Kevään trendi – röyhelöt

Että mitähän vittua.. Kuva minusta vaatteet päällä! Heh, bikinikelit ovat muisto vain. Vein ystäväni perjantaina lentokentälle Bangkokin koneeseen ja matkakuume nosti taas päätään. Taas! Oikeasti se nosti päätään jo alkuviikosta kun Amexin hotellikuvasto tipahti postiluukusta.. No, toivotaan aurinkoisia kevätpäiviä. Kevät tuo mukanaan aina uusia juttuja muodin saralla. Röyhelöt ovat vallanneet vaateliikkeiden rekit ja hyllyt ja niin nappasin itsekin kappaleen tästä trendistä mukaani kaupungilta..

frill-4

Olen pukeutunut tämän talven aikana enemmän mustaan kuin koskaan aiemmin. Tosin sain kuulla olevani niin värikäs persoona, että tämä synkkyys kompensoi sitä sitten hyvin. Mustaa perusasua piristivät naiselliset röyhelöt muuten simppelin puseron hihoissa. Ihastuin tähän paitaan ikihyviksi, rypistymätön materiaali tekee siitä myös loistavan reissuvaatteen. Menee lauantaina kaupungilla pyöriessä tai ihan vaikka treffipuserona. Ystävänpäivä lähenee, muistakaa siis pöytävaraukset..

Simppeli, monikäyttöinen ja ah-niin-ihanan musta asu koostuu siis Gina Tricotin mustasta puserosta jossa röyhelöt näyttelevät pääosaa, luottofarkuista ja klassikkoasusteista. Musta, kulta ja nahka eivät petä koskaan. Mokkaiset ylipolvensaappaat ovat yksi parhaimmista kenkäostoksistani. Maailman monikäyttöisimmät ja niin mukavat jalassa. Eilinen kaupunkiseuralaiseni Roosa tosin on varmaan eri mieltä, taisin valittaa useamman kerran etten jaksa kävellä..

Viikonloppu on sujunut ihanan rennosti ystävien ja perheen kesken. Pidin ihan tarkoituksella pientä välimatkaa tänne blogiin koko viikonlopun. Keräsin inspiraatiota ja kuvamateriaalia ensi viikkoon. Sunnuntai tuntuu ihanan pitkältä kun herää aikaisin. Tulevaan viikkoon mahtuu onneksi paljon kaikkea kivaa. Nyt puurot valmiiksi aamua varten ja unten maille..

frill-2

frill-3

frill

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
2 Comments
 • Avatar
  Mia Kuusisto
  Posted at 11:20h, 13 helmikuu Vastaa

  Noi ”espanjalaiset” hihat ovat olleet aina kun suosikkeja ;) pidän tyylistä, mutta en jaksa ymmärtää, miksen ole muka voinut pitää niitä suomessa, vaan aina vain Costa Blancalla asuessani?! :D Jotenkin vain automaattisesti tänne tullessa iskee ööh.. ”suomimoodi” takaraivoon! Tää aihe on oikeasti mietityttänyt jo vuosia! Asia on edelleen mysteeri-osastolla! Osaakko sä sanoo? :)))

  Kaunis oot ♡ pus!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 12:49h, 13 helmikuu Vastaa

   Mulla tuli kans Espanja-fiilikset näistä röyhelöistä!

   Nyt kun niitä näkee vähän kaikkialla, niin osaan laittaa täälläkin päälle :) Mutta tosiaan tähän asti ihan espanjavibat tulleet näistä hihoista ja epätasaisista röyhelöhelmoista, hassua..

Post A Comment