Voi v*tun remontti!

Kun tulin raskaaksi kolme vuotta sitten, asuimme kaksiossa. Koska lastenhuone oli minulle välttämättömyys, oli joko muutettava tai tehtävä remontti. REMONTTI. Se on nykyään kuin kirosana.

Kaksiomme muuttui kolmioksi. ”Ei tässä mee kuin pari viikkoa..” Pari viikkoa venyi lopulta kolmeksi kuukaudeksi. Välissä ehti syntyä yksi lapsi ja remontin keskellä sitä helv*tin kuumaa kesää 2014 hoidin myös sydänsairasta koiraani. Viimeisellä kuulla raskaana. Kyseessä ei ollut mikään pieni pintaremontti. Koko remontin ajan olin kesälomalla, sairaslomalla ja äitiyslomalla. Remontin keskellä oli kolme koiraa, minä ja iso vatsa. Asuin  kolme kuukautta sen kaaoksen keskellä ja ihmettelin päivittäin ääneen, miten kukaan selviää esimerkiksi talonrakennusprojektista. Ymmärsin hyvin niitä eron takia kesken jääneitä rakennusprojekteja. Vannoin, etten enää koskaan tekisi mitään seinän maalausta kummempaa projektia.

Kunnes..

remontti

Tekis mieli itkeä. Voi v*tun remontti.

Asun hotellissa.

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 


Tags:
,
2 Comments
 • Jennie
  Posted at 09:03h, 15 joulukuun Vastaa

  Voi ei! Nyt just kun kotia pitäis (tai eihän tietenkään kenenkään pakko ole) laittaa joulukuntoon! Mitä teillä rempataan? Tsemppiä! :) Ajattelet vaan sitä lopputulosta ja miten kaikki on sen arvoista.

  • mirvaannamarian
   Posted at 10:29h, 15 joulukuun Vastaa

   No niinpä, mulla on joulukuusi tällä hetkellä kylpyhuoneessa :D

   Lattiat vaihdetaan, ei onneks pitkä projekti mut remontti se on sekin :D Ens viikolla on onneksi aikaa laittaa vielä se joulu.

   Kiitos tsempeistä :)

Post A Comment