Vihdoin saan kauniin kodin..

En malttaisi odottaa meidän remonttia! Oikeasti vihaan remontteja yli kaiken ja muistan kun kohta neljä vuotta sitten sanoin, etten todellakaan halua enää ikinä remontoida. Aika on ehkä kullannut muistot, sillä nyt olisin valmis tuohon projektiin vaikka jo tällä viikolla. Meillä on tarkoituksena siis tehdä keittiöremontti sekä samalla vaihtaa lattialaatat eteiseen ja keittiöön. Samalla uudistan sisustusta, monet vanhat huonekalut saavat vihdoin lähteä ja ehkä kotiin saapuu vihdoinkin kaunis, yhtenäinen ilme. Koska en pidä nykyisestä keittiöstämme, se on tuonut jatkuvasti huonoa fiilistä koko asuntoon, sillä se on niin keskeisessä osassa kotia. Keittiö näkyy oikeastaan kaikkialle – se on samassa tilassa olohuoneen ja eteisen kanssa ja näkyy lasiseinän läpi makuuhuoneeseen. Näen sen jopa pihalta, sillä meillä on seinänkokoiset ikkunat, jotka paljastavat käytännössä koko asunnon terassillemme ja patiolle. Mutta vihdoin tuo murheenkryyni on lähdössä pois ja uusi raikas valkoinen kokonaisuus tulee tilalle! Sisustuspostauksia on tulossa kevään aikana paljon, joten toivottavasti ne kiinnostavat!

Olen kerännyt suunnitelmia keittiötä varten ja niitä on nyt näissä kuvissa, joita poimin Pinterestin kautta tähän postaukseen. Valkoinen iso laattalattia, selkeät valkoiset kattoon asti ulottuvat kaapit, kultainen allas ja jykevät kivitasot. Meillä on tälläkin hetkellä keittiössä kivitasot, jotka ovat kyllä kauniit ja käytännölliset. Suunniteltiin, että vaihdetaan varmaan Lapin mökillekin kesän aikana valkoiset kivitasot. Kunnon kodinkoneet ovat hyvä sijoitus, sillä niitä käytetään niin paljon ja siten ne myös kestävät pitkään. Luultavasti päädymme Gaggenaun kodinkoneisiin. Sopivaa jääkaappia en ole kuitenkaan vielä löytänyt, jos teillä on jotain suosikkeja niin vinkatkaa? Meillä on tällä hetkellä integroidut jääkaapit, jotka siis näyttävät aivan tavallisilta keittiönkaapeilta, mutta uuteen keittiöön haluaisin ihan tavalliset, jossa olisi toisessa esimerkiksi jääpalakone ovessa. Toinen tulee siis olemaan pakastin, toinen jääkaappi.

Suuret linjat ovat hyvin pitkälle mielessäni jo suunniteltuja, varsinainen sisustus muotoutuu sitten ajan myötä. Tykkään yhdistää modernia ja antiikkia, mutta rakastan samalla naisellisuutta ja tyttömäisyyttä. Suosikkibloggaajani Annika Pellavaa&Pastellia -blogista on suuri inspiraationi lähde tässä tulevassa sisustusprojektissani. Annikan tyyli sisustaa on ihana ja saan häneltä päivittäin jotain pieniä ideoita. Oletteko te innostuneita sisustamaan aina keväisin? Tuossa kevätauringossa on jotain taikaa, vaikka se paljastaakin ne likaiset ikkunat ja pölykerrokset pinnoilla ;)

PS. Pidätkö blogistani ja tyylistäni kirjoittaa? Olen ehdolla taitavien kollegoideni kanssa Vuoden Tarinankertoja -kategoriassa Inspiration Blog Awardseissa, lämmin kiitos kaikille minua ehdokkaaksi äänestäneille. Varsinainen äänestys on nyt alkanut joten voit antaa äänesi helposti vain yhdellä klikkauksella täältä. Kiitos jo etukäteen ♥


Tags:
,
11 Comments
 • Avatar
  maiju kanniainen
  Posted at 18:54h, 19 maaliskuu Vastaa

  Oii, teillä sama projekti mikä meillä myös alkamassa, eli uus keittiö:) . Mulla on pinterestissä muutama haavekansio, ja osan olen jo ostanutkin:D vielä uudet sohvat ja antiikkipeili:) Ompa kiva seurata teidän projektia!! Mulla pinterest nimellä Maiju Kanniainen jos haluat vilaista:)

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:36h, 20 maaliskuu Vastaa

   Mun täytyy heti mennä kurkkimaan :) Antiikkipeilit ovat aivan ihania, mulla on yhdet kehykset mutta niihin pitäisi laittaa vielä peililasi, kunhan keksin sille sopivan paikan :D Meidän keittiö tulee vasta heinäkuussa, mutta en malttaisi millään odottaa!

   • Avatar
    maiju kanniainen
    Posted at 20:54h, 20 maaliskuu Vastaa

    Hyvää kannattaa odottaa:) Meillä vaihdetaan vaan ovet, runko ja kivitasot jää….oisin halunnut marmoritason!!

    • Avatar
     mirvaannamarian
     Posted at 07:57h, 21 maaliskuu Vastaa

     No mut teillä on sentään onneksi jo kivitasot olemassa :) Ovien vaihtamisella saa niin upeasti uutta ilmettä ja oikeastaan kokonaan uuden keittiön, mekin ajateltiin itseasiassa ensin uusia pelkät ovat koska rungoissa ei oo mitään vikaa, mutta noi kodinkoneetkin on kuitenkin jo 10 vuotta vanhat niin pistetetään sit kerralla kaikki. Muuten sais uusia vähän väliä aina jotain!

