Gaalaillan asu

Harvemmin tulee eteen tilaisuuksia, jolloin saa oikein kunnolla laittautua pukeutumalla iltapukuun ja panostamalla tavallista enemmän kampaukseen ja meikkiin. Perjantain Charity Dinner Gala oli juuri sellainen. Kiusaamista Vastaan Ry:n hyväksi kerättiin varoja hyväntekeväisyyshuutokaupassa ja samalla nautittiin Ravintola Pörssin herkullinen illallismenu. Huutokauppa venyi pitkälle yli puolen yön, lukuisten huudettujen kohteiden lisäksi käteen jäi uusia tuttavuuksia ja muistot hauskasta illasta ystävien kesken. Ihan mieletön gaala täynnä hyvää mieltä.

Pidin tarkoituksella myös parin päivän blogitauon ja vietin eilen aivan ihanaa päivää noin niin kuin krapulapäiväksi. Tämä aurinkoinen sunnuntai starttasikin ihanan reippaissa tunnelmissa ja auringonpaisteessa. Koska blogi oli pari päivää hiljainen, kirjoittelin vielä illalle toisen postauksen. Pysykää siis kuulolla vielä myöhemmin tänään.

Gaalaan valitsin ylleni tämän mustan hyvin simppelin pitsikoristeisen mekon, jonka pitkä halkio tosin vaati jättämään stay-upit ja sukkanauhaliivit pois. Inhoan tavallisia sukkahousuja, mutta minkäs teet. Kuvissa stay-upit vielä toimivat mutta eivät missään nimessä iltapukujuhlassa.  Ihonväriset sukkahousut tekivät asusta kuitenkin vielä entistäkin juhlavamman. Asusteiksi riitti klassiset hopeanväriset korut, kiiltonahkaiset korot ja pieni musta Chanel hopeilla yksityiskohdilla toimi iltalaukkuna. Punainen huulipuna teki kokonaisuudesta vielä entistä juhlavamman. Niin ne yksinkertaisuus ja ihan klassiset perusjutut toimivat juhlassakin.  Instagramista joku saattoikin bongata gaalajuttuja IG storiesin puolelta, josta muuten löydät minut nimellä mirvannamaria. Nyt mä toivottelen teille aivan mahtavaa ja aurinkoista sunnuntaipäivää – ja illalla vielä se päivän toinen postaus..

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


5 Comments
 • Avatar
  Mia Kuusisto
  Posted at 15:37h, 05 maaliskuun Vastaa

  Ootpa ihanana ☆
  Yksi sellainen kokokuva asusta ;) ois kiva nähdä se juhlalookki.

  Liian vähän on kyllä noita isompia juhlia!!

  Autinkoa sulle! :)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:40h, 07 maaliskuun Vastaa

   No sellainenhan piti ottaa vielä paikan päällä, mutta arvaa vaan unohtuiko se illallispöytään istumisen jälkeen :D

   Sanos muuta, on ihanaa laittautua joskus oikein kunnolla!

 • Avatar
  Feyris Nyannyan
  Posted at 17:30h, 05 maaliskuun Vastaa

  Syntisen kauniit stay-upit <3

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:40h, 07 maaliskuun Vastaa

   Kiitos :D

 • Avatar
  Karamelli
  Posted at 02:20h, 08 maaliskuun Vastaa

  Upea kokonaisuus, tulee ihan vanhan ajan Hollywood -tähti -vibat! Sun kaunis treenattu ryhti viel, wow.

Post A Comment