Keittiöremontti – mitä mun pitäisi tietää?

Elämääni on mahtunut jos jonkinlaisia keittiöitä. Uutta, vanhaa, aivan ihanaa, aivan kamalaa ja jotain siltä väliltä. Elämääni ei ole mahtunut kuitenkaan yksikään keittiöremontti, joka on toisaalta todella hyvä asia, sillä minut tuntevat varmasti tietävät kärsivällisyyteni ja rakkauteni remppahommia kohtaan.. No mutta, tämän vuoden projektina meillä kotona on siis keittiöremontti – ääk! Nyt kun kirjoitan tämän, niin tuleepahan sitten tehtyä sekin. Koska olen aivan uuno kaikessa mikä liittyy remonttiin, saati keittiöremonttiin, olisin hurjan kiitollinen jos saisin teiltä vinkkejä – mitä kaikkea tulee ottaa huomioon keittiötä uusiessa ja ennen kaikkea, mitä vuoden 2018 keittiössä tulisi olla? Ja kuinka kauan keittiöremontti edes kestää?

Jos sinulla vain suinkin on kokemusta keittiörempasta, kirjoita kommenttiboksiin (ilman s-postia ja muita tietoja kommentointi on myös mahdollista) omat remppavinkkisi tai kerro vaikka omasta unelmien keittiöstäsi. Poimin tähän postaukseen muutamia ideoita, joita olen nyt pyöritellyt mielessäni. Mitään ei olla ostettu eikä tilattu eikä käyty edes katsomassa missään. Haluaisin keittiöön todella perusjuttuja, mutta  myös  jotain pientä ekstraa, mitä en ole ehkä tullut edes ajatelleeksi. Ideoita? Myös kaikki listaukset toimivan keittiön edellytyksistä ovat myös todella tervetulleita, oman kokemuksen, työn tai ajatusten kautta ❤️ Millainen on sun unelmien keittiö?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
3 Comments
 • Avatar
  ElinaM
  Posted at 11:57h, 15 tammikuu Vastaa

  Täällä on vähän samanlaiset mietteet, ei remppaa, mutta uuden talon keittiö mietinnässä… Ja vaikeaa on! Kun kaikki vaihtoehdot on mahdollisia, on päätöksen teko ihan hirveää. Yhden keittiön jo rakentaneena voisin antaa vinkiksi, että pyydä keittiösuunnittelija itse mittaamaan kaikki paikat. Silloin vastuu mittojen oikeellisuudesta on heillä. Ensimmäiselle käynnille otat mukaan asunnon pohjapiirustuksen, siitä se lähtee. Itse arvostan keittiössä vetolaatikoita, riittävää tilaa lieden ympärillä sekä kaksi-osaista tiskiallasta. Tiedän, että monet laittavat vain yhden altaan, mutta mulla on aina jotain käsintiskattavaa, joten huuhteluallas tai ainakin laskutaso on mulle tärkeä.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 13:01h, 15 tammikuu Vastaa

   Oi varmasti ihanaa rakentaa täysin uutta, niin paljon enemmän mahdollisuuksia! Mutta voin kuvitella sen valinnan vaikeuden..

   Mutta kiitos tästä, olispa ihanaa saada sellainen piilo-allas kaikille käsin tiskattaville jutuille, tiskivuori tekee keittiöstä aina niin likaisen ja sotkuisen näköisen! Tosin niitä ei tulis kyllä tiskattua sit ikinä :’D

 • Avatar
  Lehtelän Viltsu
  Posted at 18:00h, 18 tammikuu Vastaa

  Heippa! Kaikista parhaaseen lopputulokseen pääsee kun tekee itse. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, kannattaa palkata sellainen henkilö jolla on kiinnostusta ja aikaa perehtyä projektiin alusta aina viimeisen listan asennukseen asti. Tällainen henkilö pystyy varmistamaan että kaikki työt tulee tehtyä asianmukaisesti eikä vain nopeasti sutaistua. Väreihin ja keittiön käytännöllisyyteen kannattaa paneutua myös perusteellisesti ja miettiä niitä ajatuksella jo hyvissä ajoin etukäteen. Työtasojen ja kaapistojen leveyden fundeeramisella kannattaa aloittaa ja lähteä sitten miettimään muita juttuja. Valkoinen sopii mainiosti kaapistojen väriksi ja siinä pysyy raikkaus vuosien ajan. Myös mikrosementti on ollut muodissa jo muutaman vuoden. Voit lukea meidän keittiöstä täältä -> http://www.asumista.fi/blogi/koti-omannakoiseksi-remontoimalla.html?p408=2

Post A Comment