Rituals – Budjettiystävällinen tuoksukynttilä!

rituals-scented-candle-2

rituals-scented-candle-3

rituals-scented-candle

Olen aivan hulluna tuoksukynttilöihin. Kodistani löytyy niitä tällä hetkellä aivan lukemattomia. Laadukkaat tuoksukynttilät tuovat tuoksua sisustukseen myös silloin, kun niitä ei polta. Esimerkiksi Jo Malone on niin voimakas, että päivisin pidän kynttilän kannen kiinni, ettei tuoksu ole liian voimakas. Suosikkikynttilöitäni ovat olleet jo pitkään Jo Malone, Diptyque, Byredo sekä Balmuir. En halua edes ajatella, kuinka paljon rahaa niihin on kirjaimellisesti palanut ja haihtunut savuna ilmaan. Ajattelen mieluummin sitä tuoksua ja tunnelmaa. Luksustuoksukynttilöistä puheen ollen, jos olet himoinnut tämän ja viime talven trendikkäintä (ja taatusti kalleinta) Fornasetin sardiinipurkissa olevaa tuoksukynttilää, voit jättää sen kaupan hyllylle. Ainakin minut haju sai suorastaan irvistelemään.

Mutta, sitten niitä hyviä uutisia tuoksukynttilöiden ystäville! Yksi kosmetiikan suosikeistani, Rituals, on tehnyt aivan ihastuttavia tuoksukynttilöitä. Ainakin aiemmin jokaisella tuotesarjalla (Sakura, Happy Buddha, Karma..) on ollut oma kynttilänsä. Nyt sain kuitenkin Amsterdamista Rituals Private Collection -sarjan kynttilän, joka on aiempia huomattavasti isompi ja tuoksu on aivan eri luokkaa. Paljon täyteläisempi, voimakkaampi ja huomattavasti huonetuoksumaisempi kuin merkin kosmetiikkasarjojen tuoksut.

Rituals Woody Vanilla on tumma, mausteinen ja lämmin huonetuoksu. Se sopii ihanasti talveen ja pimeisiin iltoihin. Se on palanut sohvapöydälläni nyt joka ilta. Kynttilä on ilokseni paljon isompi kuin esimerkiksi Jo Malone ja siinä on paloaikaa ruhtinaalliset 60 tuntia. Kynttilän hinta on alle puolet monesta vastaavasta, vain reilut pari kymppiä! Tiesithän, että tuoksukynttilää kannattaa polttaa vain maksimissaan tunnin-kaksi päivässä? Tuoksu säilyy pitkään sen jälkeenkin ja siten kynttilä palaa ja sulaa tasaisesti.

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
No Comments

Post A Comment