20 x LEVI

Koska en oikein edes löydä sopivia sanoja kuvailemaan viimeistä kuutta päivää Levillä, kokosin tähän postaukseen 20 kuvaa jotka kiteyttävät nää fiilikset.

Olen liikkunut ja ulkoillut enemmän kuin koko viime vuoden aikana yhteensä.

Joka ilta pöydän ääreen kokoontuu ihan mahtava ystäväporukka.

En olisi koskaan uskonut kouluvuosien jälkeen innostuvani näin paljon luisteluhiihdosta.

Kelkkaillessa pysähdyin välillä vain tuijottamaan maisemia. Lapin taikaa.

Lauantai-illan Ellinooran keikkaa Areenalla ja Saamen Kammin illallista lukuunottamatta olen viettänyt viimeiset kuusi päivää toppa- ja urheiluvaatteissa.

Kelkkailukilometrejä on kertynyt paljon. Jos joku on meidän perheen juttu niin tää.

Olen urheillut tällä reissulla useamman tunnin päivässä, ihana sporttiloma!

Kevätaurinko täällä pohjoisessa tekee ihmeitä. Viimeksi kun olin täällä tammikuussa, aurinko ei noussut käytännössä lainkaan.

Vaikka flunssa yllätti, en ole antanut sille periksi. Lääkkeiden voimalla on jaksanut liikkuakin, jopa hiihtää, vaikkei se fiksua olekaan. No, viikko sinne tänne!

Huomenna koittava kotiinlähtö ei harmita yhtään niin paljon, kun tietää pääsevänsä ensi kuussa takaisin.

Elämäni ensimmäinen huskyajelu oli ikimuistoinen. Uskomatonta, miten paljon koirat nauttivat valjakossa olemisesta ja reen vetämisestä.

Pieni poikani odotti malttamattoma jopa pari kuukautta näkevänsä poroja ja huskykoiria. Nyt kun olemme taas täällä, hän on aivan onnensa kukkuloilla.

Rekikoirien kyydissä, taljat ja viltit lämmittivät aurinkoisena pakkaspäivänä. Tuo oli niin hauskaa!

Sunnuntaina ajoin kahdestaan Micaelin kanssa Lapinkylään. Syötettiin poroja ja juotiin kuumat mehut lappilaisessa pirtissä.

Vaikka mökillä on iso auto, isolla porukalla liikkumista helpottaa huomattavasti jos autoja on useampi. Ilokseni ihana sukulaisemme ajoi oman autoni tänne, huikeeta!

Levi Snow Village lumilinnahotelleineen on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Saamme olla ylpeitä tälläisestäkin suomalaisesta osaamisesta.

Lumilinnan huoneet olivat upeita, mutta en varmaan koskaan uskaltaisi yöpyä siellä. Etenkin aasialaisia turisteja majoittuu hotellissa kuitenkin paljon. Keskimäärin 25-30 henkilöä yössä.

Jääkartingradalla sai nauraa maha kippurassa, kaikki meistä eivät ole kovin hyviä häviäjiä..

Jos etsit luksusluokan majoitusta isolle porukalle, lue tämä postaus ja varaa oma viikkosi!

Tällä kuvalla on mulle oikeastaan todella iso merkitys. Olen itse päässyt kelkkailemaan jo ihan pikkutyttönä isäni kanssa, nyt Micael saa tehdä sitä oman isänsä kanssa. Hän on syntynyt varsinaiseen moottorikelkkasukuun ja sen todella huomaa. Mun rakkaat.

Maailman paras talviloma. 


3 Comments
 • Linda
  Posted at 10:39h, 16 maaliskuun Vastaa

  Ihania kuvia! Niin valoisia ja täynnä Lapin taikaa.

  Sen verran paljon blog/vlog -maailmassa on tuo Lappi pyörinyt, että pakko ottaa suunta sinne ensi talvena. Itse kävin nuorempana usein perheen kanssa Ylläksellä, mutta sen jälkeen se on jäänyt 🙁

  Kaipaan niitä aikoja, kun leikittiin lumihangessa, hiihdettiin murtsikkaa ja laskettiin laudalla sekä juotiin kuumat kaakaot rinnekahvilassa tai kodalla 🙂 Kuljettiin matkat yleensä autolla niin kohokohta oli, kun menomatkalla pysähdyttiin Jyväskylässä Pandan tehtaanmyymälässä ostamassa lomaherkut.

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:10h, 16 maaliskuun Vastaa

   Suosittelen ehdottomasti, Lapissa on todella jotain ihmeellistä taikaa. Olen ollut ihmeellisen energinen koko viikon ja se tuntuu vain jatkuvan vaikka palattiinkin jo kotiin.

   Kuulostaa kyllä ihanalta, paitsi automatka 😀 Oon mennyt Lappiin autolla kaks kertaa – ensimmäisen ja viimeisen kerran! Hatunnosto jokaiselle joka sen jaksaa istua 😀

   Toivottavasti pääset sinne ensi talvena, pahimpien sesonkiaikojen ulkopuolella Lappiin matkustaminen ei ole edes kallista. Hiihtolomaviikot, joulu ja uusivuosi ovat taas tyyriimpiä kuin etelänreissut. Sääli, sillä kotimaanmatkailua pitäis harrastaa paljon nykyistä enemmmän!

 • Ensimmäinen yö uudessa mökissä - MirvaAnnaMarian
  Posted at 17:26h, 04 marraskuun Vastaa

  […] 20 x Levi […]

Post A Comment