Luonnollista ihonhoitoa + kilpailu

Olen kirjoittelut innostuksestani luonnonmukaisiin ihonhoitotuotteisiin täällä aiemminkin. Pääsin tekemään yhteistyötä Lifen kanssa ja testaamaan aivan uutta, helmikuussa lanseerattua luonnollisempaa kosmetiikkasarjaa Body&Soul. Kehon ja mielen tasapaino on minulle jatkuva tavoite ihan joka päivä ja luonnolliset, kasviperäisiä ainesosia sisältävät tuotteet päivittäisessä käytössä myös omalta osaltaan tukevat sitä.

Koska katson todella tarkkaan mitä syön ja vältän ruokavaliossani mahdollisimman paljon kaikkea keinotekoista, haluan tehdä samoin myös kosmetiikan kanssa. Käytän paljon kosmetiikkaa päivittäin, joten haluan että ne ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia. Lisäksi kirjoittelin aiemmin, kuinka vaihdoin kasvojen puhdistustuotteet sekä kosteusvoiteet luonnonkosmetiikkaan ja ihoni kunto parani todella nopeasti. Tähän eivät pystyneet edes kalliit hoitolahoidot. Omaan melko kuivan ja herkän, talvisin atooppisen ihon, joka näköjään rakastaa luonnonmukaisempia tuotteita joissa on mahdollisimman vähän synteettisia ainesosia.

Body&Soul -sarja on juuri sellainen. Tuotesarjaan kuuluu vartalonhoitotuotteita, joista osaa voi käyttää myös kasvoilla. Suihkusaippuat, deodorantit, kosteusvoiteet, vartaloöljyt ja käsienhoitotuotteet sisältävät kaikki 95-100% luonnollisia ainesosia.

Sarjan ehdottomasti parasta antia ovat mielestäni neljä nopeasti imeytyvää vartaloöljyä, joista tuli heti ensitestauksella suosikkituotteitani. Öljyt ovat kuivaihoisen paras ystävä ihonhoidossa ja sarjan arganöljyä voi hyvin käyttää myös hiusöljynä. Olenkin monena aamuna sipaissut sitä hapsottaviin latvoihin. Suosittelin sarjaa ja erityisesti vartaloöljyjä myös raskaana oleville ystävilleni, sarjassa on muuten myös raskausarpia ehkäisevä ja häivyttävä vartaloöljy! Kaikille tuleville äideille siis tiedoksi, luonnonkosmetiikan käyttö kannattaa ihan viimeistään raskaana ollessa jos et ole sitä jo tehnyt.

Laukustani löytyy nykyään myös aina Body&Soul -sarjan pieni mantelintuoksuinen käsivoide. Voisin nuuhkia sitä loputtomiin, samoin muita sarjan mantelintuoksuisia tuotteita. Tämä Sweet Almond on toinen sarjan tuoksulinjoista. Toinen on herkälle iholle sopiva, hajusteeton Sensitive. Öljyissä taas on mukana erilaisia yrttejä laventelista kamomillaan sekä eteerisiä öljyjä joilla on myös positiivinen vaikutus mielialaan. Kaikkien tuotteiden tuoksu on mieto, mutta oikein miellyttävä ja tietysti luonnollinen. Koska käytän vartalovoidetta tai -öljyä päivittäin, pidän siitä ettei sen tuoksu ole liian voimakas peittämään esimerkiksi hajuveden tuoksun. Pakkaukset ovat kauniin yksinkertaisia ja niitä oikein haluaa pitää esillä kylpyhuoneessa.

En lakkaa varmasti koskaan hehkuttamasta luonnollisen kosmetiikan käyttöä ja sen vaikutuksia. Body&Soul -sarjan tuotteet ovat 95-100% luonnonmukaisia ja täysin kasviperäisiä, joten niitä voi kuluttaa oikein hyvällä omallatunnolla. Luonnonmukaisuutensa puolesta tuotteet sopivat myös aivan pienille lapsillekin – paljon paremmin kuin monet varsinaisesti lapsille suunnatut keinotekoisia ainesosia sisältävät tuotesarjat. Näillä pienillä valinnoilla on mahdollista tehdä paljon hyvää ja siirtyä vähitellen kohti luonnollisempaa ihonhoitoa. En voi muuten sietää sitä, että luonnonmukaisia tuotteita esitellessä on yleensä aina joku, joka arvostelee siitä,  että käytäthän sinä tekokuituvaatteita, synteettisiä meikkejä ja hiuslakkaakin – aivan kamalaa! Kyseessä kun ei todellakaan ole ”kaikki tai ei mitään” -tilanne. Pienin askelin kohti puhtaampaa ja terveellisempää elämää.

Lopuksi vielä otsikossa luvattu lukijakilpailu. Sinulla on siis nyt mahdollisuus voittaa itsellesi näitä Lifen Body&Soul -tuotteita. Kerro kommenttiboksissa, mikä on sinun suhteesi luonnolliseen kosmetiikkaan tai mistä Body&Soul -tuotteesta pidät eniten. Tuon linkin takaa pääset tutustumaan sarjaan tarkemmin. Osallistujien kesken arvotaan viisi Body&Soul -tuotepakettia ja osallistumisaikaa on 15.3.2017 asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Ja vielä naistenpäivän kunniaksi Lifen myymälöissä sekä verkkokaupassa on tänään naistenpäivänä 8.3.2017 valikoima tuotteita -20% alennuksessa! Mukaan lukien kaikki nämä ihanat Body&Soul -tuotteet.

Kaunista naistenpäivää upeille naisille! 

Yhteistyössä: Life


73 Comments
 • Avatar
  manna
  Posted at 08:45h, 08 maaliskuun Vastaa

  En ole tätä sarjaa käyttänyt, mutta kiinnostaisi kokeilla! Vartaloöljyt kiinnostavat eniten.

 • Avatar
  R
  Posted at 08:48h, 08 maaliskuun Vastaa

  Mullon itsekin hyvin samankaltainen suhtautuminen luonnonkosmetiikkaan kuin sullakin! Miksi ravita ihoa ulkoisesti kuralla kun enhän sisäisestikään ruoki kroppaa huonosti? Iho on kuitenkin suurin elin meissä. Tuo arganöljy alkoi heti kiinnostaa, joten kiitos vinkistä!

 • Avatar
  Maisa
  Posted at 08:51h, 08 maaliskuun Vastaa

  Olen hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ja siirtynyt lähes kokonaan siihen. Ihanan puhtaita tuotteita ja minun miellyttävät usein yrttiset tuoksut. Tähänastiset suosikkimerkkini ovat Madara ja Lavera, mutta kokeilen jatkuvasti uusia mielelläni. Peukut pystyssä nyt tämän uutuuden arvontaan! :)

 • Avatar
  Henna28
  Posted at 08:54h, 08 maaliskuun Vastaa

  Yves Rocherilta tilaan paljon luonnonkosmetiikkaa, samoin Avonilta ja Oriflamelta, roll-on on näistä suosikkini jota käytän itsekin Life myymälästä hankin ja sen hajusteeton koostumus sopii minulle.

 • Avatar
  Laura V
  Posted at 09:03h, 08 maaliskuun Vastaa

  Suhteeni luonnonkosmetiikkaan on vielä olematon. En ole koskaan kokeillut mitään ns. luonnonmukaisia tuotteita, koska en ole jotenkin uskonut niiden tehokkuuteen. Itse omaan ongelmaihon, johon olen kipeästi etsinyt apua eri aineista. Viimeaikoina olen kuitenkin lukenut eri blogeista oikeastaan pelkästään hyviä kommentteja luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta, joista moni on löytänyt avun itselleen. Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan ovatko luonnonmukaiset tuotteet tehokkaita ja saisinko niistä itselleni uusia luottotuotteita.

