Tauko

Viime viikko meni vähän negatiivissävytteisissä tunnelmissa. Tuli ajateltua. Vaikka aika avoimesti olen elämääni täällä avannut, jää blogin taakse kuitenkin todella paljon, piiloon. Rehellisesti sanottuna oon ollut aika onneton. Päivissä on ollut enemmän ikäviä ajatuksia kuin niitä positiivisia. Osittain pimeydenkin takia olen ollut todella väsynyt. Niin paljon kahdestaan kotona Micaelin kanssa, vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen mitä haluaisin tehdä ja iltaisin taas yksin hiljaisessa asunnossa istuessani olen ollut suorastaan yksinäinen. Blogi muuttaa alkuviikosta, stressasin sitäkin ja sen myötä mietin saamiani negatiivisia kommentteja, ajattelin jostain syystä olevani bloggaajana todella huono ja kyllästyin niin kovasti kaikkiin somekanaviini, etten ole päivittänyt pariin päivään mitään muuta kuin muutaman snapchatin. Kävin blogissa pikaisesti muistaakseni kaksi kertaa. Todella epätyypillistä minulle.

Micaelin täti pyysi häntä yökylään koko viikonlopuksi. Enhän olisi millään raaskinut antaa pikkuista, mutta tiedän kuinka hän nauttii tätinsä luona vietetystä ajasta. Siispä vein hänet perjantai-iltana viikonloppukylään ja ajoin kotiin, jossa minua odottivat vain koirat. Istuin koko illan tuijotellen Netflixiä, ideoiden blogipostauksia ja valvomalla aivan liian myöhään. Mulla ei ollut viikonlopulle mitään tekemistä, ei edes sitä lasta. Todella epätyypillistä tämäkin.

Saatoin mennä salille juuri silloin kun huvitti, syödä aamiaista yhdeltätoista ja nauttia useamman päivän perjantaisen siivouksen lopputuloksesta. Lauantaina taisin hymyillä ja nauraa oikein kunnolla ensimmäistä kertaa koko viikolla. Illalla tehtiin Roosan kanssa ruokaa ja ex tempore lähdettiin pyörähtämään vielä pikaisesti Teatterissa. En muistakaan, milloin siellä olisi ollut niin paljon ihmisiä! Halloweenia juhlittiin Helsingissä näköjään ihan kunnolla. Sunnuntai on mennyt iisisti ihan vaan himassa ja ulkoillessa. Nyt lähden hakemaan pikkuiseni kotiin.

Pieni tauko tavallisesta elämästä teki todella hyvää. Ota sellainen aina, kun se on mahdollista. Ajatuskin ensi viikosta hymyilyttää.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
 • Minnea
  Posted at 20:10h, 30 lokakuun Vastaa

  Tauko tekee kyllä itse kullekin hyvää! Toivottavasti ensi viikko on jo parempi!

 • Janinaaa
  Posted at 23:37h, 30 lokakuun Vastaa

  Moikka! Ymmärrän tuskasi. Välillä on huonompia päiviä ja ajanjaksoja. Ne kuuluu elämään, vaikka muuten olisi positiivinen ja iloinen ihminen. Sitten on taas ihana huomata, että jossain vaiheessa on taas oma itsensä, vaikka tylsät asiat ympärillä eivät välttämättä olisi muuttuneet.
  Kiva, että tauko on tehnyt hyvää! Se todellakin tekee hyvää välillä, itse kullekin. Ja negatiiviset kommentit voi jättää omaan arvoonsa. Vaikka harvemmin kommentoin, seuraan edelleen blogiasi, koska saan siitä iloa ja inspiraatiota! Ihanaa alkavaa viikkoa ja kaikkea hyvää! <3

Post A Comment