Ja niin mä pakkasin laukkuni..

Pikaiset moikat lentokentältä siis! Kohta koneen nokka kohti Espanjan aurinkoa.. Kuinka siistiä lähteä sinne tällä kertaa rakkaiden ystävien kanssa. Emma tulee jo tänään iltalennolla perheensä kanssa ja Hanna sitten ensi viikolla. Blogi päivittyy ihan normaalisti reissusta, mutta snäpissä mirvaannamarian ja instassa @mirvannamaria enemmän tunnelmia elämästä Espanjassa. Seuraile meitä siis sieltä.

Viimeksi olin sentään oikeana päivänä kentällä (aina sekään ei ole mennyt ihan putkeen), mutta huomasin tuntia ennen koneen lähtöä passin unohtuneen kotiin. Tälläkin kertaa on tullut eteen vaikka mitä, mutta mitä luultavammin nyt pitäisi päästä kuitenkin matkaan.. Lentäminen pienen lapsen kanssa on aina yhtä stressaavaa, mutta ehkä kuitenkin sen arvoista.. Uni, tulethan pian? Syyskuu alkaa siis ainakin aurinkoisissa tunnelmissa ja mitä parhaimmassa seurassa.

Vähän d-vitamiinia varastoon ja kerätään voimia tulevaan syksyyn. Syksyyn, joka on täynnä uusia alkuja.. Pysykäähän kuulolla, nyt me taidetaan lähteä katselemaan maailmaa taivaalta käsin.. PS. Oli pakko jakaa tämä kuva Instagramin puolelta, meidän laukku on niin söpö!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
  • Mia K.
    Posted at 12:53h, 02 syyskuun Vastaa
  • Janinaaa
    Posted at 00:05h, 03 syyskuun Vastaa

    Ihanaa matkaa teille! :)

Post A Comment