 • Avatar
  Maarit
  Posted at 09:27h, 08 maaliskuun Vastaa

  Kaikki luonnollinen on sydäntä lähellä. Body Soul tuotteista pidän kaikista vartalovoiteista, paitsi en laventelin tuoksuisesta. sitruunapippuri at luukku com

 • Avatar
  Miia
  Posted at 09:36h, 08 maaliskuun Vastaa

  Minä käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa :) Hyvää meikkivoidetta ja ripsiväriä en ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta, mutta eiköhän nekin ajan kanssa vaihdu luonnollisempaan.
  Eniten pidän monikäyttöisestä arganöljystä.

 • Avatar
  Mimmuli
  Posted at 09:55h, 08 maaliskuun Vastaa

  Viimeisen vuoden aikana olen järjestelmällisesti korvannut kosmetiikkaa luonnonkosmetiikalla. Aina kun esim. kosteusvoide, suihkugeeli loppuu niin korvaan uuden luonnonkosmetiikka tuotteella. Ehkä se on sitä kun olen niin tarkka ruoasta, että se on puhdasta niin miksi imeyttäisin ihon kautta kuraa elinmistöön? Perheessä on ollut syöpää ja uskonkin että kemikaaleilla on nykypäivänä iso osa sairastumisessa:/
  Suosikki noista Life tuotteista on Life Energizing Body Oil:)

 • Avatar
  Hannnna
  Posted at 09:58h, 08 maaliskuun Vastaa

  Oi tämä voitto olisi ihana!
  Suhteeni luonnonkosmetiikkaan tuli nopeasti kaikki tai ei mitään-linjaksi, koska käytin CosmEthics-sovellusta. Kannattaa ladata ja kokeilla! Viivakoodien skannaus voi tuntua vähän hullulta, mutta ei enää siinä vaiheessa kun huomaa että a.kaikessa on muovia b.ihan perusmarketit ja sokokset ovat täynnä kosmetiikkaa, jossa on jopa eu:ssa kiellettyjä ainesosia. :(
  Olen siispä tykännyt luonnonkosmetiikasta :)

  (ja ”arvonnan tarkemmat säännöt” linkki ei taida vielä oikeaan paikkaan?)

 • Avatar
  Jenni K
  Posted at 11:03h, 08 maaliskuun Vastaa

  Pidän ajatuksena luonnollisesta kosmetiikasta, mutta silti käytän sitä vain siinä tapauksessa, että tuote on oikeasti parempi kuin tavallinen. Mantelintuoksuinen käsisaippua on näistä suosikkini.

 • Avatar
  pimassou
  Posted at 11:30h, 08 maaliskuun Vastaa

  Luonnollisempaan suuntaan pyrin jatkuvasti kosmetiikkahankinnoissani. Suosikkini on vartaloöljy. :)

 • Avatar
  Mia Kuusisto
  Posted at 12:56h, 08 maaliskuun Vastaa

  Tiedät varmaan jo mun käytön ja siksi vaan haluan osallistua arvontaan! :D :D
  Ois niin siistii voittaa edes joskus ♡

 • Avatar
  Ida
  Posted at 14:02h, 08 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa aiemmin, joten olisi ihana päästä testaamaan :)

 • Avatar
  susa
  Posted at 14:17h, 08 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on herkälle hipiälleni ehdoton edellytys ja myös arvoilleni sopiva teko. Arganöljy houkuttaa ehdottomasti! Kiitos arvonnasta!

 • Avatar
  Have an Ice Day
  Posted at 14:50h, 08 maaliskuun Vastaa

  Body&Soul tuotteet eivät ole minulle entuudestaan tuttuja. Iän myötä tulee kyllä katsottua tarkemmin mitä iholleen silittelee, muutama suihkugeeli ja kasvooide minulla on luonnonkosmetiikan parista.

