5 x Jos joku voi ärsyttää ja pahasti, niin..

..OP:n ja Pohjolan verkkosivujen uudistus joka on kestänyt kohta varmaan vuoden. Ai s**tana kuinka monta turhaa työ- ja vapaa-ajan tuntia olen tuhlannut tuon palvelun kanssa taistellessani. On kuulkaa kuluneella viikolla osteltu tuplana vakuutukset ja odotettu turhaan korvauksia koska kuukausia sitten tehdyt vahinkoilmoitukset eivät ole menneet perille. On myös näpytelty maksuun kymmeniä laskuja, jotka sitten hyväksymishetkellä katoavat kuin tuhka tuuleen. Jättäen jäljelle vain sanat ”tekninen häiriö, pahoittelemme”.

..Salille laiskottelemaan ja valittamaan tulevat ihmiset. Tiedän, ei se ole minulta pois eikä pitäisi edes kiinnittää huomiota tälläiseen, mutta negatiiviset tunteet tarttuvat. Kun pukuhuoneeseen mennessä kanssatreenaaja valittaa tosi vittumaisella äänensävyllä ”ei kyllä huvita taaskaan yhtään, mä oon ihan täynnä kun vedin just palkkarin kun lähdin himasta, ei tää treeni edes tehoa, mä vaan lihon, väsyttää” alkaa ärsytys tarttua. Suu kiinni, syö oikein ja liiku kunnolla. Kyseinen valittaja luki salilla lehteä.

..Liiallisuuksiin menevä feminismi. Itse en saisi kuulemma kutsua itseäni feministiksi jos annan toisinaan miehen maksaa, asun miehen omistamassa asunnossa ja olen mielelläni hyvin naisellinen nainen joka haluaa laittaa ruokaa, siivota ja ns. palvella miestä. Ikään kuin niiden (vähän vanhanaikaisten) sukupuoliroolien mukaan. Mikä ihme siinä on ongelma jos tämä on minun valintani? Mulle feminismi on sitä, että minulla on vapaus valita miten toimin ja kenelläkään ei ole siihen mitään sanottavaa. Ottakaa nyt ihan iisisti.

..Ruuhkat. Tai lähinnä Helsingin liikennejärjestelyt. Pystyn vielä elää ihan kitisemättä normaalitilanteessa, jolloin ruuhkat ovat jotenkuten siedettävät, mutta nyt kaupungista pois pääseminen on tehty käytännössä mahdottomaksi. Helsinkiläiset tietää, Mechelininkatu on työmaa vielä vuoden-pari ja samaan aikaan on päätetty avata Mansku ja tehdä siitä vielä pahempi autoilijoiden loukko. Jos joku kehottaa valitsemaan julkisen liikenteen, niin voin kertoa että yhtenä iltapäivänä Ruskeasuolta Tullipuomin Shellille oli 20 peräkkäisen paikallisbussin jono eikä bussikaista kulkenut vartissa mihinkään. Valitsen nykyään ihan superpitkän reitin töihin kunhan en joudu kököttämään paikallani.

..Matkiminen. Kaikki eivät joo voi olla aivan erilaisia ja ostan itsekin esimerkiksi tiettyjä vaatteita koska olen nähnyt ystäväni päällä upean takin tai kengät sekä saatan saada ideoita blogipostauksiin toisten blogeista. Mutta silkka kopioiminen on to-del-la raivostuttavaa. Oli se blogipostauksen aihe ja otsikko, instakuva, kokonainen asu tai vaikka lomamatka. Tiedostan esimerkiksi asemani somevaikuttajana ja olen siitä myös hurjan kiitollinen, mutta kiitä nyt sitten vaikka inspiraatiosta omassa jutussasi. Paras on ”mä oon miettinyt samaa jo vuosia”. Joo niin varmaan, keksi omat jutut.

Ja kun näitä kirjoittaa ylös, on ihanaa huomata että tällä hetkellä omat ongelmat ovat hyvin, hyvin pieniä. Positiivisuutta ja iloista mieltä sun keskiviikkoon! PS. Omia ärsytyksen aiheita saa listata kommenttiboksiin, kohentaa mielialaa kummasti..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
No Comments

Post A Comment