Kesän upein kynsilakka kiiltää metallisena

Lomalla oli aikaa lakkailla kynsiä. Toisaalta aikaa ei tähän kesän uutuuslakkaan olisi yhtään sen enempää tarvittukaan sillä se oli kaikista ennakko-odotuksistani huolimatta aivan superhelppo laittaa. Kuvan varpaissa siis Isadoran kromilakka, joka vaihteli väriä vähän sen mukaan mitä siihen milloinkin heijastui. Kuvissa se näyttää yllättävän paljon kullanväriseltä, mutta valkoisessa asunnossa se oli ihan täysin kromi. Metallinhohtoisia lakkoja on ollut aina, mutta tämä erottuu niistä huomattavasti säihkyvyydellään.

Isadoran kromilakka tehdään siis lakkaamalla kynnet millä tahansa aluslakalla, levittämällä purkissa tuleva kromijauhe kuivalle kynnelle esimerkiksi ihan vain sormin hieromalla ja päälle kromijauheen kanssa yhteensopiva päällyslakka. Koska jauhetta jää jonkin verran ihoon kiinni, lakkaus kannattaa tehdä juuri ennen suihkuun menoa niin kromihippuset huuhtoutuvat kätevästi viemäriin. Ja tämä pysyy, pysyy ja pysyy! Lakkaus on kestänyt jokapäiväisestä uimisesta huolimatta hyvänä jo viikon. Tuo omani on kromin värinen, mutta jauhetta on saatavilla myös kullan ja ruusukullan värissä. Ruusukulta on ainakin vielä pakko hakea tämän kesän kynsilakkavalikoimaan.

Varpaita kelpaakin nyt esitellä, sillä tuntuu että Suomessa on vihdoin alkanut kesä.. Me tultiin kotiin eilen iltapäivällä ja olipa kiva huomata, miten lämmin tänä aamuna oli. Neule ja takki ovat nyt ihan liioittelua. Espanjan auringon alta jäi päälle ainakin iso urheiluinnostus, taidankin pyhittää viikonlopun juoksulenkeille kauniissa säässä. Ollaan pohdittu myös golfin aloittamista sekä aamu-uinteja ulkona. Palailen viikonloppuna useammin blogin pariin kun olen vihdoin kotona. Nauttikaa lämmöstä!

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
2 Comments
 • Heli
  Posted at 22:33h, 20 toukokuun Vastaa

  Itse asiassa lakkauksen lopputulokseen vaikuttaa millä sävyllä lakkaa kynnet, päälle laitetaan kromipuuteria (vain yksi sävy) eli esim. oranssi + puuteri = kulta, pinkki + puuteri = ruusukulta jne. Puuteri kiinnitetään kynnen pintaan kromipäällyslakalla.

  • mirvaannamarian
   Posted at 23:04h, 20 toukokuun Vastaa

   Ai?! Voi kiitos kun tarkensit, mä luin sen käyttöohjeen niin oli vaan että mikä tahansa lakka :D

   Näin näitä tosiaan eri värisinä ja luulin että niitä on tietenkin eri väristä jauhetta jokaiselle metallinsävylle. Mä laitoin ihan läpinäkyvän lakan niin ilmankos tuli kromi! Pakko testata pinkin kanssa.. 😍

Post A Comment