Arkilookin luottotuotteet

Jos pitäisi valita tietyt tuotteet joilla teen arkimeikkini ja joita käytän hiusten ja ihonhoidossa arkipäivinä, ne olisivat tässä.. Arkimeikillä tarkoitan siis sellaista kevyttä ehostusta, jonka sipaisen vain nopeasti kasvoille töihin lähtiessä. Jos päivän aikana on jotain muuta menoa kuin pelkästään toimistolla istumista, panostan meikkiin luonnollisesti paljon enemmän. Usein saatan lähteä töihin ihan meikittömänäkin, varsinkin jos olen suunnitellut lähteväni treeenaamaan suoraan töistä.

Kosteusvoiteen on oltava nopeasti imeytyvä jos laitan sen päälle meikkiä. Käytän Madaran Deep Moisture Creamia meikin alla ja olen aivan ihastunut siihen. Ihonhoidosta on tulossa muuten uuden blogin puolelle iso postaus, sen saralla on tapahtunut niin paljon, että haluan kertoa kaikista oivalluksista ja huipputuotteista ihan omassa jutussaan.

Meikkivoide on päivästä riippuen joko Lâncomen Teint Miracle tai Lumenen Beauty Serum. Jälkimmäinen on niihin lähes meikittömiin päiviin ehdoton ykkösvalinta, se luo kauniin ja kevyen hehkun ja saa ihon näyttämään terveen kuulaalta. Teint Miracle on jo vuosia käytössäni ollut klassikko, sitä käytän silloin kun haluan tehdä kevyet varjostukset ja meikata silmät. Se on sopivan peittävä, mutta kuitenkin kuulas. Juhlameikkiin liian kevyt.

Varjostuksia ja korostuksia teen arkimeikkiin todella harvoin. Jos teen, niin käytän varjostuksiin Make Up For Everin Sculpting Kit:a, jota sipaisen nopeasti siveltimellä poskiin ja kehystän kasvot. Korostukset teen arkimeikkiin nykyään aina Lumenen Instant Illuminizerilla. Siitä postaus täällä.

Kulmat muotoilen Tweezermanin pinseteillä sekä sudin niihin hieman Anastasian Pomade -kulmaväriä. Kulmat ovat ehdottomasti tärkein osa arkimeikkiäni. Sen jälkeen tulevat ripset, mutta olen jo vuosia käyttänyt ripsipidennyksiä, joten ripsivärille ei ole ollut käyttöä. Jos sudin ripsiväriä alaripsiin tai huoltoväli pääsee pitkäksi, käytän aina Benefitin They’re Real -ripsaria. Se on paras mitä on tullut vastaan, joten jos olet ripsivärinkäyttäjä, sitä on suorastaan pakko kokeilla!

Hiukset harjaan heti aamulla joko Tangle Teezerillä tai luonnonharjaksisella isolla hiusharjalla. Omani olen ostanut jostain ekokaupasta, mutta en muista sen merkkiä enää. Harja alkaakin olla jo parhaat päivänsä nähnyt, joten jos tiedät hyvän luonnonharjasharjan pitkille hiuksille, saa vinkata.

GHD on tuote, jota ilman en voisi kuvitella eläväni! Tukka on aamuisin aina niin huolettomalla kiharalla kun pidän sitä kevyellä sykeröllä öisin, että käyn sen usein pikaisesti raudalla läpi. Oma hiuslaatuni on taipuisa, ja toisinaan annan sen olla ihan luonnontilassakin, mutta niitä päiviä on vähän.

Vartalovoiteen levitän aina illalla suihkun jälkeen, jolloin tahmea tunne ei ärsytä aamulla kiskoessani tiukkoja farkkuja jalkaan. Kestosuosikkini on Biothermin Lait Corporel. Nopeasti imeytyvä ja tuoksu on ihanan raikas ja sitruksinen. Klassikko, joka on maineensa veroinen.

Kynsilakkaa käytän ihan aina. Yleensä aina värillistä, mutta joskus saatan mennä päivän-pari vaikka pelkällä aluslakalla jos ei ole sen ihmeempää menoa. Arkilakkana KIKOn lakat ovat ihan ykkösiä, purkkeja löytyy laatikostani varmasti yli kaksikymmentä.

