BLOGI MUUTTAA!!

Alkaa olla aika sanoa heipat. Niin, ei missään nimessä hyvästit. Blogimuutto alkaa olla ihan lähellä. Siitä, ja fiiliksistäni kerroin enemmän tässä postauksessa. Tulen varmasti vierailemaan täällä Lilyssä päivittäin, rakastan tätä keskustelevaa ilmapiiriä. Toivon kuitenkin kovasti, että te tulisitte vierailemaan myös minun uudessa blogissani.

Ennen kuin kokonaan lähden, kannattaa käydä tykkäämässä blogin Facebook -sivusta täällä ja seurata blogia Instagramissa . Sitä kautta on helppo pysyä uusimmista käänteistä perillä, kun päivitän sinne samantien uudet postaukset. Uusi sivusto johon blogini siirtyy, avataan pian. Pysy siis kuulolla, siitä tulee niin upea! Mutta vielä pari päivää siis Lilyssä, tää tuntuu vielä ihan kodilta ♡

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
  • Taru Mari
    Posted at 22:18h, 26 lokakuun Vastaa

    Jänskää, odotan innolla sun uutta blogikotia. :)<3

  • mirvaannamaria
    Posted at 14:47h, 27 lokakuun Vastaa

    Jee, niin mäkin! Ihan kohta se avataan niin linkkaan tänne heti! :)

Post A Comment