2-vuotissynttärit

Micael täytti lauantaina kaksi vuotta. Meillä oli niin onnelliset, iloiset ja päivänsankarin näköiset juhlat, että vieläkin hymyilyttää. Suuri kiitos kaikille juhliin osallistujille, te teitte Micaelin päivästä täydellisen! ♥

Heti aamuseitsemältä synttärisankari heräsi onnittelulauluun ja sai avata ensimmäisen lahjansa. Dinosauruslelu oli kainalossa koko aamun. Micael meni tätinsä luokse kyläilemään ja päiväunille, joten saimme valmistella juhlia kaikessa rauhassa. Krokotiili-, ja dinosaurusteemalla järjestetyt juhlat olivat siis yllätys päivänsankarille. Tarjoilut ja koristeet lähtivät taas vähän käsistä ja tälläkin hetkellä asuntomme on täynnä ilmapalloja sekä pompomeja ja jääkaappi mahtuu tuskin kiinni, kun ruokaa jäi niin paljon. Kaikki tarjottavat olivat niin onnistuneita ja maistuivat hyvin kolmellekymmenelle juhlijalle. Onneksi niitä ei tarvinnut tehdä itse, juhlien järjestämisessä tuon kokoiselle porukalle on muutenkin omat haasteensa. Saati jos pitäisi leipoa!

Oli muuten paras raakakakku ikinä!

Niin hullua, että pieni rakkaani osasi jo puhaltaa itse kynttilänsä kakun päältä. Avasi ihastellen lahjojaan ja seurusteli vieraiden kanssa niin reippaasti monta tuntia. Vastahan me tasan kaksi vuotta sitten juuri tähän aikaan olimme tulleet sairaalasta kotiin. Muistan kuin eilisen, kun makasin omassa sängyssä ja maailman parhaimmat unenlahjat omaava 50 senttinen minimies tuhisi omassaan iltapäiväunia. Aika ei ole koskaan mennyt näin äkkiä!

Micael oli niin innoissaan lahjoistaan, mutta ehkä vieläkin enemmän ilmapalloista. Tilatessani suuren määrän palloja, en tajunnutkaan että tosiaan nehän noudetaan täytettynä. Oli kiva ’blonde moment’.. Oli myös kiva lähteä uhmaikäisen kiukkuilijan kanssa hakemaan kassikaupalla koristeita ja kertakäyttöastioita juhlatarvikeliikkeestä, kun kassalla tajuat ettei kortti käy kyseisessä liikkeessä ja mitään muuta ei ole mukana. No, aina jotain.. Pääasia että itse juhlat olivat niin onnistuneet.

Pitkän päivän jälkeen kaksivuotiaamme lähti tätinsä luokse vielä yökylään ja me saimme ystävien kanssa jatkaa iltaa ja juhlia samalla omaa kaksivuotista taivaltamme vanhempina. Tämä on ollut toisinaan tietysti rankka, mutta niin paljon antoisampi matka kuin koskaan olisin osannut kuvitella. Iltaa vietettiin ystävien kanssa veneillen. Suunnattiin Hernesaarenrannan venetsialaisiin, josta hipsittiinkin kotiin vasta aamun pikkutunneilla Micaelin kummitädin kanssa. Oli niin hauska ilta, että unohdettiin ihan lähteä baariin. Loistava päätös tälle kesälle!

Nyt ollaankin jo aika syksyisissä tunnelmissa. Kesä jatkuu kyllä pian vähän toisenlaisissa maisemissa, sitä ennen riittää vielä ihmeteltävää kaikissa niissä avaamattomissa lahjoissa, jotka odottavat päiväkodista palaajaa. Tuhannet kiitokset vielä kaikille, teitte viikonlopusta unohtumattoman ja saitte seurallanne ja muistamisillanne pienen pojan niin onnelliseksi. Onni on teidän kaltaisenne ystävät ja sukulaiset.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
2 Comments
  • MARI L
    Posted at 19:44h, 29 elokuun Vastaa

    Onnea 2-vuotiaalle! Ja onnea myös vanhemmille! 

  • mirvaannamaria
    Posted at 21:35h, 29 elokuun Vastaa

    Kiitos kovasti! <3

Post A Comment