Viimeaikojen käytetyimmät takkini

*postaus sisältää mainoslinkkejä, yhteistyössä Ellos

Loka-marraskuun olen lähinnä asunut näissä takeissa. En olisi uskonut vielä jonkin aikaa sitten käyttäväni tällaisia jokamutsin ruokakauppatakkeja edes koiria taluttaessa, mutta onneksi mieleni muuttui pufferien tullessa muotiin. Punainen puffertakki tuo täydellisesti väriä synkimpään mahdolliseen vuodenaikaan. Raikas punainen väri sopii muuten ihan kaikille ja tuo kivasti väriä kaamoksen pimentämille kasvoille. Puffertakki kannattaa ottaa reilussa koossa, omani on 40 vaikka olen oikeasti kokoa 34-36. Pidän kovasti ylisuuresta mallista, se on ihanan rento ja usein käytänkin sitä ihan auki. Punaiseen takkiin on niin ihana kietoutua!

Punaistakin enemmän olen pitänyt tätä ylisuurta mustaa puffertakkia, joka on pisin takki jonka tällä hetkellä omistan. Koska se ulottuu polviin saakka, se lämmittää tuulisellakin pakkassäällä. Tämänkin otin reilussa koossa ja rakastan sen huoletonta ilmettä, takki saa näyttää siltä että se vain roikkuu päällä. Hullua, kuinka sitä nuorena osti aina pienimmän mahdollisen koon joka päälle mahtui ja änkeytyi niihin paksujen neuleiden kanssa puoliväkisin. Eivätkä ne lämmittäneet ollenkaan, toisin kuin reilumpi malli johon jää tilaa vaatteen ja kropan väliin.. Niin se maailma muuttuu tässäkin asiassa.

Musta pitkä puffertakki täällä   // Punainen lyhyt puffertakki täällä

Elloksen takkivalikoima on tänä vuonna ihan super, käy ihmeessä tutustumassa ja hyödynnä Elloksen MyEllos-tarjouksia, joista saat jopa kymmenien prosenttien alet!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


3 Comments
 • Ilona
  Posted at 17:35h, 19 marraskuun Vastaa

  Ihana tuo musta takki! Toivoisin että tekisit myös postauksen sun talvikengistä :) Itsellä on useat talvikengät mutta silti tuntuu että uupuu ne jotka laitetaan kauppaan (ja jotka ei ois liian liukkaat silti) .. oon koittanut katsella erilaisia malleja mutten ole vielä tehnyt ostosta.

  • mirvaannamarian
   Posted at 18:59h, 19 marraskuun Vastaa

   Voisin tehdäkin, kiitos ideasta! :)
   Mun kauppakenkinä on säästä riippuen talvella Timberlandit, Sorelit tai Uggit!

 • BLACK FRIDAY mitä itse ostaisin? Tarjoukset voimassa koko viikonlopun! - MirvaAnnaMarian
  Posted at 15:07h, 24 marraskuun Vastaa

  […] heillä on tänään aivan superhyvät alennukset! Olen löytänyt sieltä esimerkiksi nämä tämän hetken käytetyimmät takkini sekä parhaimmat […]

Post A Comment