Ei löydy sanoja

Ajattelin kirjoittaa ihan asiajuttuja tänään. Tai ehkä vähän syvällisempää pohdintaa, yleensä sunnuntai-iltaisin on sellainen fiilis. Luonnokset pursuavat viimeisteltäviä postauksia, mutta mikään ei tänään tuntunut sopivalta. Perinteisen sunnuntaimasennuksen sijaan on kovin kiva olla. Eilistä krapulakoomailua lukuunottamatta on ollut niin mahtava viikonloppu, etteivät ajatukset ole vieläkään oikein kasassa. Ei löydy sanoja. Oikeesti koko viikonloppu on ollut täynnä niin luokatonta huonoa huumorintajua, ettei päässäni liiku mitään muuta kuin julkaisukelvottomia juttuja.

Ajatukset pyörivät muualla, vaikka tekisi mieli kirjoittaa. Aiemmin raapustetut jutut tuntuvat hölmöiltä, eivät sovi tähän. Tuijotan vain tyhjää valkoista ruutua ja mieli harhailee aivan muualle. Blogimuutto pyörii myös mielessä joka kerta kun klikkaan itseni tänne. Olo on odottavainen, mutta myös haikea. Kuten aiemmin viikolla mainitsin. Kohta minun blogini on poissa täältä, mutta jatkuu muualla. Toivottavasti löydätte tienne tänne jatkossakin. Vaikka tämä postaus ei nyt kauheasti itsestäni mitään anna, olen niin innoissani taas bloggaamisesta etten muistakaan milloin olisin viimeksi tätä näin fiilistellyt. Ehkä juuri siksi ne sanat ovatkin hieman hukassa. Uusi alku, mutta en edes tiedä mistä aloittaa. Tuttua? Ehkä sittenkin se sunnuntaimasis.

Kuvituksena taas ei yhtään mihinkään liittyviä asukuvia. Hei, ei sentään bikinikuvia! Tai no liittyväthän ne, viikonloppuun, kun juhlin blogigaalassa tässä asussa. Olen ihan henkeen ja vereen mekkotyttöjä, mutta tämä asu ei ollut päälläni vielä koskaan sen jälkeen kun kesällä sen ostin. Leveät lahkeet ja tähän päivään sopiva sametti saivat minut valitsemaan vähän toisenlaisen tyylin. Toimi se näinkin, varsinkin kun koko muu seurue edusti ihan käsittämättömän hyvännäköisenä. Hyvännäköisiä olivat myös loppuillan aamun snäpit, luojan kiitos ihan kovin moni ei ehtinyt niitä nähdä ennen deletointia, hah.

Hei, palataan huomenna ihan uudella energialla ja niillä ihan oikeilla asioilla. On kuulemma syyslomaviikko, onko teillä jotain suunnitelmia sen varalle?

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


4 Comments
 • nakedtruth
  Posted at 22:24h, 16 lokakuun Vastaa

  vau, näytätpä upealta!

 • mirvaannamaria
  Posted at 22:30h, 16 lokakuun Vastaa

  Voi kiitos sinä kaunis! <3

 • Saranda
  Posted at 08:16h, 17 lokakuun Vastaa

  Vautsivau!! Ja multa on mennyt sun blogimuutto iiihan ohi, voi ei.

 • mirvaannamaria
  Posted at 14:35h, 17 lokakuun Vastaa

  Iik, mä oon täällä enää tän kuun loppuun! <3 Tuun silti lukemaan sun blogia joka päivä ;)

Post A Comment