 • Avatar
  Lulle
  Posted at 16:14h, 08 maaliskuun Vastaa

  Aika vähän luonnonkosmetiikkaan olen tutustunut, mutta luottotuotteeni ovat kuitenkin tosi simppeleitä. Meikkini poistan aina risiiniöljyllä ja kasvovetenä ruusuvettä.

 • Avatar
  sanna
  Posted at 16:20h, 08 maaliskuun Vastaa

  ostin ystävältäni lifesta rasvan ja öljyn ihanan kevyt ja raikas tuoksu on niin huumaava. iho on niin pehmeä, suosin luonnonkosmetiikkaa iho saa hengittää.

 • Avatar
  minna
  Posted at 16:27h, 08 maaliskuun Vastaa

  Käytän luonnonkosmetiikkaa jonkin verran ja olen huomannut että ne sopivat herkälle iholle hyvin.

 • Avatar
  Elina
  Posted at 16:35h, 08 maaliskuun Vastaa

  Mantelintuoksuiset tuotteet houkuttelevat eniten – rakastan sitä tuoksua! Joitakin luonnonkosmetiikkatuotteita löytyy hyllyiltä, mutta tällä hetkellä käytän enemmän ihan tavallisia voiteita ja shampoita. Halu siirtyä luonnontuotteisiin kehittyy pikkuhiljaa, kun saa välillä lukea mitä kaikkea kamalaa jotkut joka päivän kosmetiikkatuotteet sisältävät :)

 • Avatar
  Terhi
  Posted at 16:42h, 08 maaliskuun Vastaa

  Itse olem pyrkinyt siirtymään luonnonkosmetiikkaan sitä mukaan kun vanhat purkit loppuvat. Syön terveellisesti ja paljon luomua, joten on älytöntä käyttää haitallisia kemikaaleja ulkoisesti. Tosin laatu on tässä tärkeää enkä siitä ole valmis tinkimään eli tuotteiden on oltava yhtä hyviä kuin ”myrkyllisemmät” versiotkin. Tämä sarja kiinnostaa paljon ja purkit ovat todella kauniita!

 • Avatar
  Sandi Österlund
  Posted at 16:45h, 08 maaliskuun Vastaa

  pienin askelin kohti luomumpaa elämää.<3!

 • Avatar
  PiaK
  Posted at 17:27h, 08 maaliskuun Vastaa

  Moni tuote kiinnostaisi kovasti, mutta tuo alumiiniton deodorantti vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 18:49h, 08 maaliskuun Vastaa

  Upea kilpailu! Olen siirtänyt kaikki kosmetiikka-, ja ihonhoitotuotteeni luonnonmukaisiin. Tuntuu mukavalta kun uskaltaa huoletta aamuisin ehostautua luonnollisilla ainesosilla ihanin luomivärein ja huulipunin :) ennen ei oikein tiennyt mitä tuli käytettyä.

  Tämä merkki on vielä kokeilematta. Käytän kaikkea, mutta mainitaanpa laventeliöljy ja mantelisaippua.

 • Avatar
  Pinja Parkkali
  Posted at 19:49h, 08 maaliskuun Vastaa

  Olisi ihanaa kokeilla luonnonmukaista ihonhoitoa…ei vaan ole varaa ostaa :(

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 20:21h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihan uus sarja mulle! Oon kosmetiikan sekakäyttäjä eli mulla seisoo normi- ja luonnonkosmetiikkapurkit sulassa sovussa kylppärin kaapissa :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 20:32h, 08 maaliskuun Vastaa

  Mä vaihdoin luonnonkosmetiikkaan raskausaikana ja sillä tiellä ollaan. Toki käytän myös normikosmetiikkaa, joten en ole täysin ehdoton. Tavoitteena olisi hiuslakkaa ja ripsaria lukuunottamatta vaihtaa kaikki luonnolliseks;) Eniten kiinnostaa nuo ihoöljyt ja käsivoide. Uusi sarja siis minulle ja olisi kiva testata.

