Kasvonpesuliina viimeistelee puhdistuksen

Ennen vältin valkoisia käsipyyhkeitä. Nyt kylpyhuoneistamme ei taida muita löytyäkään. Kun aloin kaksoispuhdistaa kasvojani, valkoiset pyyhkeet pääsivät jälleen käyttöön. Aika hurjaa ajatella, että aiemmin kasvoilleni todella jäi meikkijäämiä, jotka siirtyivät vielä siihen pyyhkeeseenkin. Joskus reissatessa pesin kasvojani hotellin pienten pyyhkeiden avulla, kun tuntui etteivät auringonrasvat ja meikit lähteneet ihan peruspuhdistuksella. Kun huomasin, miten paljon likaa pyyhkeeseen jäi, aloin kiinnittää huomiota kasvojenpesuun entistäkin enemmän. Huomasin samalla, että pyyhe kuorii kasvoja ihanasti ja parantaa samalla kasvojen verenkiertoa. Kasvonpesuliina tuli kotiinkin.

Meikittömille kasvoille riittää pelkkä putsari, mutta meikkipäivinä puhdistan kasvoni nykyään aina kaksoispuhdistuksella, joista vaahtopuhdistuksen viimeistelen vielä pyyhkeellä. Pyyhkeellä saa ihanasti pestyä myös kaulan ja korvantaustat kunnolla. Pesun jälkeen peilistää kurkistavat yllättävän pirteät ja hehkuvat kasvot. Näppärän kokoisia pikkupyyhkeitä kasvojen pesuun olen tilannut yhteistyökumppaniltani Ellokselta täältä (sis.mainoslinkin), koska nämä menevät yhden tai viimeistään kahden käyttökerran jälkeen pesuun, pyyhkeen laatuun kannattaa satsata ja ostaa myös mahdollisimman pienikokoisia pyyhkeitä. Käsin pestäviä kasvonpesuliinoja voi tietty ostaa myös erikseen, mutta ainakin itse pesen pyykkiä sen verran usein, että nuo vieraspyyhkeen kokoiset pikkupyyhkeet tulee pestyä siinä samassa ja tuleepahan ainakin kunnolla puhtaaksi ja kuivaksi.

Miten huolellisesti te puhdistatte meikit?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
1 Comment
  • Avatar
    Outi Kallinen
    Posted at 23:32h, 13 joulukuu Vastaa

    Lancomen meikkivoiteet oli pitkään luottotuotteeni,ne vaan oli myös pysyviä pesun suhteen eli vaativat eka kaksoispuhdistuksen ja päälle kasvovesiputsauksen, jotta kaikki jäämät oli todella pois.Siirryin luonnonkosmetiikkaan tänä syksynä melkein kokonaan ja Zaon meikkivoide lähtee Essen cream cleanserilla jo ekalla pesulla,usein kyllä toistan pesun ja suihkutan lopuksi kasvoveden ja taputtelen sen ihoon.Uusin tuttavuus on Pain musliiniliina ja se on ihana, just toi kaulan,decolteen ja korvien taustojen putsaus+kevyesti kuoriva ominaisuus=ihana puhdas ja kirkas iho.

Post A Comment