 • Avatar
  Noora
  Posted at 19:05h, 19 maaliskuu Vastaa

  Me teetimme keittiöremontin pari vuotta sitten ja jääkaapiksi valikoitui Liebherr Premiumplus side By side. Eli versio missä yhdistyy jääkaappi, pakastin, viinikaappi ja se jääpalakonekin. Taitaa olla kallein jääkaappi mitä markkinoilta löytyy, mutta mielestäni joka euron arvoinen. Laatu ihan eri kuin muilla merkeillä. On vielä mielestäni kivan näköinenkin. Tätä voin suositella! Lisävinkkinä neuvon välttämään Smegin jääkaappipakastinta. Kiva ulkonäkö, mutta muuten tuotteena täysi susi. Kivaa kevättä ja tsemppiä remppaan!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:40h, 20 maaliskuu Vastaa

   Mitää, mä en yhtään tiennyt että Liebherr valmistaa kodinkoneita. Tiedän vain ne kaivinkoneet :’D Mutta voin kuvitella että on varmasti todella laadukas, mun täytyykin perehtyä niihin tarkemmin! Viinikaappi meille tulee integroituna, mutta jos ottais jääkaapin & pakastimen.. Superkätevä toi side by side, vähän nyt harmittaa että se viinikaappi on jo olemassa :D

   Smeg on supersöpö, mä oon aina haaveillut kermanvärisestä tai vaaleanpunaisesta, mutta en ole koskaan asunut sellaisessa asunnossa, johon se olisi sopinut. Eikä sovi kyllä nykyiseenkään kun kaikki kaapit ja kodinkoneet tulevat vain yhdelle seinälle. Mutta hyvä tietää jos se ei oo hyvä, tää tieto tulee varmasti monelle muullekin yllärinä!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:55h, 20 maaliskuu Vastaa

  Hei! Itselläkin keittiöremppa edessä ja pohdin integroidun ja normaalin jääkaapin välillä.
  Miten teillä on integroidut toimineet kun haluat tavalliset vai onko kyse vaan ulkonäöstä?

  Ja tuo Smeg-vinkki oli hyvä – ovat supersöpöjä mutta hinta on aika korkea suhteessa suhteessa ominaisuuksiin ja jos on vielä täysi susi niin taidan rajata ulkopuolelle☺️

  Lisää keittiöremppajuttuja siis odottelen!

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 17:36h, 20 maaliskuu Vastaa

   Ovat toimineet siis tosi hyvin, siksi haluan tavalliset koska meidän keittiö on vain yhdellä isolla seinällä, musta tuntuu että se on yhtä kaappia täynnä kun kaikki on integroitu 😄

 • Avatar
  Annika / pellavaa&pastellia
  Posted at 16:32h, 23 maaliskuu Vastaa

  Jeee, olenkin odottanut sinulta sisustuspostauksia ja kiva kuulla että niitä on tulossa=)Mahtavaa päästä näkemään miten teidän remontti etenee ja millaisia valintoja teet keittiössä ja muualla =)Ja ihanaa kuulla että tykkäät blogistani ja saat minulta ideoita!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:37h, 05 toukokuu Vastaa

  Gaggenaut ovat todella tyylikkäät ja upeat. Valitettavasti en osta enää kyseistä merkkiä sillä esim. ensimmäinen Gaggenaun kylmiöpakastin vaihdettiin heti takuuajan puitteissa toiseen, sitä ei voitu korjata. Vastaava uusi laite kesti vain reilut 10 vuotta. Gaggenaun lämpölaatikko hajosi jo 6 vuoden käytön jälkeen. Gaggenaun tiskikone kesti saman verran kuin halpamallit ja pesutuloksessa ei ollut mitään eroa. Uunit sen sijaan olivat erinomaisia. Hintalaatu ei vastannut missään nimessä odotuksia, joita odotin hinnan perusteella.

  • Avatar
   mirvaannamarian
   Posted at 10:11h, 06 toukokuu Vastaa

   Voi ei, onpa sulla huonoja kokemuksia :( Meillä on nyt ollut Gaggenaun koneita useammassakin kohteessa muutaman vuoden ja oon kyllä kaikin puolin ollut tosi tyytyväinen. Nykyisessä liesitasossa oli tosin alkuun vika yhden ”levyn” kohdalla, mutta huolto toimi tosi hyvin ja nyt on toiminut kuin unelma. Tiskikoneeseenkin oon itse aina ollut supertyytyväinen, ainakin verrattuna meidän edelliseen (AEG) ja mökillä olleisiin (UPO&Siemens) se on ollut ihan loistava + pesutulos priimaa. Tämä uusin Gaggenaun tiskari sekä se edellinen malli.

   Parasta Gaggenauta on se tuplaleveä jääkaappi-pakastin kokonaisuus, siitä en haluaisi luopua ikinä, ja liesitason yhteydessä oleva grilli + teppanyakilevy. Keittotasoon integroitu liesituuletin ei oo musta mikään maailman tehokkain, mutta toisaalta eivät muutkaan vastaavat ole olleet. Peruskäytössä toimii kuitenkin hyvin, grillauksessa jne ei kuitenkaan ime ihan kaikkea.

Post A Comment