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:08h, 08 maaliskuun Vastaa

  Kiinnostaisi kyllä ja vähitellen olisi tarkoitus siirtyä enemmän luonnonkosmetiikkaan, joten tämä palkinto tulisi kyllä juuri oikeaan saumaan!

 • Avatar
  Maaru
  Posted at 21:50h, 08 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, mutta tää tuotesarja oli mulle aivan uusi tuttavuus enkä ole mitään näistä tuotteista päässyt vielä testaamaan. Omaa suosikkiani en osaa siis nimetä, mutta esimerkiksi tuo mantelintuoksuinen käsivoide kuulosti aivan ihanalta!

 • Avatar
  Sarkku
  Posted at 22:02h, 08 maaliskuun Vastaa

  Olen käyttänyt jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta valitettavasti en ole siihen vielä paljoa perehtynyt. Vaikka ymmärrän miten paljon parempi valinta se olisi.. Näistä kiinnostaa erityisesti vartaloöljyt:argan, rentouttava ja virkistävä.

 • Avatar
  Kauneutta kasveista
  Posted at 23:53h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihana arvonta, ehdottamasti mukana! Tästä sarjasta olenkin kuullut, en vielä testannut.

  Oma suhteeni luonnonkosmetiikan kanssa alkoi viime vuoden syksyllä. Ihooni on aina tullut helposti pieniä näppylöitä, mustapäitä sekä kunnon finnejäkin. Kokeilin kalliiden merkkien sekä markettimerkkien erilaisia ihonhoitotuotteita eikä oikeastaan mikään koskaan muuttanut ihoni kuntoa. Noh aloinpa sitten tutkimaan mitä kaikkea nämä aineet sisältävät, joita ihooni laitan. Ahdistuin suunnattomasti. Pikkuhiljaa tutustuin ja etsin tietoa luonnonkosmetiikasta. Sitten pistin ranttaliksi ja lahjoitin vanhat meikkini sekä kaikki kauneudenhoitotuotteeni läheisilleni ja tilasin pelkkää luonnonkosmetiikkaa tilalle.
  Ja guess what, kasvojeni iho ei ole koskaan ollut näin kaunis. Ei näppyjä, finnejä ja vain harvakseltaan mustapäitä. Kemikaalikoktailit eivät ole enään eksy minun ostoskoriini.

  ps. liputan sheavoin perään atooppisen ihon omistajana :)

 • Avatar
  Milja
  Posted at 06:57h, 09 maaliskuun Vastaa

  Siirryin luonnonkosmetiikkaan reilu puoli vuotta sitten, tällä hetkellä lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa. Minulla on ongelmana huono sekaiho, jonka kunto parani huomattavasti siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan. Tämäkin sarja kiinnostaisi saada kokeiluun!

 • Avatar
  mallukka
  Posted at 07:44h, 09 maaliskuun Vastaa

  En ole juuri perehtynyt luonnonkosmetiikkaan, saati käytännössä testannut. Mielelläni tätä sarjaa kokeilisin ja vaikka suihkugeelistä aloittaisin.

 • Avatar
  Aikku
  Posted at 08:24h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ostan Voimaruuan Kookosrasvaa jota käytän kuivalle iholle ja näin saan sileät jalat ja kädet, muita tuotteita ostelen satunnaisesti.

 • Avatar
  PeHo
  Posted at 08:26h, 09 maaliskuun Vastaa

  Suosikkini näistä on Mantelin tuoksuinen käsisaippua jota käytän itsekin jo.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 08:59h, 09 maaliskuun Vastaa

  Tykkään luonnonkosmetiikasta, mutta olen todella arka kokeilemaan mitään uutta. Varsinkin tuo vartaloöljy tulisi tarpeeseen.

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 09:18h, 09 maaliskuun Vastaa

  Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaa. Muutamia tuotteita en ole vielä saanut korvattua, mutta koko aika luonnollisempaan suuntaan mennään. Nämä tuotteet eivät ole vielä tuttuja, mutta kuulostavat hyviltä! Erityisesti ihoöljyt.

