Nämä aidot ruusut kestävät ikuisesti

Kuka rakastaa aitoja ruusuja? Minä ainakin. Kun ystäväni Maija kertoi uudesta bisneksestään, aavistin heti sen olevan menestys. Infinity Flower Collection valmistaa tämän hetken trendikkäimpiä sisustusesineitä – pyöreitä ruusulaatikoita, joiden ruusut kestävät ikuisesti! Tai no, vuosia, mutta se tuntuu ikuisuudelta. Voitko kuvitella, laatikossa olevat ruusut ovat aitoja? Ne on kuivatettu ja aseteltu kauniiseen laatikkoon, jossa ne piristävät kotiasi. Minulla meni ikuisuus miettimiseen, mihin sijoittaisin oman ruusulaatikkoni. Siitä tulikin sitten ikään kuin liikuteltava sisustuselementti, joka on sulostuttanut tänään aamiaishetkeäni ja toivottanut kotiintulijat kauniisti tervetulleeksi eteisen lipaston päältä.

Olen todella huono hoitamaan huonekasveja ja leikkokukat säilyvät harmillisesti hyvinä vain pari päivää. En ollut kuullutkaan tällaisesta aitojen kukkien kuivatuksesta aiemmin, joten uskon, että nämä naiset Infinity Flower Collectionin takana ovat tekemässä nyt todellista menestystarinaa. Ruusuja saa muuten muissakin väreissä kuin valkoisena, samoin laatikoita. Infinity Flower Collectionin sivuilta löydät erilaisia vaihtoehtoja ja verkkokaupasta tilaat kätevästi oman suosikkiyhdistelmäsi. Tämä on myös mitä suloisin lahjaidea. Kaunista lauantain jatkoa sinulle, muista hemmotella itseäsi ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


6 Comments
 • Annika / pellavaajapastellia
  Posted at 17:22h, 13 tammikuun Vastaa

  Onpa upeita! Niin herkkiä ja kauniita, oikeita katseenvangitsijoita! Olen ihastellut näitä ruusulaatikoita Instagramissa jo jonkin aikaa. Tämä valkoinen-valkoinen yhdistelmä on todella kaunis, oma suosikkini voisi olla myös shampanja-roosa. Minäkin uskon, että näistä ruusulaatikoista tulee kansainvälinen menestys :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 20:48h, 14 tammikuun Vastaa

   Sun kauniiseen kotiin sopisikin loistavasti se shampanja-roosa! <3

 • Katja Janhonen
  Posted at 17:54h, 13 tammikuun Vastaa

  Oon ihastellut näitä mm. Instagramista jo vaikka kuinka kauan ja haaveilen kovasti, että saan jonain päivänä oman tuollaisen, koska onhan noi ihan todella kauniita!♥

  • mirvaannamarian
   Posted at 20:48h, 14 tammikuun Vastaa

   Niin on! Toivottavasti sullakin on pian oma ruusulaatikko pöydälläsi, just sanoin ääneen miten nuo voivatkaan ilahduttaa aina ohi kävellessä <3 Kaunein ruusuboxi mitä olen koskaan nähnyt!

 • Mari
  Posted at 00:44h, 15 tammikuun Vastaa

  Ihana. Taitaapa joutua itsellekin tilaamaan. 😍 Onko tuo sun boksi mitä kokoa?

  • mirvaannamarian
   Posted at 09:13h, 15 tammikuun Vastaa

   Mulla on pieni ruusulaatikko valkoinen-valkoinen yhdistelmällä 😊❤️

Post A Comment