(Mulla on) ongelmia

Oletteko huomanneet, että negatiivisesti otsikoidut jutut kiinnostavat aina enemmän? Jos olisin otsikoinut jutun vaikka nimellä ”ihana päivä”, ei sitä avaisi läheskään niin moni. En halua olla negatiivinen joten pidän blogin positiivissävytteisenä, mutta nyt tuli vain sellainen olo, että nostin asian esiin. Kun naapuri voittaa lotossa, se on suomalaiselle negatiivinen juttu. Kun naapurin talo palaa, suomalainen auttaa, on empaattinen. Mutta odotappas kun palaneen talon tilalle rakennetaan iso kivilinna ja panostetaan vielä hulppeaan autoon, alkaa naapuri jupista vähintään jostain vakuutuspetoksesta.

No, se siitä. Mulla on ollut ongelmia. Mulla ei ole läppäriä. Mulla on kamera ja tietokone, mutta ei mitään ohjelmaa millä saisin raakakuvat avattua. Mun uusi kamera on myös niin hemmetin vaikea käyttää. Eilen illalla lähdin kiireellä ja kiukkuisena kodistani. Pääsin ulko-ovelle ja poikani keksi oksentaa sänkyynsä. Sängyllinen pyykkiä, uusi petaus, uusi nukutus. Käynnistin auton, no bensa on niin lopussa että range näyttää pelkkää viivaa. Tankkaamaan. No, pankkikortti kotona. Takaisin hakemaan. Bensatankin luukut auki ajelin pitkin katuja. Riita. Paha mieli. Aamulla aivan liian aikainen herätys. Vapaapäivä, kuvittelet juovasi rauhassa kahvia ja tekeväsi töitä himassa. Kahdeksalta tulee siivooja. Miten mä unohdin? Pakenin salille ja Caruseliin kahvin äärelle tekemään edes vähän töitä. Hankala elämä, indeed.

Kävin sokeroinnissa ja lounaalla mun parhaan ystävän kanssa. Nyt mä meikkaan ja laitan tukan. Tänään on The Blog Awards ja me lähdetään juomaan aivan liikaa viiniä. Mä ja maailman ihanimmat ihmiset mun kanssa. Tänään on ihan sairaan ihana päivä.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


4 Comments
 • Mimmuli
  Posted at 21:14h, 14 lokakuun Vastaa

  Tuo kuulosti nii mun päivältä! Nukut pommiin, unohdat sitä sun tätä ja muuta mukavaa.
  Ja totta Suomessa keskitytään negatiivisuuteen liikaa. Johan ne vanhat sananlaskutkin sitä toitottaa.. ”joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa” tai ”rumat ne vaatteilla koreilee”! Kiva että on muitakin ketkä ei siihen samaan taivu, kirjoita vain samaan malliin vaikka kuinka ketä ärsyttäisi:)

 • mirvaannamaria
  Posted at 23:26h, 15 lokakuun Vastaa

  Niin täytyy tehdä, samalla se auttaa itseänikin unohtamaan liian negatiivisuuden kun ne asiat jättää tarkoituksella taka-alalle. Ongelmia on aina, erilaisia, mutta itse voimme vaikuttaa miten niihin suhtaudumme. Just noi suomalaiset sananlaskut… Hyi :D

 • Saranda
  Posted at 09:25h, 15 lokakuun Vastaa

  Äääk tollaset päivät on niin inhottavia, ja vaikka kuinka joku väittää perään että piristy nyt ja sulla on asiat ihan hyvin niin silti, ärsyttää!! :D Ja ärsyttää vielä enemmän…

 • mirvaannamaria
  Posted at 23:27h, 15 lokakuun Vastaa

  No hei sit vasta ärsyttääkin kun joku tulee ja tokaisee, että sullahan on asiat oikeesti todella hyvin kun tajuaa itsekin miten tyhmää on kiukutella, mutta kun ei sille voi mitään! Onneksi hyvin nukuttu yö tekee aina ihmeitä mielelle :) 

Post A Comment