EMMA

Emma on ollut ystäväni jo yli 20 vuotta. Hän kirjoittaa ihan mahtavaa blogiaan Fitfashionilla. Emma on niin aito, hauska ja luotettava. Aivan ihana ystävä. Olen tuntenut hänet pidempään kuin ketään muuta ystävistäni. Välillä me ollaan oltu läheisempiä, välillä yhteydenpidossa on ollut pitkiäkin aikoja. Olen niin kovin kiitollinen että tiemme kohtasivat vuosien jälkeen uudestaan. Olin Emman kaasona toissakesänä heidän häissään. Meillä on ollut aivan järjettömän hauskoja iltoja yhdessä, naurettiin niitä juuri ihan vedet silmissä. Parhaimmat jutut yleensä aina ihan kahdestaan. Istuttiin eilen kaksistaan iltaa myöhään yöhön lasten nukkuessa, vuorotellen itkettiin ja naurettiin. Hipsittiin lopulta nukkumaan samaan sänkyyn. Emmalla on tänään syntymäpäivä. Vietettiin sitä Marbellan Puro Beachilla. Ajettiin kahdestaan kotiin lähestulkoon nauraen koko matka. (Loppupäivä ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, mutta siitä lisää varmaan huomenna..) En muistanutkaan, miten paljon hyviä muistoja meillä on. Ja niitä tulee jatkuvasti lisää.

Hyvää syntymäpäivää rakas ystävä ♥

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment