Päärynäinen tuorepuuro isänpäiväbrunssille

Jos isänpäiväaamiainen tai brunssi on vielä suunnitteilla, tai haluat muuten vain superhyvän ja helpon aamupalavinkin, testaa tämä päärynäinen tuorepuuro. Blogiani pidempään lukeneet saattavat tietää, että teen ihan joka ilta tuorepuuron tai chiavanukkaan seuraavaksi aamuksi. Se on aivan varmasti maailman helpoin aamupala. Tähän reseptiin ohje löytyy alta..

Päärynäinen tuorepuuro, 1 annos

1 dl kaurahiutaleita

2 rkl chiasiemeniä

2 dl kookosmaitoa

Päärynää kuutioituna

Kanelia

Loraus agavesiirappia

Kaikki ainekset sekoitetaan kannelliseen kulhoon ja laitetaan yöksi jääkaappiin. Tämä tuorepuuro on hieman makeampi kuin tekemäni puurot yleensä, mutta kuitenkin oikein terveellinen aamupalavaihtoehto. Päärynän, kanelin ja agavesiirapin yhdistelmä on todella herkullinen! Annoksen voi koristella vielä kanelilla ja mintunlehdillä.

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 

 


No Comments

Post A Comment