Hierontaa ja muita hemmotteluhoitoja superedullisesti

Kuinka moni teistä on kuullut Offerilla.com palvelusta? Itse olin kuullut ja lukenut siitä jo ajat sitten ja Facebook-seinälleni tuli aina silloin tällöin heidän tarjouksiaan. En ollut edes perehtynyt palveluun sen kummemmin, kunnes ystäväni kertoi löytäneensä kampaajan Offerillan kautta, sekä myöhemmin myös hierojan. Vastaavasti myös eräs kauneudenhoitoalalla yrittäjänä työskentelevä tuttuni kertoi, että on Offerillan kautta saanut monta uutta pysyvää asiakassuhdetta. Lifien ja Offerillan yhteistyökampanjan myötä pääsin itsekin taas hyödyntämään Offerillaa ja vitsi, mitä diilejä löysinkään..

Offerillan sivuilla on siis tarjolla erilaisia palveluja, kuten kauneudenhoitoa, kehonhuoltoa, pt-tunteja, hammashoitoa, autopesua, ravintolaillallisia ja mitähän vielä.. Kaikki palvelut ja tuotteet ovat noin 50-90 prosentin alennuksessa. Sivusto toimii siten, että ostat sen kautta lahjakortin haluamaasi palveluun, varaat ajan suoraan kyseisestä yrityksestä ja maksat palvelun lahjakortilla, joka on esimerkiksi puhelimessasi. Helppoa ja kätevää, alusta loppuun asti. Sivustolla on tarjolla yli 1 300 palvelua/tuotetta ja Offerilla toimii Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seudulla.

Tämä on todella hyvä tapa tutustua esimerkiksi uusiin palveluihin ja yrityksiin, jos ei muuten raaski maksaa ensimmäisestä kerrasta ihan täyttä hintaa. Samalla voit löytää esimerkiksi niin ihanan kauneushoitolan, että menet sinne jatkossakin. Kerrassaan mainio systeemi niin asiakkaalle, kuin palvelua tarjoavalle yrittäjällekin.

Itse halusin huoltaa kireää kroppaani ja ostin Offerillan kautta hierontalahjakortin aivan kotini lähellä sijaitsevaan liikkeeseen. Siinä hierontapöydällä maatessani totesinkin ääneen, että miten ihmeessä en aiemmin ollut edes tajunnut Bodylifen sijaitsevan niin lähellä kotiani. Urheiluhieronta teki todella hyvää ja koska pidin palvelusta niin paljon, varasin samantien uuden ajan. Offerillan ansiosta löysin itselleni todella hyvän urheiluhierojan ja hän sai minusta asiakkaan, joka tulee varmasti uudelleen!

Offerillan uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi aina uusimmat tarjoukset, ne päivittyvätkin usein joten uusia edullisia diilejä löytyy joka viikko. Ajatuksena on tietenkin saada pidempiaikaisia asiakassuhteita, mutta tiedän heitäkin, jotka hoitavat esimerkiksi kaikki kampaamokäynnit, hammaslääkärit ja ravintolaillat näillä diileillä. Säästö on ainakin melkoinen! Oletko sinä kuullut Offerillasta tai kenties jo käyttänytkin sitä?

Yhteistyössä:

& Offerilla


No Comments

Post A Comment