Gugguu – alennuksia vain tänään!

Gugguun ihanat lastenvaatteet ovat sen verran harvoin alennuksessa, että nyt oli pakko vinkata teillekin kun bongasin tämän Facebookista. Eli saat vain tänään 2.11. Gugguun verkkokaupasta kaikki tuotteet -20% alennuksella, poislukien merinovillaiset. Siis myös ne ihanat toppatakit ja -haalarit!

Mun oli ainakin pakko naputella tilausta heti, olin muutenkin tilaamassa Micaelille toppatakkia, niin sainkin hyvällä tuurilla siitä vielä muutaman kympin pois hinnasta. Jes! Niin ja postausta ei ole toteutettu missään yhteistyössä, musta on kiva vain aina välillä vinkkailla muillekin jos löydän hyviä tuotteita tai tarjouksia. Meille on ainakin tulossa nyt ulkovaatteita ja ihana collegeasu.

Vinkkinä, että koot ovat olleet aika nafteja, joten kannattaa ottaa yhtä suurempi kuin normaalisti niin ei ainakaan heti jää pieneksi.

Kuva: Gugguu

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
2 Comments
 • Avatar
  xxx
  Posted at 07:35h, 08 marraskuu Vastaa

  Keep on working, great job!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 08:54h, 08 marraskuu Vastaa

   Thank you so much! :)
   xx

Post A Comment