The Blog Awards – mitkä bileet!

Eilinen ilta oli aivan mieletön, kiitos The Blog Awards Finland ja A-lehdet. Gaala oli järjestetty upeasti, ruoka ja -juomatarjoilu toimi moitteettomasti ja kaikki olivat aivan uskomattoman hyvällä fiiliksellä liikkeellä. Olipa ihanaa nähdä iso joukko uusia ja vanhoja tuttuja niin blogipiireistä kuin muualtakin.

Kuva: A-lehdet / Paula Virta

Erityisen hyvin toimivat drinkki-, ja viinibaarit pitivät tunnelman vielä entistäkin enemmän katossa ja tulipa höpöteltyä ja hihiteltyä pitkin gaalailtaa vastaantulijoiden kanssa. Seurana etkoilla ja jatkoilla oli mulle niiiiin rakkaita tyyppejä, joista ihana Emma esiintyykin tässä kuvassa kanssani. Jalat eivät väsyneet, vaikka iltaa jatkettiin vielä Teatterissa aamun pikkutunneille. Tähän astisen syksyn ehdottomasti parhaimmat bileet!

Tämä lauantai on mennytkin niistä toipuessa. On muuten aivan mahtavaa kirjoittaa postausta ihan omalta läppäriltä. Se on vihdoin kunnossa! Ja kamerakin. Syön vähän suklaata ja lähden saunan kautta takaisin sänkyyn. Harvemmin sitä tulee lauantai-iltana tähän aikaan kirjoiteltua blogipostausta, mutta hyvä näin – huomenna on vielä aikaa valmistautua sitten uuteen viikkoon. Blogi alkaa elää normaalia elämäänsä ja saan tänne vihdoin kuviakin. Nauttikaahan tästä viikonlopusta, pus!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
  • Toimitus
    Posted at 08:38h, 17 lokakuun Vastaa

    Jes läppäri on kunnossa! -Anne

  • mirvaannamaria
    Posted at 10:49h, 17 lokakuun Vastaa

    No vihdoinkin! :D Oli huippua törmätä <3

Post A Comment