Tämän syksyn tuulet toivat mukanaan jotain uutta

Syksy on muutosten aikaa. Kuulin entisen kollegan irtisanoutuneen vain siksi, koska syksy ja uudet tuulet. Antaa nyt mahdollisuus elämälle johdattaa johonkin.. Mahdollisuuksia, jotka muuten voisivat jäädä näkemättä hektisen ja rutinoituneen arjen takia. Ihailtavan rohkeaa. Ei kai minusta olisi tuollaiseen?

Kirjoitin maanantaina intuitiosta. Postauksen myötä sain yllättävän paljon kysymyksiä, mihin viittasin päätöksellä josta mainitsin. Epäiltiinpä minun odottavan jopa toista lasta. No sitä ei tule tapahtumaan, mutta jotain muuta uutta on kyllä luvassa. Jotain, mihin heittäytyä täysillä mukaan, mistä innostua taas aivan uudella tavalla. Niin jännää, etten tiedä oikein itsekään miten toimia nyt ennen muuttoa.

Muuttoa? Niin, minä muutan. Tai siis, minun blogini muuttaa.

Lily on ollut alusta asti blogikotini. Yhteisö, joka on vertaansa vailla. Minä, joka reilu vuosi sitten perustin oman pienen blogini, en olisi koskaan osannut ajatellakaan että olen nyt tässä. Entistäkin innostuneempana. En tiennyt, jatkaisinko bloggaamista edes kovinkaan pitkään. Enää en taas osaa kuvitellakaan lopettavani. En voi koskaan kiittää tarpeeksi teitä blogini lukijoita. On ollut mieletöntä olla teidän kanssanne päivittäisessä vuorovaikutuksessa. Olette avartaneet maailmankuvaani fiksuilla kommenteillanne valtavasti. Myös niillä ei-niin-fiksuilla.Lilyn henki on äärimmäisen positiivinen. Kotoisa. Värikäs ja keskusteleva. Syitä, miksi halusin blogini juuri tänne. Ne ovat myös syitä, joiden takia jään varmasti kaipaamaankin Lilyä. Ja tietysti Lilyn toimitus. Jenni ja Anna, aivan erityisen iso kiitos vielä kerran. Tuesta ja siitä hyvästä fiiliksestä, joka on aina kaikessa yhteydenpidossamme välittynyt.

Mutta nyt tuli minun aikani mennä eteenpäin. Sain hiljattain yhteydenoton, kävin palaverissa, ja yhtäkkiä vain tiesin. Tiesin, että nyt on aika tehdä seuraava siirto. Lähteä kohti uusia haasteita, heittäytyä. Ihan vaikka vain siksi, että on syksy. Ja ne uudet tuulet. Jos muutkin, miksen minäkin? Kuun lopussa blogini muuttaa uuteen kotiin. Heti, kun saan tietooni tarkan uuden osoitteen, ilmoitan siitä tietysti täällä. Kuun loppuun asti blogini päivittyy normaalisti täällä Lilyssä. Pahoittelut muuten tähän väliin kuvista, jotka ovat esiintyneet aiemminkin täällä. Olen tällä hetkellä aika avuton bloggaaja, kun ei ole kameraa eikä läppäriä, iik! Huomenna tämä piina onneksi päättyy.

Mutta takaisin asiaan. Jo tässä vaiheessa, jos haluat varmistaa jatkossakin blogini seuraamisen, kannattaa seurata minua Facebookissa tämän linkin kautta sekä tietysti Instagramissa, josta löydät minut nimimerkillä @mirvannamaria. Sinne päivitän aina uusista postauksista, joten pysyt helposti mukana osoitteenmuutoksesta huolimatta.

Olen niin innoissani tästä muutoksesta, mutta tähän liittyy myös paljon haikeutta. Ja jännitystä kaikesta uudesta. Vähän samanlainen tunne, kuin silloin kun muutin omilleni. Uuden kodin ovi on nyt auki, ja siellä alkaa uusi elämä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee kylään. ♥


6 Comments
 • Minnea
  Posted at 14:04h, 13 lokakuun Vastaa

  Onnea uusiin tuuliin 🙂 Jännittävää!

 • mirvaannamaria
  Posted at 14:12h, 13 lokakuun Vastaa

  Kiitos Minnea, ja niin on ihan superjännää! 🙂 

 • Mia K.
  Posted at 15:13h, 13 lokakuun Vastaa

  ooh.. superia! Mä nimittäin myös tänään irtisanoin itseni täältä!!
  🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 19:36h, 13 lokakuun Vastaa

  Eikä! Hullua 🙂 Mutta onnea kovasti uusiin haasteisiin sinnekin! 

 • Toimitus
  Posted at 10:54h, 14 lokakuun Vastaa

  Kiitos, että valitsit Lilyn ensimmäiseksi blogikodiksesi <3 Toivotamme myönteisiä uusia tuulia! Toivottavasti näemme sinua vielä Lilyssäkin kommentoimassa, vieraillaan puolin ja toisin. Ovi pysyy aina raollaan, jos päätätkin palata! 🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 11:13h, 14 lokakuun Vastaa

  Aivan varmasti! <3 Kiitos, kiitos, kiitos. Illalla nähdään 😉

Post A Comment