Aamiainen ulkona

Aamiainen ulkona. Harvinaista herkkua. Ruoka maistuu aina paremmalta kun sen syö pihalla. Katoin tänään aamiaisen terassille, auringonpaisteessa oli niin ihana ja lämmin syödä. Tarjotin on nykyään yksi suosikeistani, sillä on niin näppärä kantaa sohvapöydälle vaikka iltateet, pihalla grillaamisesta tai viinilasillisista puhumattakaan. Nyt se oli loistava aamiaistarjotin, sillä sai kannettua melkein kaiken ulos aurinkoon. Nyt me lähdetään aamupäivän lenkille Kaivopuistoon katsomaan hevosia Micaelin ja koirien kanssa. Iltapäivällä Lintsille. Voi kuinka rakastankin kesää ja aurinkoisia viikonloppuja.

Helppo ja monipuolinen aamiainen syntyy muuten kanelituorepuurosta, itsepuristetusta appelsiinimehusta, mintunlehtivedestä, vihersmoothiesta, scrambled eggseista, karjalanpiirakoista ja hedelmistä. Ja viikonlopun aamukahvit juodaan tietysti kristallilaseista. Aurinkoa sunnuntaihin.

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment