Haluatko sinäkin voida paremmin? + arvonta!

Hyvinvointivalmennus etenee! Kirjoittelin noin kuukausi sitten Lifien ja LähiTapiolan yhteistyöstä, jossa olen mukana. Tarkoituksena on edistää hyvinvointiani liikkumalla säännöllisesti, syömällä terveellisesti sekä lisäämällä tietoutta siitä, mitä voin itseni hyväksi tehdä. Vaikka otinkin alkuvuodesta itselleni LähiTapiolan älyhenkivakuutuksen, tavoitteena on tietysti ettei sille tule käyttöä kymmeniin vuosiin. Samalla haluan jakaa tätä infoa ja innostusta teille lukijoillekin. Kuinka moni teistä aloitti alkuvuodesta elämäntaparemontin? Oletteko jaksaneet noudattaa sitä?

Oma hyvinvointivalmennukseni alkoi lähtötilanteen kartoituksella ja personal trainerin tapaamisilla. RCS Trainingin personal trainer Sami tekikin minulle treeniohjelman ja treenasimme yhdessä eräänä iltapäivänä. Olipa muuten hauskaa tälläiselle erakkoliikkujallekin! Kaikille kampanjaan osallistuville bloggaajille tehtiin myös aluksi InBody -kehonkoostumusmittaus. InBody taitaa olla tarkin mahdollinen kehonkoostumusmittaus ja siitä saatavat tulokset lähimpänä totuutta. Vaikka olen aina liikkunut paljon ja olen mittausten mukaan hyvässä kunnossa, haluan tekemisestä säännöllistä ja jokapäiväistä. On ihana tuntea itsensä hyvällä tavalla väsyneeksi päivän päätyttyä. Unen merkitys korostui muuten erityisesti Firstbeat -hyvinvointianalyysin tulosten jälkeen. Nukun hyvin ja riittävästi, mutta päivisin kroppani ei palaudu stressihetkistä ollenkaan. Auts. En saisi tinkiä yöunista yhtään.

Mutta, missä mennään nyt? Olen niin iloinen kun voin kertoa, että olen liikkunut säännöllisesti koko kuukauden. Treeniohjelmaa on voinut soveltaa niin salille kuin kotiinkin ja siinä oli huomioitu myös hyötyliikunta, jota tulee harrastettua ihan huomaamatta todella paljon. LähiTapiolan älyhenkivakuutuksen mukana saa muuten joko sykemittarin tai aktiivisuusrannekkeen oman hyvinvoinnin tueksi. Olen pitänyt kiinni hyvästä unirytmistäni, joka on ollut toisinaan vähän haastavaa mutta ei lainkaan mahdotonta. Syöminen on ollut mulle aina se helpoin osuus, se oli alunperinkin kunnossa ja siitä on pidetty kiinni. Olo on energinen ja mikä parasta, viikonloppuisin ulos lähteminen on tarkoittanut viime aikoina talvilenkkareiden jalkaan laittamista tanssikenkien sijaan. Mielenkiintoista nähdä, näkyvätkö muutokset InBody -mittauksessa jo tällä aikavälillä.

LähiTapiola haluaa pitää huolta asiakkaidensa hyvinvoinnista älyhenkivakuutuksen avulla sekä lisäämällä heidän hyvinvointitietouttaan. Heidän sivuiltaan löytyykin ilmaisia hyvinvointiwebinaareja, joista saa arvokasta asiantuntijatietoa hyvinvoinnista. Maaliskuussa järjestetään seminaari ravitsemuksesta ja huhtikuussa kehonhuollosta. Tuon linkin takaa voi ilmoittautua niihin jos aiheet tuntuvat kiinnostavilta, ne kun ovat meille jokaiselle hyvin tärkeitä elämän osa-alueita.

Takaisin kuitenkin siihen tärkeimpään.. Haluatko sinäkin voida paremmin? Kampanjaan kuuluu hyvinvointi-ilta, jossa kaikki me hyvinvointivalmennukseen osallistuvat bloggaajat olemme myös mukana. Mikäli haluat saada itsellesi ilmaisen InBody -kehonkoostumusmittauksen, arvokasta tietoa hyvinvoinnista ja pääset tiistaina 21.3. klo 18 pääkaupunkiseudulla järjestettävään hyvinvointitapahtumaan, jätä kommentti tähän postaukseen että olet mukana arvonnassa, niin voit voittaa osallistumisen tähän tapahtumaan. Kehota kaveriakin osallistumaan, niin voitte päästä yhdessä paikalle. Osallistumisaikaa on 13.3.2o17 asti.

Kertokaa myös ihmeessä kokemuksia niin onnistuneista kuin epäonnistuneistakin elämäntaparemonteista? Olisi kiva kuulla niin niitä kompastuskiviä  kuin onnistumistarinoitakin!