Käsivoidetta ilman en voisi elää päivääkään. Superkuivat kädet pehmenevät toistaiseksi vain kahdella tuotteella. Mukana kulkee siis joko L’Occitanen sheakäsivoide tai Thannin shisovoide. Olen kokeillut niin montaa tuotetta, etten uskalla edes ajatella niiden määrää. Mutta nämä kaksi ovat ainoat oikeat kuivien käsien pelastajat. Hyvistä vaihtoehdoista saa näidenkin osalta tietysti kertoa.

Huulikiilto tai huulivoide ovat myös tuotteita, joita ilman en lähde ulos. KIKOn nudepuna on maailman paras (ja edullisin), ja tulen ostamaan sitä niin kauan varastoon kuin sitä vain myydään. Se on nudepuna, joka on täydellisen sävyinen, tuntuu huulivoiteelta ja kiiltää kauniisti. Huulikiiltojen osalta Diorin Lip Maximizer on ehdoton ykkönen ja huulivoiteiden osalta jokapäiväiseen käyttöön ovat jääneet Urtekramin huulivoide sekä Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balm.

Sellaisia suosikkeja, ovatko tuttuja tuotteita? Jos sinulla on hyviä vinkkejä tai vaihtoehtoja näille niin kerro heti, rakastan testata uutta kosmetiikkaa!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


8 Comments
 • Minnea
  Posted at 13:26h, 26 lokakuun Vastaa

  Hei, mitä kosteusvoidetta laitat tuon Lumenen beauty serumin alle, vai laitatko ihan vain puhtaille kasvoille? Tuo tuote täytyy kyllä testata 🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 13:48h, 26 lokakuun Vastaa

  Tuota Madaran päivävoidetta 🙂 En osais käyttää ilman kosteusvoidetta!

 • A~
  Posted at 16:28h, 26 lokakuun Vastaa

  Mulla on paaaljon samoja lemppareita, ainakin toi Benefitin ripsari, Biothermin kropparasva, Tangle Teezer, L’Occitanen sheakäsivoide, GHD.. 😀 Ite oon ollut oikeestaan ihan lapsesta lähtien todellinen kosmetiikka/kauneusintoilija, niin rakastan lukea muiden suosikkeja!
  En olekaan aiemmin kommentoinut, mutta oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa! Kiitos kiinnostavasta ja erilaisesta blogista.
  Mulla ois vielä yksi kysymys tähän loppuun! 😀 Kerroit ottaneesi huuliisi silloin tällöin täytettä – mua kiinnostaisi tuo ”operaatio”, ja oon pitkän harkinnan jälkeen ajatellut vihdoin kokeilla. Tavoittelen tooosi maltillista ja luonnollista tulosta. Osaisitko sä suositella Helsingissä jotakin hyvää paikkaa? Kiitos jo etukäteen! 🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 20:26h, 26 lokakuun Vastaa

  Aurora Skin Clinicin Pia on supertaitava pistäjä! Ainut paikka missä ei oo sattunut oikeastaan yhtään kun on laitettu ja lopputulos on tosi luonnollinen mut kuitenkin näkyy 🙂 

 • A~
  Posted at 14:41h, 27 lokakuun Vastaa

  Oi kiitos vastauksesta! Kävin heti kurkkaamassa nettisivut, lupaavalta vaikutti! Ihanaa syksyä 🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 14:45h, 27 lokakuun Vastaa

  Samoin sulle! 🙂

 • Hannnna
  Posted at 08:46h, 27 lokakuun Vastaa

  Käytät selkeästi jonkin verran luonnonkosmetiikkaa – mutta et kuitenkaan kaikessa? Miksi/miksi ei, olen utelias? 🙂

 • mirvaannamaria
  Posted at 11:55h, 27 lokakuun Vastaa

  Joo käytän, mutta en tosiaan kaikessa. Tavoitteena on siirtyä kyllä koko ajan enemmän luonnonkosmetiikan puolelle, mutta kaikille tuotteille en ole löytänyt sopivia korvaajia luonnonkosmetiikan puolelta. Pikkuhiljaa, luonnonkosmetiikan valikoima on parantunut viimevuosina todella paljon joten uskon että sieltä on tulossa vielä vaikka mitä huippuja joilla korvata synteettistä kosmetiikkaa 🙂 

Post A Comment