Jouluksi Lappiin

Tai no, koko loppuvuodeksi –  ja vähän pidemmäksikin aikaa. Elämäni pisin joululoma alkaa nyt! Odotellaan juuri loungessa koneen lähtöä. Me lähdetään siis koko perhe jouluksi Lappiin ja tullaan takaisin Helsinkiin vasta loppiaisen jälkeen. Frida ja Cara ovat tietysti mukana, vitsi kuinka ylpeä saan olla reippaista pienistä lentomatkustajista. Ainakin viimeksi vain nukkuivat molemmat lennot omassa laukussaan. Micaelin riemu on tietysti aivan rajaton, pari ensimmäistä päivää Lapissa menee aina siihen, ettei hän tiedä miten päin olisi kun on niin innoissaan. Vähän hirvittää miten kaamoksesta selviää, mutta eiköhän sitä, vaikka sitten kirkasvalolampun edessä päivittäin istuskellen. Kaamos on todella kaunista kun siihen hämärään tottuu. En ole koskaan ollut joulua Lapissa, uudenvuoden kylläkin, joten odotan niin innolla sitä tunnelmaa. Koko Levi on joulunaikaan aivan täynnä, koko alueella ei ollut kuulemma jouluna yhtään vapaata majoituspaikkaa. Oli kyllä aikamoinen järjestely itseltäkin lähteä noin pitkäksi ajaksi pois. Olisittepa nähneet, miten me pakattiin viime viikonloppuna meidän Lapin auto aivan lattiasta kattoon täyteen tavaraa – sinne ei olisi mahtunut enää yhtään mitään. Ville-eno oli ihana ja ajoi sen Leville. Lapissa on hankalaa olla ilman autoa pitkien välimatkojen takia, joten ostettiin mökille auto. Tänään pitäisi tulla vielä viimeisetkin tavarat mökille sisustusta varten, ihana saada kaikki jouluksi valmiiksi.

Mulla onkin loppuviikoksi urakkaa – mökin laittamista valmiiksi ja vastuullani on tänä vuonna jouluruoat, jaiks! Odotan ihan hulluna että päästään hiihtämään, kelkkailemaan ja laskettelemaan. Kirjoittelen blogia ja päivittelen Insta Storiesia ahkerasti Lapista, joten seuraathan mua ig:n puolella (@mirvannamaria) jos haluat fiilistellä sitä kautta Lapin joulutunnelmia. Nyt koneeseen, nähdään ensi vuonna Helsinki! 

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


2 Comments
 • Avatar
  Paula
  Posted at 17:34h, 21 joulukuu Vastaa

  Olis ihana kyl matkustaa lappiin jouluks! Joku vuos täytyy varata lennot ja hotelli, sillä hiukan erilaisempi (tai lumisempi oikeastaan) olis ihanaa. Aina kun joulu on tullu kotona vietettyä

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 13:31h, 23 joulukuu Vastaa

   Suosittelen lämpimästi. Tänä aamuna kun hiihdin kaikessa hiljaisuudessa metsässä, ymmärsin miksi loma täällä on yleensä kalliimpi kuin ulkomailla auringossa.. Lapin taika on koettava <3

Post A Comment