 • Avatar
  jenna
  Posted at 09:57h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ajatus luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä hiljalleen tuntuu houkuttelevalta. Omista luottotuotteista on kuitenkin vaikea lähteä luopumaan. Kokeilin Dr. Hauschkan ruusu vartaloöljyä ja eron huomasin heti. Kuiva/herkkä iho tykkää luonnollisemmista vaihtoehdoista. Oma luonnonkosmetiikan käyttö on kuitenkin jämähtänyt tähän vartaloöljyjen, kotitekoisten kuorintojen ja suolasaippuan pariin. Body&Soul sarja on vielä täysin tuntematon, mutta houkutteleva. Ja kuten tossa jo mainitsit, ei näyttäisi nuo purkitkaan hullummilta kylppärissä.

 • Avatar
  Sandra
  Posted at 10:01h, 09 maaliskuun Vastaa

  Noin vuosi sitten aloin ihastua kaikkeen luonnonkosmetiikkaan. Shampoissa onkin ollut kokeilussa erilaiset luonnonmukaiset shampoosaippuapalat, jotka tulee kyllä jäämään lopullisesti mun käyttöön! Tämän postauksen kehumisen myötä tekee kyllä mieli ensi kerralla, kun on tarvetta uudelle käsirasvalle tai vartalovoiteelle, testata näitä lifestä. :) Jos sarjaan tulisi kunnon kasvoille suunnattu hoito- ja puhdistussetti, niin varmaan koittaisin sitäkin!

 • Avatar
  Jensbaa
  Posted at 15:29h, 09 maaliskuun Vastaa

  Naapurini tekemää palasaippuaa olen käyttänyt ihon pesuun jo pitkään koska se on luomua ja siitä ei siis imeydy mitään ylimääräisiä myrkkyjä. Näillä tuotteilla olisi hyvä jatkaa :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 20:27h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ehdottomasti haluaisin testata ja löytää hyviä luonnonkosmetiikan tuotteita.

 • Avatar
  mari
  Posted at 20:32h, 09 maaliskuun Vastaa

  Lapsenkengissä…mutta innokaasti tutkien ja kokeillen. Ruokavaliossa muutos jo luomuun pysyvää,kosmetiikka on seuraava askel eteenpäin

 • Avatar
  Reetta Marttinen
  Posted at 22:05h, 09 maaliskuun Vastaa

  Olen vasta pikkuhiljaa kiinnostunut luonnollisesta kosmetiikasta. Aina kun olen jotain kokeillut niin olen tykännyt! Kokemusta on tähän asti vartalonkuorinnasta, käsisaippuasta ja parista vartalovoiteesta.

 • Avatar
  Mussu
  Posted at 06:37h, 10 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka käyttö ilman on ollut lähinnä testereillä leikkimistä, kaikkea on liian paljon tarjolla!
  Olen hurahtanut kasvoöljyihin ja niitä haluaisin ehdottomasti kokeilla. Vain tuotteet puuttuu enää :)

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 07:27h, 10 maaliskuun Vastaa

  Jonkin verran olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa normikosmetiikan rinnalla, ja mielelläni kokeilisin enemmänkin. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Avatar
  Kaisu
  Posted at 23:32h, 10 maaliskuun Vastaa

  Itse en ole ikinä koittanutkaan luonnonkosmetiikkaa. Olen kyllä lukenut ja kuullut paljon hyvää siitä, ja varmasti olisi apua siitä minunkin iho-ongelmiin. Mulla on aika herkkä iho, ja reagoi välillä voimakkaastikin joihinkin ainesosiin. Luomuruokaa olen pitkään jo suosinut, seuraava askel on sitten tämä! :)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 10:25h, 11 maaliskuun Vastaa

  Mukana arvonnassa! Olisipa ihana päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, ajatuksissa olisi ruveta siirtymään käyttämään luonnollisempia tuotteita.

