Madara – 5 edullista suosikkia

Olen varmaan aiemminkin kertonut hullaantuneeni aivan täysin luonnonkosmetiikkaan. Valmistelin reissussa vähän isompaa postausta luonnonkosmetiikasta, sen käytöstä ja vaikutuksista. Julkaisen sen myöhemmin kunhan saan tekstin kokonaan valmiiksi. Sitä ennen halusin jakaa kuitenkin muutaman suosikkituotteeni, jotka ovat tulleet ihonhoitorutiineihini jäädäkseen. Madara varasti sydämeni ihan ensitapaamisella.

madara-2

Madara on luonnonkosmetiikkamerkki, jonka valikoimista löytyy tuotteita ihon, vartalon ja hiusten hoitoon. Niiden edullisen hinnan takia päätin kokeilla tätä luonnonkosmetiikkamerkkiä ja sille tielle jäin. Vaikka ihoni nykyiseen kuntoon on vaikuttanut moni asia, puhdistus- ja hoitotuotteet ovat olleet isossa osassa ihon paranemisprosessissa. Mulla on Madara -tuotteita ihan laidasta laitaan, mutta tässä viisi suosikkiani jotka ovat kuorintaa lukuunottamatta päivittäisessä käytössä. Niiden hinnat vaihtelevat 15-35 euron välillä ja ainakin itselläni ne toimivat paremmin kuin yksikään kauneushoitolasta ostettu (ylihintainen) synteettinen kosmetiikkapurkki. Ihoni kunto on parantunut niin paljon, etten meinaa itsekään uskoa sitä todeksi. Teen tosiaan aiheesta myöhemmin kattavamman postauksen, mutta keskitytään nyt näihin ihanuustuotteisiin.

madara-3

Madara Purifying Foam puhdistusvaahto poistaa meikin tehokkaasti. Putsaan meikit aina ensin Caudalien meikinpoistoöljyllä ja sen jälkeen vaahdotan kasvot tällä vaahdolla. Iho jää todella raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi, mutta ei ole lainkaan kuiva kuten yleensä vaahtomaisten pesutuotteiden jäljiltä. Tämä on ehdottomasti paras ihonpuhdistustuote, jota olen kokeillut.

Madara Comforting Toner kasvovedellä pyyhin ihon puhdistuksen jälkeen ennen seerumin levitystä.Käytän tätä vuorotellen Melvitan ruusuveden kanssa ja varsinkin sellaisina päivinä, kun meikkiä on ollut paljon. Vaikka pesenkin ne huolellisesti, on ihana pyyhkäistä kasvot vielä kasvovedellä ja vanulapulla vaikka ne olisivatkin jo täysin puhtaat. Mieli on hassu!

Madara Brightning AHA Peel Mask on tehokkain kuorinta, jota olen kokeillut. Se ei ole juurikaan rakeinen, vaan AHA-hapot kuorivat ihoa kemiallisesti. 3-10 minuutin vaikutusajan aikana iho kihelmöi ja pesun jälkeen myös punoittaa hieman. Se ei tunnu kuitenkaan lainkaan kuivalta tai kiristelevältä ennen kosteusvoiteen levittämistäkään. Tuote ei kuori ihoa liikaa, vaan viimeistään seuraavana päivänä peilistä katsovat todella freshit kasvot. Myöskin yleensä kuorinnoille tyypilliset muutaman päivän jälkeiset pikkunäpyt ovat kadonneet tämän myötä täysin. Plussaa nopeasta vaikutusajasta ja tehokkuuden tunteesta.

madara-4

Madara Deep Moisturising Fluid päivävoide on täydellisen kevyt meikin alle. Se ei ole varsinaisesti mattapintainen, mutta oman pintakuivan ihoni se jättää hieman mattamaisen tuntuiseksi, jolloin pohjustusvoide ja meikkivoide on miellyttävämpi levittää ja ne myös pysyvät hyvin. Yöksi se on liian kevyt, mutta meikkipäiviin täydellinen.

Madara SOS Hydra Recharge Cream on superkosteuttava kosteusvoide, joka on itselläni käytössä yövoiteena. Käytän sitä myös meikittöminä päivinä päivävoiteena varsinkin näin talviaikaan. Vaikka iho tuntuu kosteutetulta, se ei kiillä eikä jää yhtään ns. muovisen oloiseksi. Se onkin luonnonkosmetiikan paras puoli, tuotteeet imeytyvät hyvin ja iho tuntuu vahvalta sekä kimmoisalta ilman synteettisten tuotteiden aiheuttamaa muovista fiilistä.

madara

Tosiaan luonnonkosmetiikkajuttuja ja tarinaa ihonhoidosta on tulossa pian lisää. Nämä ovat kuitenkin sellaisia ihonhoidon helmiä, että kannattaa kipin kapin napata omat mukaan, näitä saa tilattua ainakin Madaran omasta nettikaupasta jos jälleenmyyjää ei ole lähettyvillä. Omani olen ostanut sieltä sekä Stockalta, jossa on ihanan kattava Madara -osasto. Kaunista tiistaita toivottelee kipeä ja jetlagia poteva Mirva.

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
No Comments

Post A Comment