Päivän ajatus

Kaiken kiireen keskellä halusin tulla jakamaan tänne tämän ajatuksen, joka tuli vastaan etsiessäni Pinterestistä sisustusideoita. Ei aavistustakaan miten se liittyy sisustamiseen, mutta se sai pysähtymään.

”The best love is the one that makes you a better person, without changing you into someone other than yourself.”

Ethän muuta koskaan itseäsi kenenkään toisen vuoksi? Mikään rakkaus ei ole sen arvoista, että olisit jotain muuta kuin oma itsesi. Jos rakkautesi kohde ei hyväksy sinua sellaisena kuin olet, lähde. ”Mä olisin voinut muuttua”, on ihan paskaa. Tottakai jokainen joutuu tekemään töitä jokaisen ihmissuhteen eteen, mutta kenenkään ei pitäisi muuttaa itseään. Idioottimaisia käytöstapoja kyllä, mutta se onkin sitä itsensä kehittämistä. Oikea, hyvä rakkaus saa myös ne parhaimmat puolemme paremmin esiin vastapuolen arvostaessa niitä. Minussakin on ollut aiemmin paljon omasta mielestäni huonoja puolia, joista olenkin alkanut pitää kun joku toinen on nähnyt asian eri tavalla.

älä koskaan unohda arvostaa itseäsi.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
  • Mia K.
    Posted at 19:59h, 27 lokakuun Vastaa

  • mirvaannamaria
    Posted at 21:29h, 27 lokakuun Vastaa

    Niinpä <3 Monelle se on muka itsestäänselvyys, mut silti kuulee niin paljon tätä "sitten eron hetkellä :(

Post A Comment