Haluaisitko sinäkin ihokarvat pysyvästi pois?

Aloitetaan postaus kysymyksellä. Kuinka paljon sinulla menee rahaa ihokarvojen poistoon vuodessa? Varsinkin vahauksissa ja sokeroinneissa käyvät tietävät, että karvattomalla iholla on hintansa. Ja se hinta on korkea. Sokeroinnissa pitäisi käydä noin 3-4 viikon välein. Otetaan nyt esimerkiksi brassisokerointi. Kun yksi kerta maksaa noin 70 euroa, vuodessa hintaa kertyy noin 15 x 70 euroa eli reilu tuhat euroa. Auts. Tonni vuodessa karvanpoistosta?! Kävin pitkään luottosokeroijallani säännöllisesti vähintään kerran kuussa. Toisinaan sokeroin myös kainalot ja sääret jolloin hinta oli vieläkin korkeampi. Laitoin tuhottomasti rahaa sokerointiin, joka on paitsi kivuliasta (kipu riippuu kyllä paljon tekijästä ja tiedän todella hellävaraisen sokeroijan) mutta myös väliaikaista. Karvat muuttuvat toki hieman hennommiksi, mutta niitä kasvaa määrällisesti aivan yhtä paljon.

Aloin miettiä vaihtoehtoja sokeroinnille. Jatkuva sheivaaminen ei tule kuuloonkaan, sillä ihoni on todella herkkä ja reagoi höyläämiseen heti hurjalla punoituksella ja kutinalla. Aloin miettiä pysyvämpiä karvanpoistokeinoja, joista ehdottomaksi ykköseksi nousi hoitomuodoista tehokkain ja pysyvin. Laser. Kun aloin googlailla aiheesta, löysin todella paljon positiivisia kokemuksia, mutta myös paljon eri paikkoja. Päädyin lopulta monien suositusten jälkeen Laser Tilkkaan ja aleksandriittilaseriin. Laserkarvanpoisto on pitkä projekti, johon tarvitaan hoitokertoja noin 2-8, yleensä 4-6 riittää mutta tämä on yksilöllistä. Tulokset nähdään vasta hoitojakson edetessä.

Eilen kävin siis ensimmäistä kertaa laserkarvanpoistossa ja kokemus oli niin positiivinen, että halusin kirjoittaa tästä heti blogiin. Jos joku siellä miettii pysyviä keinoja karvanpoistoon, laser on kaikista keinoista tehokkain. Monet mieltävät laserkarvanpoiston kalliiksi ja sitä se aluksi onkin, mutta lopullisten tulosten ansiosta se on jopa yllättävän edullista. Bikinialueen laserkäsittelyn hinta on yhdeltä kerralta noin 300 euroa, joten alle kahden vuoden sokerointien hinnalla saa lähes varmasti pysyvän lopputuloksen. Tämä oli suurin syy, miksi valitsin lopulta laserin.

Olen poistanut ihokarvojani niin kauan kuin muistan ja kokeillut varmaan kaikki mahdolliset menetelmät. Nyt uskaltauduin laserkarvanpoistoon ja käsittely oli jopa miellyttävämpää kuin sheivaaminen. Kipua ei voinut todellakaan verrata sokeroinnista aiheutuvaan kipuun, se oli olematonta.  Laserkäsittely bikinialueella kesti noin 10 minuuttia, kainaloissa alle 5 minuuttia. Todella helppoa ja nopeaa. Laserhoitajani on vielä supermukava ja aika kului hauskasti höpötellen ruusunpunaiset lasit päässä. En ymmärrä, miksen ole aiemmin tajunnut tätä vaihtoehtoa. Olisin säästänyt paljon aikaa, vaivaa ja lopulta myös rahaa. Jos teitä kiinnostaa, voisin kirjoitella laserkarvanpoistosta enemmänkin tämän hoitoprosessini aikana? Olisi hauska kuulla teidän karvanpoistotarinoita, myös niitä hurjia kauhukokemuksia! Onko joku muu päätynyt pysyvään karvanpoistoon ja oletteko olleet tyytyväisiä?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment