Löysin maailman suloisimmat kengät

Rakastan vaaleanpunaista. Haaveilen, että vielä joskus voin asua vaaleanpunaisessa kerrostalossa ja kerran jo melkein maalasin (salaa) makuuhuoneen vaaleanpunaiseksi. Arkailin pitkään käyttää vaaleanpunaisia vaatteita, mutta nykyään niitä on kaapissa useampia. Nyt myös kenkäkaapissani, kaksin kappalein ♥ Yhteistyökumppanini Ellos on lanseerannut uuden Agnes Cecilia-kenkämerkin, jonka kevätmallistosta nämä uudet kaunokaiseni ovat. Koska kengissä haluan panostaa laatuun ja mukavuuteen, haluan kenkieni olevan aitoa nahkaa. Kun laitoin molemmat näistä kengistä ensimmäisen kerran jalkaan, ne tuntuivat kuin sukilta. Tiedättekö sen tunteen, kun jo ensitestauksella tiedät, että tulet käyttämään kenkiä paljon? Minä ainakin ja hyvin usein se tunne tulee kengistä, joissa on päätähuimaava hintalappu.

Agnes Cecilia-malliston kengät ovat kuitenkin edullisia, mutta ah, niin mukavia ja laadukkaan tuntuisia jalassa. Kiitos korkealaatuisen materiaalin. Ja voitteko uskoa, kengät on valmistettu Euroopassa? Ne on suunniteltu naisille, jotka haluavat kengiltään ajanmukaisen ulkoasun lisäksi laatua, persoonallisuutta sekä käytännöllisyyttä. Malliston värit ovat keväisen pehmeitä, puuterisia ja osa hieman merihenkisiä. Ne enteilevät kovasti tulevaa kesää, joka on toivottavasti lämmin ja aurinkoinen. Kengillä voi ilmaista omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan – ja minä valitsin tyttömäisen vaaleanpunaiset, maailman suloisimmat kengät.

Lindy Slip In-pistokkaat ovat kengät, joiden tiedän päätyvän jalkaani tulevana keväänä ja kesänä todella usein. Pienen lapsen äitinä ja kahden koiran omistajana parhaimmat kengät ovat ne, jotka voi vain nopeasti tökätä jalkaan ja lähteä ulos. Tyylistä ei tarvitse todellakaan tinkiä ja kun kengät ovat vielä lempiväriäni, ne tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä. Paksuhko pohja tuo kaivattuja lisäsenttejä vaikka koroista ei olekaan kyse. Näiden kaveriksi vaalean farkut ja päivettynyt iho.. En malttaisi odottaa kuivia ja puhtaita kevätkatuja.

Sofia Slip In-tohvelit ovat niin söpöt, että kiljuin ihastuksesta kun avasin laatikon. Minulla on pari erilaista pliseerattua pastellinsävyistä hametta ja näin nämä heti niiden parina. Tekoturkistupsut koristavat tätä tohvelia, joka tuntuu kuin aamutossulta jalassa. Tohvelit tulivat muotiin jonkin aikaa sitten yöasumuodin mukana ja puolestani ne saisivat pysyä pinnalla ikuisuuden. Näen jo itseni pyöräilemässä nämä jalassa kohti aurinkoisia kesäterasseja Kaivopuiston rannassa..

Kenkäfriikki sisälläni on aivan innoissaan näistä uutuuksista ja koko Agnes Cecilia-merkistä. Päädyin tilaamaan vielä yhdet Agnes Cecilian kengät yhteistyön ulkopuoleltakin, sen verran vakuutuin niiden laadusta. Nyt voikin jo sanoa, että ensi kuussa alkaa venekausi, ääk – miten ihanaa! Kevät on suosikkivuodenaikani, aurinko lämmittää ja kesä on vasta edessä.. Luin juuri jutun maaliskuussa syntyneiden ihmisten optimistisuudesta ja iloisuudesta. Ehkä siinä on jotain perää, ainakin itse olen aina ollut kovin optimistinen ja perusluonteeltani olen hyvinkin iloinen. Aina kevään tullen fiilistelen valoisia päiviä ja tälläkin hetkellä pakkasesta huolimatta uskon, että tuleva kesä tulee olemaan lämmin ja vaaleanpunaisille kengille on paljon käyttöä kuivilla kaduilla..

Yhteistyössä:

& ELLOS

 


5 Comments
 • Emma
  Posted at 10:19h, 04 maaliskuun Vastaa

  Voi, onpa kivoja! Taidanpa hankkia itselleni myös yhden parin tuosta mallistosta. Osaatko sanoa kenkien koosta, ovatko pientä tai isoa kokoa vai ihan normaalia? :) Mulla on aina sama ongelma kun joistakin kengistä ihan ehdottomasti oikea koko on 38 ja joistakin 39. Postimyynnistä kun tilaa, haluaisi että koko menee heti nappiin eikä että edessä olisi ärsyttävä palautus- tai vaihtoprojekti ja sitten kun ei malttaisi odottaa, että postissa tulee uusi, sopiva pari! Ja pahimmassa tapauksessa sillä aikaa kun itselle tulee väärän kokoiset ja niitä alkaa vaihtamaan oikean kokoisiin, ovatkin ne oikean kokoiset ehtineet loppua ja jää ilman kenkiä! Vaikeeta tää naisen elämä aina välillä :D

  • mirvaannamarian
   Posted at 11:20h, 04 maaliskuun Vastaa

   Mä tiedän niin hyvin tän ongelman, oon itsekin useamman koon välillä kun mun jalka on jotain 36-38, riippuu mallista :D Nuo Lindy-pistokkaat vastaavat hyvin kokoaan, mutta jostain syystä AINA kaikki tuollaiset tohvelimalliset kengät (samoin flip flop tyyppiset sandaalit) ovat sen verran pientä mitoitusta (merkistä riippumatta), että otan niistä aina yhden isomman. Eli tupsukengistä yksi isompi kuin normaalisti käytät :) Ei mee kantapää yli kengän.

   Mä tilaan usein laskulle kaksi eri kokoa, Suomeen palauttaminen on niin helppoa että testaan vaan ja pistän ei-hyvät takas! Naisen elämä on ihan pirullista :D

 • Tanja
  Posted at 20:37h, 04 maaliskuun Vastaa

  Kiitos vinkistä, tupsut lähti tilaukseen!

  • mirvaannamarian
   Posted at 22:51h, 04 maaliskuun Vastaa

   Vaaleanpunaisina vai mustina? ;)

   • Tanja
    Posted at 14:17h, 05 maaliskuun Vastaa

    No vaaleanpunaisina tietty 😍💗

Post A Comment