Gugguun kuvauksissa

Meillä on ollut tänään vähän erilainen päivä. Nimittäin kuvauspäivä! Micael oli siis Gugguun kuvauksissa lastenvaatemallina. Tämä alla oleva kuva on tosin otettu itse kotona. Voi että – en malttaisi odottaa miten upeita kuvia sieltä tulee!

gugguu-kuvaus

Meillä oli todella hauska ja ikimuistoinen iltapäivä Gugguun kuvauksissa. Micael oli ensimmäistä kertaa mallina. Aluksi jännitti ihan hurjasti ja normaalisti niin huomionhakuinen ja reipas lapsi päätti jo ovella ”ei-malliksi, ei-malliksi” ja kääntyi ympäri. Pienen tutustumisen ja ihanan kuvaajan sekä avustajien ansiosta hän alkoi olla pian oma itsensä. Näin muutamia kuvia, niiiiin suloisia! Rakastan Gugguun vaatteita ja myös pieni rakkaani tuntuu viihtyvän niissä kovin hyvin. Ja ihmeen hyvin myös tänään. Saan olla kyllä ylpeä äiti pienestä hurmaavasta pojastani.

Kuvausten takia aikataulu on ollut superkiireinen ja tämän päivän postaus jäi vain tälläiseksi pikamoikaksi. Päivää piristi onneksi tämä ihana kuvaushetki ja yksi ihan mahtava taksikuski kotimatkalla. Hassua, kuinka yksi ihminen voi pelkällä positiivisuudellaan vaikuttaa niin paljon toisten ihmisten fiilikseen. Edes 30 minuutin taksijono (iltapäivällä keskustassa, kyllä..) ei harmittanut, kun saimme niin ystävällistä palvelua. Haluan luoda itsekin tuollaista hyvää mieltä ympärilleni.

Tuhannesti kiitoksia vielä ihanalle Gugguun porukalle ja taitavalle kuvaajalle Jan Lönnbergille. Tämä oli mieletön kokemus! ♥ 


Tags:
3 Comments
 • Avatar
  mkkristiina
  Posted at 21:19h, 18 marraskuu Vastaa

  Aivan ihana kuva ja niin kaunis lapsi et kyllä on malliainesta:) Nämä gugguun perustajat on samalta paikkakunnalta kotoisin ku minä ja on kyllä tytöt perustaneet aivan huikean brändin, onnea heille<3

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 09:25h, 19 marraskuu Vastaa

   Kiitos kovasti, välitän terveiset mallille <3 Gugguu on kyllä upea menestystarina Suomesta, heidän menestyksessään näkee myös sosiaalisen median voiman tänä päivänä. On ihana tukea suomalaista yrittäjyyttä kun he tekevät vielä noin söpöjä ja laadukkaita vaatteita :)

   • Avatar
    mkkristiina
    Posted at 10:00h, 19 marraskuu Vastaa

    kyllä, ehdottomasti tuetaan!!:)

Post A Comment