10 vinkkiä onnistuneille treffeille

Kuka on lähdössä tänään treffeille? Ystävänpäivä, se tunnetuin treffipäivä. Sen kunniaksi kokosin omat vinkkini onnistuneisiin treffeihin. Olen aina tykännyt deittailusta ja onnekseni olen saanut lähes pelkästään ihania treffikokemuksia. Aina ei kuitenkaan mene ihan putkeen, joten jos haluat varmistaa onnistuneet treffit vaikka jo tälle illalle, lue tämä.

valentines-day-dating-alone-relationships-funny-ecard-ty2

Unohda urheilu. Juoksin joskus treffeillä 15 km lenkin hirveässä helteessä. Oli kuulkaa hiljaista. Vaikka rakastaisitte molemmat maastohiihtoa, niin todennäköisesti vauhdissa saattaa olla eroja. Yhdessä ehtii urheilla sitten myöhemmin jos suhde siihen asti etenee. Lenkkitreffien jälkeen se saattaa loppua yhtä nopeasti kuin oma hiihtolenkkini parin edellisenä iltana nautitun viinilasin jälkeen. Urheilutapahtumat ovat sitten asia erikseen. Jos satutte kannattamaan molemmat esimerkiksi samaa lätkäjoukkuetta, voi olla kiva joko pettyä tai fiilistellä voittoa yhdessä. Varoitus: Muista kisscam.

Pukeudu luottoasuun. Vaikka treffipukeutumiseen haluaakin panostaa, ei kannata ehkä ostaa samana päivänä uutta asua. Uudet farkut ovat yleensä vähän liian kireät, neule saattaa kutittaa ja kengät olla superepämukavat. Luottoasussasi sitäpaitsi tunnet todennäköisesti olosi itsevarmaksi. Riippuen treffien tarkoituksesta, kannattaa ehkä panostaa myös alusvaatteisiin. Jos ilta meneekin yllättäen pidemmälle, eripariset kulahtaneet puuvilla-alusvaatteet eivät ehkä olekaan niin mukava ajatus kuin aamuvarhaisella niitä pukiessa.

Älä vie treffikumppania kotiin. Treffit omalla maaperällä voivat tuntua turvalliselta vaihtoehdolta, mutta jos treffikumppani ei olekaan ihan sitä mitä odotit, voi hänestä olla hankala päästä eroon. Jos satut kuitenkin eksymään kotiin ja kaverista on hankala päästä eroon, voi aina vedota koiran ulkoilutukseen (myös naapurin koiran voi viedä muka ulos) tai pyytää kaveria soittamaan, että nyt tarvis tuoda vara-avain. ”Mä voin samalla saattaa sut..” Erään huonon treffikokemuksen myötä opimme myös, ettei toiselle kannata kertoa tarkkaa osoitetta ennen kuin on aivan varma hänen aikeistaan. Jos silti päädytte sinne kotiin, älä missään nimessä myöskään esittele dvd-kokoelmaasi. Siivoa sekä tuuleta asunto ja petaa ainakin sänky. Varaa vähän juotavaa valmiiksi, ettei tarvitse naapurista lainata.

 Kierrä leffateatteri kaukaa. Leffateatteri on varmasti edelleen yksi suosituimmista treffipaikoista, mutta en vain ymmärrä miksi. Leffassa istutaan hiljaa, voidaan pahoin popcornin hajusta ja mietitään, että missä kohtaa olisi ok livahtaa vessaan. Jos uskallatte kyläillä puolin ja toisin, leffa kotona toimii ihan aina. Siinä saa samalla puheenaiheita, voi syödä ja ottaa vaikka pari lasia viiniä. Leffan loputtua on luonnollista poistua omaan kotiin jos siltä tuntuu.

Suosi aamiais- tai lounastreffejä ensimmäisellä kerralla. Aamiainen tai lounas on paras mahdollinen ajankohta ainakin ensimmäisille treffeille. Ajankohtana se tosin voi arkisin olla hankala. Aamiaisen ja lounaan jälkeen on aina jotain tekemistä, joten treffit loppuvat luonnollisesti pian. Treffikumppanilta voi myös kysellä suunnitelmia illalle, jos seura oli miellyttävää.

Sopivasti alkoholia. Riippuu tietysti ihmisestä, mutta alkoholi on mielestäni hyvä treffikumppani. Toki aamiaisella ja lounaalla se kannattaa jättää väliin, mutta pidemmän kaavan mukaan etenevillä illallis- tai leffatreffeillä muutama lasi viiniä toimii täydellisenä ice breakerina ja tunnelman nostattajana. Kunhan molemmat juovat eivätkä aja enää autoa. Muuten viini kannattaa jättää väliin. Hyväksi havaittu treffivalkkari: Kung Fu Girl ja -punkku: Marques de Riscal. Vahva suositus.

Ole rehellinen. Älä esitä pitäväsi jalkapallosta vaikka treffikumppanisi harrastaisi lajia intohimoisesti. Älä kerro juoksevasi maratoneja, jos et niitä juokse. Entisistä suhteista ja sekavista perhekuvioista ei kannata puhua, mutta jos treffikumppani kysyy – vastaa rehellisesti. Varmasti jokainen meistä arvostaa suoraa puhetta. Muista aluksi kuitenkin hienotunteisuus. ”Mun eksä käytti muuten samaa hajuvettä” kannattaa jättää sanomatta.

Varaudu valmiiksi hiljaisiin hetkiin. Mieti valmiiksi puheenaiheita jos pelkäät hiljaisia hetkiä. Joskus on myös luontevaa olla hetki hiljaa. Silloin hymy ja ”näytät hyvältä” -lause toimivat aina. Jos treffikumppani siis näyttää hyvältä. Kehuja ei missään nimessä pidä säästellä jos niihin on aihetta, mutta älä kehu turhaan tai turhan paljon. Jos kalju kehuu hiuksiasi, ”kiitos samoin” ei myöskään toimi. Päivän puheenaiheet ja lehtijutut kannattaa tsekata läpi, myös yhteisistä tutuista puhuminen on aina luontevaa. Älä kuitenkaan koskaan puhu pahaa.

Säilytä positiivisuus. Valittajia tuskin viedään treffeille toista kertaa. Vaikka päiväsi olisikin ollut huono, voit kertoa siitä muutamalla sanalla. Paskan maanantain kertaaminen moneen kertaan ei kiinnosta ketään ja annat itsestäsi samantien valittajan vaikutelman. Näytä kuitenkin mielipiteesi ja persoonallisuutesi, kaikki käy -tyypit ovat tylsiä.

Selvitä taustoja. Stalkkereilla on helpompaa! Jos haluat olla perillä millaisen tyypin kanssa olet treffeillä, voit kysellä hänestä tutuilta sekä tutkia mitä hänestä löytyy somesta tai muualla netistä. Luottotietoja ja rikosrekisteriä ei ehkä tarvitse lähteä ensimmäisenä penkomaan, toki toisinaan tällekin olisi ollut tarvetta. Älä ole liian utelias äläkä tee vääriä johtopäätöksiä. Ja vaikka kuinka leikkisit Taalasmaan Ullaa, älä missään nimessä vahingossakaan paljasta, että muistat minkälaiset bikinit hänen exällään oli toissatalvena Thaimaan lomalla. Some kertoo näppärästi yhteiset kaverit ja kiinnostuksen kohteet.

nothing-says-i-love-you-like-getting-drunk-and-accidentally-saying-i-love-you-bxe

Kaikki esimerkit poimittu ihan todellisesta elämästä. 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
No Comments

Post A Comment