Päivä kanssani

Päivä kanssani -postausta on toivottu, ja tämä onkin ollut työn alla. Vihdoin sain sen kirjoitettua valmiiksi. Tässä siis kurkistus arkeeni näin marraskuun viimeisen kunniaksi..

7:00 Herätysvalo ja iPhonen uniappi herättävät linnunlaululla. Olen herännyt sitä ennen jo kuudelta, kun koirat halusivat ulos, mutta hiippailin takaisin sänkyyn. Vessaan, hampaiden pesu ja kasvopesu suolasaippualla. Teen pari kroppaa avaavaa joogaliikettä ja keitän Moccamasterilla kahvia. Supernopea meikki, Lumenen Instant Illuminizer -tuotesarja pelastaa kiireiset aamut ja tuo hehkua väsyneelle talvi-iholle.

7:30 Illalla valmistetut tuorepuurot jääkaapista pöydälle, nopea vihersmoothie banaanista, salaatista ja Puhdistamon vihersmoothiejauheesta. Pääsen istumaan hetkeksi kahvikupin ääreen. Tässä vaiheessa selaan vasta somen ja vastaan pariin blogikommenttiin.

8:00 Micael on kömpinyt sängystään aamutoimiinsa. Hän höpöttelee minkä ehtii, kaikesta ei saa ihan selvää mutta juttua riittää. Syödään yhdessä puurot ja puetaan lämpimästi joka aamuista puistoulkoilua varten. Ulkovaatteet menevät poikkeuksellisen hyvin päälle tänään.

8:30 Koirat vielä pikaisesti kävelylle, Micaelin kanssa se on helpommin sanottu kuin tehty. Selvitään takaisin sisälle kuitenkin kymmenessä minuutissa ja jatketaan matkaa puistoon. Usein kävelen, mutta nyt sää on niin tuulinen ja minulla on sen verran vähän aikaa, että lähdemme autolla. Voin jatkaa matkaani töihin. Micaelin päiväkodissa on tapana ulkoilla aina aamuisin, joten lapset viedään päiväkodin sijaan aamulla meidän lähipuistoon. Pikaiset heipat ja halit äidille, pikkuinen juoksee jo kavereiden kanssa kilpaa.

paiva-kanssani-4

9:00 Toimistoa kohti. Minulla ei edelleenkään ole omaa autoa kolarin jäljiltä. Tuskailen allergiaoireideni lisäksi järkyttävän likaista vara-autoani ja sitä, etten voi kuunnella puhelimeni kautta musiikkia. Hyvät musat pelastavat tylsät työmatkat! Salikassissa on kuulokkeet, joten fiksuna naisena päätän ajaa autoa ne korvissa. En ollut yhdistänyt niitä kuitenkaan kertaakaan uuteen iPhoneen, joten joudun istumaan autossa noin viisi minuuttia sitä säätäen. Lopulta googlaan ohjeen, olipa se yksinkertainen.. Ylläri.

10:00 Toimistolla on ehditty juoda kahvit ja tehdä kiireisimmät työt pois alta. Aika töissä menee käsittämättömän nopeasti. Teen päiväksi to do -listan ja alan hoitaa hommia pois alta. Onni on sähköisesti säädettävä työpöytä, satulatuoli ja uusi iMac. On helppo tehdä töitä kun saa välillä myös seistä.

12:00 Lounasta, oli aivan järkyttävä nälkä. Mietitään myös tulevia pikkujouluja. Jos mulla on maailman parhaimmat kaverit, niin on mulla kyllä myös maailman parhaimmat työkaveritkin.

15:00 Koska ei ole mitään sen ihmeellisempää tänään töissä, voin lähteä aiemmin. Salikassi odottaa autossa ja suuntaan treenaamaan. Nopea puolen tunnin HIIT-treeni Elixialla ja siitä hakemaan Micaelia päiväkodista. Tänään vähän aiemmin, sillä hän on menossa yökylään tätinsä luo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17:00 Micael on niin innoissaan kun pääsi tätinsä luokse. Malttaa tuskin sanoa heipat kun lähden takaisin keskustaan. Jää aina niin hyvä mieli kun jätän hänet sinne hoitoon.

18:00 Koirat kävelylle. Pientä välipalaa kotona, soitan samalla Amexin conciergeen saisiko jostain kivasta ravintolasta pöydän tälle illalle. Ollaan siis menossa tyttöjen kanssa syömään. Valitaan lopulta dinneripaikaksi Roster, josta olen kuullut paljon kehuja.

19:00 Meikkausta ja hiustenlaittoa kotona. Jään väkertämään koirien raakaruoka-annoksia vähän tavallista fiinimmäksi. Naureskelen itsekseni kurkkusiivukiekuroille ja sydämenmuotoisille lihapaloille. Arttu Wiskarin uusi levy soi joka huoneessa, hitto miten fiksu mies kun kun keksii tuollaisia sanoituksia ihan oikeasta elämästä.

paiva-kanssani-5

20:00 Pöytä varattu Rosterista kahdeksaksi, olen tietenkin viittä yli vasta kotiovella odottamassa Annaa. Nauretaan mahat kippurassa Annan ”lestadiolaisbussia” ja käkätetään vielä enemmän viime viikonlopun pikkujouluille ja jatkoille. Huomaan ilokseni olleeni porukasta ehkä eniten selvinpäin.

20:30 Piti syödä vain vähän. Päädyttiin tilaamaan Rosterin menut. Piti juoda vain vähän. No tilattiin viinimenut. Ravintola ja tunnelmat ovat aivan ihanat, mutta seura sitäkin ihanampaa. Kolme niin hyvää ja rakasta ystävää. Tyttöjen torstaidinnerit ovat ihan parhaita.

22:00 Ollaan varmasti ravintolan äänekkäin seurue. Tästä voi ehkä osin syyttää myös viinimenua. Ruoka-annokset ovat olleet toinen toistaan parempia. Vielä jälkkärit jäljellä. Tarjoilija kertoo, että koska väliruokaa joutui odottamaan niin pitkään (en huomannut ajankulua lainkaan), hän voisi tuoda meille jälkiruoan jälkeen hyvitykseksi vielä espressomartinit. No mikä ettei..

23:00 Kotiin. Rosterin ulkopuolella Annan heijastin (!!) kiinnittää miesporukan huomion ja he pyytävät mukanaan Kalleen. Ei lähdetä, mutta toivotetaan hauskaa iltaa. Saan kyydin kotiin ja muistan, että siivooja tulee aamulla kahdeksalta. Suihkun ja kasvopesun kautta nukkumaan, juon vielä litran vettä ja vien koirat nopealle iltakävelylle. Hyvää yötä maailma. Sellainen oli päivä kanssani.

Seuraavana aamuna herätyskello herätti varttia vaille seitsemän. Hups, torkutin taas ja avasin silmäni lopulta kahdeksalta kun siivooja soitti ovisummeria. Tervetuloa uusi päivä 

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 


3 Comments
 • Mia Kuusisto
  Posted at 21:40h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivalta kuulostaa tuo teidän arki ♡!

  Sori, jos utelen, mutta milloin sulla oikein ekan kerran alkoi noi allergiat? Toivottavasti ne menee poiskin! 🙂

  • mirvaannamarian
   Posted at 22:08h, 30 marraskuun Vastaa

   Niitä on ollut vähän väliä jo vuosia.. 2012 pahimmat, sen jälkeen raskausajaksi helpotti. Välillä tulee aina takaisin ja nyt taas pahempana 🙁

   <3<3

Post A Comment