Miksen tehnyt blogijoulukalenteria?

Jo syksyllä ajattelin, että teen teille lukijoille blogijoulukalenterin. Halusin ilahduttaa ja samalla kiittää teitä kuluneesta vuodesta blogini parissa arpomalla erilaisia tuotteita ja tuotepaketteja. Saan blogin kautta toisinaan tuotteita arvottavaksi ja paljon esimerkiksi kosmetiikkaa testiin, mutta en ehdi käyttää läheskään niitä kaikkia ennen niiden vanhentumista. Blogijoulukalenteri arvontoineen tuovat yleensä blogeihin paljon uusia lukijoita.

Päätin kuitenkin, etten sittenkään tee joulukalenteria. Toivon, että blogini saa lisää lukijoita postausteni ansiosta, ei jokapäiväisten arvontojen. Kaikki joulukalenteriin kaavailemani tuotepaketit vien Helsingin Joulupuu-keräykseen. 11-17 -vuotiaat helsinkiläislapset tarvitsevat eniten joululahjoja, sillä heitä on eniten lastensuojelun piirissä. Kosmetiikkalahjat ja ajankohtaiset vaatteet ovat erityisen tervetulleita, joten joulukalenteripalkinnot menevät varmasti oikeaan osoitteeseen. Uskon, että suurin osa teistä lukijoistakin jakaa kanssani saman arvomaailman ja saa tästä itselleenkin hyvän mielen. Sinulle satunnainen arvontavoitto voi olla tänä jouluna jonkun toisen ainoa joululahja.

Arvonnat ovat kuitenkin jokatapauksessa kivoja, joten jos haluat niihin osallistua, löytyy Lifien ja Indiedaysin monista blogeista ihania joulukalentereita ja yhteistyöarvontoja. Arvontavoittohan voi olla vaikka joululahjasi jollekin sitä tarvitsevalle ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


10 Comments
 • Pihla
  Posted at 16:07h, 04 joulukuun Vastaa

  Tuntuu, että kaikkea on liikaa itselläni. Ihanasti ajateltu, että jaat Joulupuu keräykseen. 🙂
  Mukavaa joulun odotusta!

  • mirvaannamarian
   Posted at 17:35h, 04 joulukuun Vastaa

   Sama täällä, toivottavasti moni lähtee mukaan! Stockalla oli myös just ihana joulukukkakeräys vanhuksille.. 😍 Samoin sinulle ihanaa joulunalusaikaa ❤️

 • pimassou
  Posted at 18:32h, 04 joulukuun Vastaa

  Todella kaunis ja hyvä idea, aivan varmasti tuotteet ilahduttavat tälläntavoin paljon enemmän. <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:39h, 04 joulukuun Vastaa

   Mä uskon niin.. <3

 • Jenni
  Posted at 21:00h, 04 joulukuun Vastaa

  Todella hyvä idea. Mun mielestä moni bloggaaja sais ottaa mallia tuosta 🙂 <3 Ihanaa joulunodotusta!

  • mirvaannamarian
   Posted at 21:40h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiva kuulla 🙂 Kiitos samoin sinulle Jenni <3

 • Have an Ice Day
  Posted at 23:54h, 04 joulukuun Vastaa

  Ihana teko <3

  • mirvaannamarian
   Posted at 10:14h, 05 joulukuun Vastaa

   <3

 • Riikka
  Posted at 10:55h, 05 joulukuun Vastaa

  Todella kauniisti tehty, tämä ilahdutti tosi paljon. Lahjoitan itse aina vuosittain joulupuukeräyksen kautta, ja haluan antaa aina lahjan teinitytöille (ostan aina lahjakortin vaatekauppaan, vero modat, hm:t jne). Tuntuu että pikkulapsille ihmiset ostavat enemmän ja teinit jäävät paitsioon.

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:06h, 05 joulukuun Vastaa

   Totta, jotenkin tietysti pienet lapset varmasti koskettavat enemmän, mutta teinejä on avun piirissä määrällisesti kuitenkin paljon enemmän. Lahjakortit ovat heidän ikäisilleen super hyviä lahjoja, todella kauniisti tehty ja ajateltu sinultakin <3 Teinipojille on kauhean hankala ostaa lahjoja mutta ajattelin tänä vuonna keksiä jotain heillekin, täytyy vähän ehkä ensin konsultoida.. 😀

Post A Comment