 • Avatar
  Anna
  Posted at 14:00h, 11 maaliskuun Vastaa

  Viimeisen vuoden aikana olen tietoisesti pyrkinyt siirtymään kohti luonnonkosmetiikkaan ja löytämään sieltä itselleni hyviä tuotteita. Täysin ehdoton en kuitenkaan ole. Tämä sarja on vielä tuntematon minulle ja mielelläni tutustuisin, kuulostaa aivan ihanalta <3

 • Avatar
  Sari P
  Posted at 15:14h, 11 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jonkin verran, mutta uusia, kokeilun arvoisia tuotteita löytyy koko ajan lisää. Kiitos siis tästä esittelystä, tuotteet kuulostivat tosi ihanilta! Erityisesti ”Spoil Your Skin” -vartalovoide toimisi varmasti hyvin omalla kuivalla iholla!

 • Avatar
  AP
  Posted at 19:14h, 11 maaliskuun Vastaa

  Käytän pelkästään vain luonnonkosmetiikkaa. Tästä tuotesarjasta on kuitenkin tuttu vain vartaloöljy. Mielelläni haluaisin muitakin tuotteita.

 • Avatar
  Pipsa
  Posted at 19:48h, 11 maaliskuun Vastaa

  En ole käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, jso Yves Rocheria ei lasketa mukaan. Arganöljy kuulostaa kiinnostavalta.

 • Avatar
  TJ
  Posted at 20:03h, 11 maaliskuun Vastaa

  Itseäni kiinnostaa luonnonkosmetiikka erittäin paljon. Asun paikkakunnalla, jossa ei ole Ruohonjuurta tai suuria kosmetiikkamyymälöitä joissa olisi laajaa valikoimaa luonnonkosmetiikkaa. Life kuitenkin löytyy, mukavaa että ovat kehittäneet tällaisen sarjan. Olisi kyllä vielä mukavampaa mikäli Life-myymälöistä saisi myös luonnonkosmetiikkameikkejä. Nyt nekin täytyy lähinnä tilata ilman värien testausmahdollisuutta netistä.
  Tästä sarjasta kiinnostavat lähes kaikki tuotteet ja aionkin niitä mennä ihastelemaan myymälään :)

 • Avatar
  karkki
  Posted at 22:09h, 11 maaliskuun Vastaa

  Mä olen kokeillut vain muutamia luonnonkosmetiikan juttuja, mm. voiteita ja puhdistusaineita, mutta mitään erityistä suosikkia ei ole löytynyt. Tää sarja mulle vielä tuntematon.

 • Avatar
  Anni
  Posted at 08:18h, 12 maaliskuun Vastaa

  Kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan on noussut valtavaksi, nyt vain tarvittaisiin se ensimmäinen sysäys. Tuotevalikoima näyttää ainakin tällä merkillä oikein hyvälle! En ole käyttäny erilaisia öljyjä iholla aikaisemmin, joten niitä ainakin haluaisin kokeilla!

 • Avatar
  Pipsa
  Posted at 16:07h, 12 maaliskuun Vastaa

  Body oil ja en ole ennen käyttänyt tuotteita.

 • Avatar
  Teija
  Posted at 14:57h, 13 maaliskuun Vastaa

  Käytän aina luonnonkosmetiikkatuotteita kun se vaan on mahdollista.
  Kyseinen sarja on minulle uusi tuttavuus ja haluaisin kokeilla vartaloöljyä.

 • Avatar
  Maaret
  Posted at 21:49h, 13 maaliskuun Vastaa

  Mulla ei ole vielä minkäänlaista suhdetta luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, kun en ole sitä kokeillut.

 • Avatar
  Jasminella82
  Posted at 22:12h, 13 maaliskuun Vastaa

  Hyvä postaus, kiitos. Tuotteet eivät ole tuttuja, mutta kiinnostaisi testata. Luonnonkosmetiikka valitettavasti muutoinkin vielä aika vierasta.