Yhteistyössä: LähiTapiola


14 Comments
 • Avatar
  Iris
  Posted at 11:12h, 06 maaliskuun Vastaa

  Hyvinvointi-ilta kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja ajankohtaiselta minullekin. Omat tavoitteeni hyvinvoinnin suhteen liittyvät tasapainon löytymiseen, ja uudesta tiedosta ei koskaan olisi haittaa.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:39h, 07 maaliskuun Vastaa

   Aivan, aina saa jotain uutta irti ja hyvinvointitietous varsinkin tuntuu muuttuvan jatkuvasti :) Tasapaino ja säännöllisyys on mun tavoitteena myös! <3

 • Avatar
  Mia Kuusisto
  Posted at 12:17h, 06 maaliskuun Vastaa

  No, todellakin kiinnostaa!! ☆☆☆
  Aina oppii jos on antennit pystyssä ;))

  Kiitos!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:38h, 07 maaliskuun Vastaa

   Näin on! ;)

 • Avatar
  Pirjo Gustafsson
  Posted at 13:32h, 06 maaliskuun Vastaa

  Lupasin itselleni käydä vuonna 2017 kuntosalilla 150 kertaa. Lupaus on tähän saakka pitänyt. Muuten itselle luvattu elämäntaparemontti eli ns. lohtusyöminen, kun on väsynyt loppuu, ei päässyt kunnolla alkuunkaan. Olisi upeaa kun saisi otettua itseään niskasta kiinni ja pidettyä luvatut lupaukset :)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:37h, 07 maaliskuun Vastaa

   Ihan huikea lupaus, vau! Tsemppiä matkaan, sähän olet jo hienosti ottanut itseäsi niskasta kiinni aloittamalla :)

 • Avatar
  Susa V.
  Posted at 07:20h, 07 maaliskuun Vastaa

  Kyllä kiinnostaa.
  Itse aloitin vastaavan 2v sitten kuopuksen syntymän jälkeen. Sainkin treenaamisen hyvään vauhtiin, syöminenkin meni hyvin, viskeraalinen rasva katosi ja olo oli voimakkain ikinä.
  Sittemmin viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut vaikka millaista, lohtusyöminen iski kovaa ja salille oli koko ajan vaikeampi lähteä, kiloja kertynyt nyt yli 10 tänä aikana. Nyt päätin ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja saada syömisen takaisin raiteilleen ja palauttaa mieleen ihanan tunteen treenin jälkeen.
  Tämä jeesaisi kovasti siinä, kun pääsisi taas kartalle missä oma kroppa menee.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:36h, 07 maaliskuun Vastaa

   Oi tsemppiä muutokseen, sulla on ainakin asenne kohdallaan ja sillä pääsee tosi pitkälle :) Paras motivaatio liikkumiseen ja oikein syömiseen on nimenomaan se hyvä ja vahva olo!

   Kehonkoostumusmittaus olisikin tuossa kohtaa varmasti mielenkiintoista tehdä. InBody on kyllä siinä ehdottomasti paras, monet ovat kauhistelleet tuloksia esimerkiksi pelkistä käsistä mitattavilla kotilaitteilla, ne mittaavat kehonkoostumuksen ns. kädestä käteen, joten tulos on aina hieman vääristynyt..

 • Avatar
  Annika.J
  Posted at 11:17h, 07 maaliskuun Vastaa

  Hyvinvointi ilta kuulostaa todella hyvältä, sillä olen etsimässä uusia keinoja parempaan kokonaivaltaiseen hyvintointiin ja jaksamiseen

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 11:34h, 07 maaliskuun Vastaa

   Hyvä pointti tuo jaksaminen, joskus vaikka luulee elävänsä terveellisesti saattaa ollakin väsynyt ja saamaton. Mä itse kärsin siitä silloin kun treenasin liikaa ja söin liian vähän ja huonoa ruokaa :(

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 12:08h, 07 maaliskuun Vastaa

  Hyvinvointi-ilta olisi hyvä startti itsestä huolehtimiseen pienen tauon jälkeen. Kotona kahdeksanviikkoinen pienokainen ja huomaan, että oma jaksaminen ja hyvinvointi tulisi nostaa korkeammalle jalustalle niin vauvakin voi hyvin.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 12:34h, 07 maaliskuun Vastaa

   Voi että, tuo on muuten mitä loistavin vaihe aloittaa taas itsestä huolehtiminen <3 Vauvan voi ottaa myös mukaan iltaan jos arpaonni osuu kohdallesi :)

 • Muistutus - osallistu arvontaan! - MirvaAnnaMarian
  Posted at 20:37h, 13 maaliskuun Vastaa

  […] Hyvinvointi-illan osallistujat arvotaan huomenna – käy osallistumassa kommentoimalla tähän postaukseen. […]

 • Avatar
  Have an Ice Day
  Posted at 13:26h, 20 maaliskuun Vastaa

  Tuliko tämä ilta jo täyteen vai olisiko mahdollista päästä vielä mukaan. Minun työkeikka Turkuun peruuntui niin pääsisinkin paikalle.

Post A Comment