Tänään mä olen kiitollinen..

Isot asiat, kuten terveys, läheiset ihmiset ja toimeentulo ovat varmasti meille monelle niitä jopa itsestäänselviä kiitollisuuden aiheita. Mä ainakin ajattelen joka päivä, kuinka kiitollinen olenkaan siitä, että mulla on työpaikka, johon saan joka aamu mennä terveenä, omilla jaloillani kävellen. Siitä, että mulla on ihana perhe, ja erityisesti maailman rakkain pieni poika ja että hän on myös saanut pysyä terveenä. Mutta sitten ovat ne ihan pienet jutut, jotka tekevät elämästäni vielä ihan erityisen kivaa ja vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin. Tänään mä olen kiitollinen..

..Autosta, jolla voin ajaa tuolla lumimyrskyssä. Olen sen verran monta kertaa seisonut räntäsateessa ja paukkupakkasilla bussi-, tai sporapysäkillä odottamassa kyytiä töihin aamukuudelta, että osaan arvostaa tätä vielä enemmän.

..Työpaikasta, jossa voin olla leggarit ja villasukat jalassa kirkasvalolampun valaistessa hämärää tiistaipäivää. Siitä, että voin itse valita milloin lähden lounaalle, käyttää omia vaatteitani ja tulla ja mennä vähän omienkin aikataulujeni mukaan.

..Aamuherätyksistä, tai lähinnä siitä että kello soi vasta seitsemältä. Onni on pitkään nukkuvat koirat ja lapsi. Kun yöuni on ollut tarpeeksi hyvää, kiitos stressittömyyden, superpehmeän sängyn ja paksun untuvapeiton, päivä alkaa paljon paremmin.

.. Mahdollisuudesta käydä ostamassa vaikka töiden jälkeen purkki maalia ja maalata makuuhuoneen seinä, ihan ex tempore. Saati siitä mahdollisuudesta, että sen voisi tehdä puolestani joku osaavampikin ihminen, mutta haluan tehdä mahdollisimman paljon itse.

..Maailman ymmärtäväisimmistä ja välittävimmistä ihmisistä mun lähellä. Tiedätte kyllä, rakastan teitä. Silloinkin, kun olen todella hankala. Silloinkin, kun en oikein tiedä mitä mä tekisin. Silloinkin te tykkäätte musta. Kiitos, kiitos, kiitos!

..Lämpimistä neuleista, joihin kietoutua näillä marraskuisilla pakkassäillä. Olen tosi onnellinen, että mulla on mahdollisuus ostaa lämmintä kashmiria, paksua untuvaa ja villaisia takkeja. Laadukkaita ulkoiluvaatteita, myös lapselleni. Materian ei pitäisi tuoda onnea, mutta hyvät ja mukavat vaatteet kiistämättä lisäävät sitä.

..Pienen pojan hassuista lauseista, eilen hän huuteli illalla sängyssään ”Henkilökuntaa, lisää maitoa!” Kaksivuotiaani saa minut nauramaan ihan joka päivä. Vaikka hän aikamoinen rasavilli onkin, meillä on onneksi paljon enemmän sitä naurua kuin uhmaa ja kiukkua. Nyt pystymme hieman jopa keskustelemaankin.

..Flunssattomasta syksystä. Kun on vuoden ajan sairastellut lähes joka kuukausi, on uskomatonta että olen pysynyt nyt terveenä koko syksyn. Tsekkaa tarkemmin täältä, miten olen parantanut vastustuskykyäni.

..Blogista ja teistä lukijoista, jotka olette löytäneet tänne. Toivottavasti mahdollisimman moni lukijani Lilyn puolelta on seurannut minua myös tänne Lifieen. Uuden sivuston ja yhteisön myötä innostukseni tähän blogiin on aivan eri tasolla kuin ennen, vaikka tästä työstä olen aina pitänytkin ja teen sitä suurella intohimolla. Vuorovaikutus teidän kanssanne on niin mieletöntä, kiitos siitä.

..Lumesta  Ensilumi satoi tänä vuonna aikaisin. Naapurini kertoi, että neljääntoista vuoteen lunta ei ole tullut näin ajoissa. Maailman masentavimmalta tuntunut lokakuu on enää muisto vain. Jos tämä hyväntuulisuuteni johtuu tuosta lumesta, toivon ettei se sula ikinä! Tai no, huhtikuussa aloitan mielelläni kevään. Rakastan tätä säätä, valoisuutta ja valkoisen maan tuomaa tunnelmaa vain niin paljon, että jaksan toivoa sitä ihmettä. Kunpa lumi jäisi pysyvästi maahan jo nyt.. 

Tänään mä olen kiitollinen näistä, olisi kiva kuulla teiltäkin pieniä kiitollisuuden aiheita ihan tavallisen arkipäivän keskeltä!

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 


Tags:
2 Comments
 • Minnea/Minnean muruja
  Posted at 14:50h, 08 marraskuun Vastaa

  Hyvä muistutus siitä, että valittamisen sijaan miettisi välillä niitä pieniäkin asioita, joista on kiitollinen! Tämä pimeys ja väsymys kun pistää niin helposti mielen matalaksi.

  Olen kiitollinen, että minulla on työ, mukavat työkaverit, ihana perhe ja olemme kaikki olleet melko terveitä :) Olen kiitollinen myös siitä, että minulla on ihana sisko, jonka kanssa voimme puhua mistä vain.

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:56h, 08 marraskuun Vastaa

   Sulla on niin hyvät lähtökohdat hyvinvoinnille, ihana kuulla <3 Mäkin haluaisin niin kovasti siskon, onneks mulla on melkein-sellainen!

Post A Comment