Vinkkejä kaivataan – MIAMI

Viimeksi kun kyselin ideoita Barcelonan reissuun, sain teiltä paljon kullanarvoisia vinkkejä blogissa ja Instagramissa – iso kiitos! ♥ Koska mulla on tässä kuussa itselleni täysin uusi matkakohde tiedossa, ajattelinkin kysellä jos joku teistä olisi poikennut Miamissa ja osaisi kertoa, mitä Miamissa kannattaa tehdä ja nähdä? Toivon tietysti mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä tämän pimeän vuodenajan keskelle, mutta pelkäksi loikoiluksi en halua loman missään nimessä jäävän. Ostoksia, kulttuuria, käytännön vinkkejä – olisin ikikiitollinen kaikista neuvoista. Kommentoi alle tai laita mulle vaikka Instagramiin viestiä, löydät mut sieltä @mirvannamaria – kiitos jo etukäteen!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment