VIIKON PARHAAT

Hyvä työ Etsin epätoivoisesti parkkipaikkaa Ullanlinnassa ja olin jo luopua toivosta. Pysähdyin suojatien eteen, yhtäkkiä komea mies koputti autoni ikkunaan ja sanoi antavansa paikkansa tien toiselta puolelta. Kiitos!!

Snapchat Lilyn toimituksen Annan snäppi saa mut nauramaan ihan joka päivä. Tänään olin viemässä poikaani päiväkotiin ja nauroin matkalla ääneen, kun Anna pähkäili, voiko kevätrullia syödä aamiaiseksi. Ihan paras! Annan löydät snäpistä @annakarhubear

Lapsen suusta 2-vuotias poikani laittoi säästöpossuunsa kolikoita. Kerroin, kuinka Suomessa niistä tienatuista kolikoista verottaja vie aina osansa. Lapseni tuli huoneestaan säästöpossun ja unilelun kanssa huutaen ”äkkiä pois täältä!”. En kestä!

Tyyppi Karoliinan kirjajulkkareissa tapasin vihdoinkin ihan livenä Lilyn bloggaajan Julian. Ihan mieletön nainen, olipa mahtavaa tutustua ja huomenna nähdään taas!

Motto Toivo se on epätoivokin.

Kirja Ihan kirkkaasti ykkösenä Tee se itse -vauva. Olen lukenut sen kohta kokonaan, tästä kirjasta tulossa myöhemmin oma postauksensa..

Ruoka Nokka Skattalla. Niin hyvää!

Poikkeus Pulla. Kakku. Munkki. Suklaa. Olen syönyt ihan joka päivä jotain hyvää. Nam!

Ja vielä on koko viikonloppu edessä, mahtavin fiiliksin sitä kohti.. Aurinkoa!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment