yötä kyyneleet silmissä ja samalla kuunnella Paula Vesalan rakkauslauluja. He, jotka saavat sinut nauramaan kerta toisensa jälkeen ja he, joiden kanssa voit jakaa aivan kaiken. Teitä on vähän, mutta olette sitäkin arvokkaampia ja rakkaita. Tiedätte kyllä.

2-vuotiaani on oikeasti niin uskomattoman fiksu ja reipas pieni poika. En voi käsittää, kuinka kaksi vuotta onkaan kulunut näin nopeasti. Mikään tässä maailmassa ei ole koskaan niin tärkeää ja rakasta kuin hän. Taidan käydä tuijottelemassa nukkuvaa pikkuistani vielä ennen sänkyyn menoa.

Tälläiset sunnuntait Maailman paras krapulapäivä i-ki-nä!

Te lukijat ja teidän ihanat kommentit, viestit ja sähköpostit. Niitä on ollut viimeaikoina kivan paljon! Vuorovaikutus kanssanne on ehdottomasti parasta tässä blogihommassa.

Työ Mulla on oikeasti nyt niin ihana työympäristö ja työkaverit ja paljon mielenkiintoista hommaa, että töihin on kiva mennä.

VSX -urheilutrikoot Mikään housumalli ikinä ei ole näin mukava ja hyväntuntuinen päällä. Voisin käyttää näitä ihan joka päivä, maailman paras sunnuntaiasu yhdistettynä isoon teeppariin.

Hyvä fiilis syksystä En osaa sanoa kyllä yhtään mistä se johtuu, mutta tänäänkin fiilistelin ihan täysillä alkavaa syksyä ja pimeneviä iltoja. Uusia alkuja, jännää..

Kysymyspostaukseen voi muuten käydä vielä laittamassa lisää kysymyksiä, sinne on tullutkin niitä jo tosi kivasti. Vastailen tulevalla viikolla niihin sitten. Huomenna niitä synttärijuttuja ja ehkä jotain muutakin. Nyt hyvää yötä ja upeaa alkavaa viikkoa kaikille teille!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment