Viisi kauneusniksiäni

Pysyvyys Koska en ehdi, enkä edes jaksaisi, meikata ja panostaa päivittäin itseni laittamiseen kovinkaan kauaa, minulle helpoin vaihtoehto ovat ”pysyvät” tai semipysyvät vaihtoehdot kuten ripsipidennykset, microblading kulmissa, laserkarvanpoisto (sitä ennen sokerointi) sekä geelilakkaus tai rakennekynnet. Kaikki jotka ovat vastaavia keinoja käyttäneet, kertovat että ne helpottavat arkea todella, todella paljon ja juuri heränneenäkin on yllättävän freshin näköinen.

Vesi Juon paljon vettä päivittäin. Veden puute näkyy ihossa heti. Iho kuivuu ja menettää elastisuuttaan jo silloin, kun on janon tunne. Riittävä vedenjuonti pitää myös vatsan turvotuksen poissa, olon kevyenä ja sitä kautta ilmeen iloisempana sekä olemuksen ryhdikkäänä. Turvonneeseen oloon auttaa aina litra vettä!

Kuorinta Ennen skippasin aina kuorinnan, sillä luulin sen olevan jotenkin hyödytöntä ja häivyttävän vain rusketusta nopeammin pois. Olin niin väärässä ja myöhemmin tuo tapani jättää kuorinta väliin vähän kostautuikin, varsinkin kasvoissa, kun ihoon tuli epäpuhtauksia kuivuuden ja kuivaan ihon jämähtäneen ihosolukon takia. Varsinkin vartalon ihoa saa ihan kunnolla kuoria, oikein kunnon ottein ja isoin, pyörivin liikkein. Kahvinporoista ja kookosöljystä saa todella tehokkaan vartalokuorinnan, mutta todella hyviä ovat myös suola- ja sokeripohjaiset kuorinnat. Kuorinnan jälkeen iho tulee aina kosteuttaa kunnolla.

Kosteutus Mieluummin liikaa kosteutta kuin liian vähän. Kuiva iho näyttää samealta ja vaikka meikki olisi kuinka upea, kuiva pohja saa sen helposti näyttämään suttuiselta ja heikentää pysyvyyttä. Primerista kannattaa aina valita kosteuttava versio jos on vähänkin taipumusta ihon kuivuuteen sekä ennen juhlameikin tekoa voi hyvin käyttää paksua yövoidetta ja antaa sen imeytyä pitkään. Iho näyttää kauniimmalta ja meikki pysyy paremmin paikallaan eikä lähde halkeilemaan.

Suolasaippua Tämän käyttö suorastaan mullisti ihonhoitoni. Suolasaippua sitoo ihoon kosteuttaa, poistaa epäpuhtauksia ja desinfioi. Jos tykkäät itseni tavoin näprätä kaikkia ihon epäpuhtauksia (en kuitenkaan suosittele niin tekemään) voit tehdä sen jälkiä jättämättä kun sipaiset suolasaippuaa iholle ”käsittelyn” jälkeen. Suolasaippua auttaa myös atooppisen ihottuman hoidossa.

Lopuksi vielä tiivistettynä muutama hyväksi havaittu kauneusohje.. Älä koskaan mene meikit naamassa nukkumaan, liiku paljon ulkona, suojaa kasvot aurinkovoiteella ja pidä huolta mm. siveltimien hygieniasta. Kun hiuksesi ovat puhtaat ja harjatut, kynnet lakattu siististi ja häiritsevät ihokarvat poistettu (säärten sheivaus ja kulmien nyppiminen), tunnet itsesi varmasti kauniiksi ja huolitelluksi.

Nyt haluan toivottaa oikein ihanaa viikonloppua kaikille, IG-storyn kautta (@mirvannamaria) pääset seuraamaan Halloween-juttuja ja illalla vähän juhliakin..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
1 Comment

Post A Comment