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 22:13h, 13 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, kokemukset on kuitenkin vielä vähäiset. Tällä hetkellä käytössä ecobeauty-putsari 😊

 • Avatar
  Tarja
  Posted at 22:38h, 13 maaliskuun Vastaa

  En ole vielä kokeillut näitä tuotteita, mutta olisi kiva tutustua, koska ihoni reagoi herkästi ärtymällä. Kuiva öljyt kiinnostavat erityisesti, mutta olisi kiva tutustua myös muihin.

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 23:43h, 13 maaliskuun Vastaa

  Luonnon kosmetiikkaa tulee käytettyä silloin tällöin. Tämä tuotesarja on kuitenkin tuntematon. Olisi kiva päästä kokeilemaan!

 • Avatar
  Milli
  Posted at 07:36h, 14 maaliskuun Vastaa

  Pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa – kiireessä tosin on tyydyttävä markettien tarjontaan, mutta kyllä marketeistakin löytyy jo nykyään luonnonkosmetiikkaa!

 • Avatar
  ElinaM
  Posted at 10:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt luonnonkosmetiikan ja tämä kyseinen merkki ei ole tuttu. Olisi ihana päästä kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Helinä
  Posted at 14:10h, 14 maaliskuun Vastaa

  Vielä kokeilematon sarja, mutta mitä enemmän kemikaalien haitoista lukee, sitä enemmän puhdas luonnonkosmetiikka kiinnostaa!!
  Itsellä ahkerassa käytössä koko kropalle juurikin öljyt; ihan parasta näin talvella. 😙

 • Avatar
  klaara
  Posted at 16:07h, 14 maaliskuun Vastaa

  Olen siirtymässä luonnonkosmetiikan käyttöön sitä muka kun nyt käytössä olevat loppuvat. Ihana arvota.

 • Avatar
  nelli
  Posted at 17:21h, 14 maaliskuun Vastaa

  Moni tuote noista kiinnostais, mut arganöljy eniten . Mukana :)

 • Avatar
  PiitiS
  Posted at 17:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut tätä sarjaa. Muita Luonnon kosmetiikkasarjoja kyllä. Atooppisen ihon omaavana tulee kokeiltua ja toivoo että sais apua.

 • Avatar
  PiitiS
  Posted at 17:29h, 14 maaliskuun Vastaa

  Ei ole kokemusta sarjasta. Luonnonkosmetiikkaan on kokeilu haluja.

 • Avatar
  PiPa
  Posted at 17:30h, 14 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut tätä sarjaa. Muita Luonnon kosmetiikkasarjoja kyllä. Atooppisen ihon omaavana tulee kokeiltua ja toivoo että sais apua.

 • Avatar
  tiiu
  Posted at 16:57h, 15 maaliskuun Vastaa

  Olen joitakin kokeillut mutta tämä merkki on kyllä ihan uusi!

 • Avatar
  sarita
  Posted at 17:02h, 15 maaliskuun Vastaa

  Haluaisin kokeilla noita öljyjä!

 • Avatar
  piitu
  Posted at 19:04h, 15 maaliskuun Vastaa

  Aika paljon tulee käytettyä näitä perusmerkkejä eli niveaa, lumenea jne. En muista olenko kokeillutkaan luonnonkosmetiikkaa mutta kiinnostaisi kyllä testata.

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 22:21h, 16 maaliskuun Vastaa

  En ole tätä sarjaa kokeillut. Mielelläni kokeilisin. Suhtaudun luonnonkosmetiikkaan avoimin mielin. Jos löydän jonkun kiinostavan tuotteen, kokeilen sitä. Yleensä olen innostunut ja tuote on jäänyt pysyvään käyttöön.

 • Avatar
  EeroVähäkangas
  Posted at 14:59h, 28 elokuun Vastaa

  Kaikki on hienoa

Post A Comment