Huono maanantai

Tekisi mieli kirjoittaa, miten pirteänä sitä starttasinkaan uuden viikon. Tykkään yleensä treenata heti maanantaina, siitä jää hyvä energinen fiilis koko viikoksi ja muinakin päivinä tekee mieli jatkaa hyvin alkanutta viikkoa. Treenikassi on kyllä auton etupenkillä, mutta en ajatellut edes avata sitä ennen huomista. Viikko alkoi siis kaikkea muuta kuin pirteänä. Heräsin lopulta yhdeksältä. Okei, se on vähän verrattuna siihen, että eilen nousin sängystä viideltä. Viideltä?! Puhutaan siis iltapäivästä.

En siis vietä mitenkään erityisen pirteää maanantaita. Olen tosi iloinen, että lapseni viihtyy juuri nyt erinomaisen hyvin Paw Patrolin parissa. Olisin voinut viettää koko päivän sängyssä ja tehokkuudestani päätellen se oli varmasti ollut ihan suotavaakin. Syynä saattaa olla hieman venähtäneet lauantaiset viisikymppiset. Uskon, että kunnon yöunet tekevät kuitenkin ihmeitä ja aamulla sängystä nousee aivan uusi minä. Yritin kovasti kuvata ja kirjoittaa tänään kuitenkin, mutta tämä saamattomuus ja harhailevat ajatukset tulevat tänne blogiinkin.

Mietin, että jätänkö ihan kokonaan mainitsematta, kuinka äiti lähti vähän ulos ja taisi kuuden aikaan sunnuntaiaamuna juoda vielä viimeistä kossuvissyä. Mutta mainitsin kuitenkin. Miksi kaunistelisin asioita, joita teen ja jotka ovat kuitenkin mun mielestä enemmän kuin ok ja edistävät varmasti äidinkin hyvinvointia? Okei, aamukuuden kossuvissy ei edistä kenenkään hyvinvointia mutta mahdollisuus tehdä niin edistää kyllä.

Huomenna alkaa taas uusi elämä.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


4 Comments
 • Minnea
  Posted at 21:26h, 24 lokakuun Vastaa

  Parempaa ja energisempää tiistaita!

 • mirvaannamaria
  Posted at 21:51h, 24 lokakuun Vastaa

  Kiitos <3 ja itseaiheutettua, ei saisi valittaa!

 • Liisa11
  Posted at 08:05h, 25 lokakuun Vastaa

  Ihanan raakaa! &lt;3 Hyvällä tavalla. Oot hauska.

 • mirvaannamaria
  Posted at 10:40h, 25 lokakuun Vastaa

  Kiitos :D Mä luulen et aika moni voi vielä samaistuakin tähän, kaikki ei vaan kehtaa sanoa sitä ääneen..

Post A Comment