Minne lentää Bangkokista? Kaikki vinkit otetaan vastaan!

Taas tälläinen oikein ensimmäisen maailman ongelma. Mulla on nyt lennot Bangkokiin, mutta mä en tiedä yhtään mihin sieltä pitäisi mennä?!

Eli, kaikki Aasia -vinkit ovat nyt oikein tervetulleita. Bangkokistahan voi jatkaa vaikka mihin! Valinnanvaikeus yllätti aivan täysin, enkä osaa enää päättää ollenkaan, minne haluaisin sieltä mennä. Thaimaa olisi varmasti helpoin jatkolentojen kannalta, mutta mihin siellä? Entä muut vaihtoehdot? Malesia? Mitä muita? Indonesia on poissuljettu, sillä siellä tuli pyörittyä viime talvena, mutta kaikille muille vaihtoehdoille olen täysin avoin. Olisin nyt kovin kiitollinen avusta. Myös jos on jotain ehdottomia ei -paikkoja, niin kerrothan niistäkin?

Ja jos tiedät hyvän selviytymiskeinon siitä 11 tunnin päivälennosta takaisin Suomeen, kerro heti!

 

FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


11 Comments
 • Thaimaa
  Posted at 23:03h, 28 lokakuun Vastaa

  Bangkokistahan pääsee tunnissa sinne saarille! Ko Samui, Trat, Phuket ovat ainakin noin tunnin matkan päässä.

 • Vierailija
  Posted at 00:03h, 29 lokakuun Vastaa

  Millaista kohdetta etsit, lapsen kanssa vai ilman ??

 • AEV
  Posted at 13:57h, 29 lokakuun Vastaa

  Miksi haluat välttämättä lentää? Onko sinulle tärkeää päästä hyvin kauas?

 • mirvaannamaria
  Posted at 14:27h, 29 lokakuun Vastaa

  Ei tietenkää , toki jos lähempää löytyy joku kiva kohde niin kaikkein helpointahan se olisi kun ei tarvitsisi jatkolentoja 🙂 

 • AEV
  Posted at 11:45h, 30 lokakuun Vastaa

  Thaimaassa toimii hyvin kaikki sellainen matkustusinfra, bussit ja junat ja lautat. Etelässä ja idässä on kivoja saaria, pohjoinen on oma maailmansa. Ja kätevästi pääsee esim.Malesiaan ja toisaalta IndoKiinan suuntaan. Jos yhtään on sellainen ihminen joka tykkää seikkailla ja nähdä maisemia paikkojen välilläkin, niin suosittelen liikkumista Bangkokista eteenpäin muuten kuin lentäen. Mutta minne kannattaa mennä, se riippuu tietty siitä mitä haluaa matkalta. Rantoja, kaupunkeja, viidakkovaellusta, kulttuuria…? Ja tottakai vuodenajasta. Kannattaa lainata matkaoppaita, esim.Lonely Planet tai Rough Guide ja ihan ekaksi katsoa kohtaa ”When to go?” tai ”Weather”.

 • oOo
  Posted at 17:34h, 30 lokakuun Vastaa

  Vietnam on oma suositukseni. Helppo mennä ja olla, mutta on kuitenkin erilainen kuin Thaimaa. Jos aikaa ja mielenkiintoa löytyy mennä Ho Chi Minhistä muuallepäin, Phu Quocin saari saa vahvan suosituksen myös.

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:51h, 31 lokakuun Vastaa

   Mulla on haussa ehdottomasti rantakohde, ihan pelkkä aurinkoloma vailla mitään sen kummempaa tekemistä eli toi Phu Quoc kuulostaa ihan mun paikalta.. Aloin heti tänään kartoittaa hotellivaihtoehtoja ja lentoja! Kiitos 🙂

 • Janinaaa
  Posted at 23:53h, 30 lokakuun Vastaa

  Aasiassa on tietty vaikka mitä ihania paikkoja ja riippuu tosiaan siitä, mitä matkalta haluaa, ja minkälaisella porukalla on liikenteessä. Indonesiassa ja Malesiassa en ole käynyt, mutta Thaimaan lisäksi Filippiineillä ja Vietnamissa kyllä.
  Vietnamia minäkin suosittelen. Ja samoja Ho Chi Minhiä (Saigonia) ja Phu Quocia. Oltin siellä kaveriporukan kanssa joskus 5-6 vuotta sitten ja vuokrattiin skootterit, ja ajettiin saaren ympäri rannikkoa pitkin pari päivää. Upea saari! Silloin ajoimme pitkälti punamultateillä, mutta siellä oli silloin rakenteilla asfalttiteitä. Ja uskon, että saarta on muutenkin rakennettu tässä välissä. Nopealla googlauksella saari on pidetty tänä päivänäkin ja sopii mielestäni oikein hyvin matkakohteeksi millä kokoonpanolla tahansa. 🙂 Ja jos itse ”käyn” Aasiassa, on Hong Kong pakkokohde. Siellä on niin paljon kaikkea kivaa ja kaikki toimii ”kuin junan vessa”. 🙂

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:53h, 31 lokakuun Vastaa

   Kuulostaa niin kivalta! Nyt kun oon tutkinut vaihtoehtoja niin luulen, että toi Phu Quoc on mun paikka, näyttää nimittäin aivan ihanalta 🙂

   Hong Kong on myös mun ihan ehdoton aasialemppari, oltiin tammikuussa ja sinne on päästävä kyllä uudestaan shoppailemaan! 😀

 • Laura
  Posted at 21:11h, 31 lokakuun Vastaa

  Vietnamille iso peukku!

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:52h, 31 lokakuun Vastaa

   Mä luulen että sinne on suunta tänä talvena! 🙂 Kiitos vinkistä!

Post A Comment