Suosikkipaikkojani Lapissa – Husky Park

Niin Leville, Ylläkselle kuin niiden lähialueillekin matkustaville voin lämpimästi suositella Levin Husky Parkia. Huskytarhoja taitaa tuolla Levi-Ylläs alueella olla useampiakin, mutta erityisesti tämä huskypuisto on tehnyt minuun ja ihan koko perheeseemme suuren vaikutuksen lämpimällä vastaanotolla, kattavalla esittelyllä ja kaikenkaikkiaan upealla toiminnallaan. Huskykoiriin, koirasusiin ja poroihin pääsee tutustumaan päivittäin ja puistosta löytyvät myös turkistarhalta pelastetut Suomessa äärimmäisen uhanalainen naali sekä kettu. Syksyn uusina asukkaina pääsimme tapaamaan myös supikoiria ennen heidän talvehtimistaan. Tarhalla koulutetaan myös elokuvaeläimiä, huskyja ja koirasusia. Puistossa oli lisäksi tällä hetkellä lähes kaksikymmentä huskypentua, voiko suloisempaa näkyä ollakaan? Oli unohtumatonta kuulla huskyjen ulvonta kun valjakkoretkeä alettiin valmistella. Enemmän kuin mitään muuta, husky rakastaa juosta ja vetää valjakkoa perässään.

Huskypuistoon pääsee opastetulle tutustumiskierrokselle ihastelemaan näitä arktisia eläimiä ja halutessaan voi osallistua myös valjakkoretkelle. Olimme viime talvena ystävien kanssa huskyajelulla ja suunnittelimme tulevalle talvelle vielä pidempää retkeä. Valjakkoretki ja huskypuistoon tutustuminen ovat ehdottomasti kokemuksia, joihin kannattaa sijoittaa. Muistat ne aina ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
3 Comments
 • Avatar
  Iina / MouMou
  Posted at 09:51h, 07 marraskuu Vastaa

  IHANIA kuvia! En kestä! :)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 13:04h, 07 marraskuu Vastaa

   Lappi on niin ihana! <3

 • Avatar
  Linda
  Posted at 12:40h, 08 marraskuu Vastaa

  Eikäääää mitä kuvia ♥__♥ Ihania palleroisia kaikki nuo elukat! Ja niin kauniita kuvia, apua! Nyt mun on oikeesti _pakko_ päästä käymään Lapissa! Ja laitan kyllä ehdottomasti tuon huskyfarmin nimen muistiin ;)

Post A Comment